težave..
Posted 23 May 2010 - 10:50 AM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 23 May 2010 - 05:26 PM
Posted 23 May 2010 - 05:31 PM

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 23 May 2010 - 07:33 PM

edit: ponesreč sm zbrisala to orodno vrstico z orodji pa tem, kje jo nazaj dobit?

Posted 23 May 2010 - 08:12 PM

1. Orodja: View/Pogled? -> Toolbar/Orodne vrstice -> Main toolbar? Eden bo že, klikaj. Če dobiš napačnega greš samo nazaj na View/Pogled? -> Toollbar/Orodne vrstice pa ga "odkljukaš"
2. Kolikor jaz vidim je adblock nameščem. Odpri isto stran z Explorerjem in Firefoxom, po možnosti polhno oglasov , recimo bolha.com in poglej, če deluje.
Posted 23 May 2010 - 08:37 PM

Lih to je, k nimam km na Orodja prtist, ker ni te vrstice s temi "stvarmi"
Na kšnem demonoidu še vidm oglase ...
Posted 23 May 2010 - 08:45 PM
Proti stisnt ALT na tipkovnici, pa poglej, če se bo pokazala opravilna vrstica.
Drugje jih ni več? Zna bit, da nimaš najboljšega seznama filtrov. Če jih drugje blokira pomeni da dela.
Posted 23 May 2010 - 08:56 PM

WAA, mam spet orodne vrstice, hvala

A ta seznam moram jst nardit?
Posted 23 May 2010 - 10:13 PM
Ja, enako kot sedaj, samo v slkarja.
Posted 09 June 2010 - 05:50 PM
Ima kdo kak program ali pa če ve - da bi se dalo v zaklenjen pdf fajl kaj napisati (torej ne odkleniti
na tak način, da si lahko zadeve skopiraš) - v mojem primeru -
izpolniti en obrazec. Se ne da, ne? Mislim, vem, da je to smisel pdf fajlov, ampak če morda kdo ve za
kak trik. Najbrž ne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 June 2010 - 06:31 PM
Ne, glih to je poanta, da ne bi ročno blo napisano. : )
Samo mislim, da se ne da.
Sicer najdem na netu neke programe, ampak so mi vsi neki sumljivi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 June 2010 - 06:33 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 June 2010 - 06:39 PM
After all this time?
Always.
Posted 09 June 2010 - 06:48 PM
Hm, tnx, bom videla, klko se mi bo dalo s tem ukvarjat.
Ker mi je upadlo zanimanje in jakost pomembnosti za ta problem.
Posted 09 June 2010 - 07:10 PM
S tem sem se jaz tut ukvarjala, rešitve nisem našla. Slikarja

Ali pa se da editirat v AI, samo ga verjetno nimaš gor. Če je dost majhen file, ga lahko pošlješ meni, in ti jaz naredim.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2010 - 07:15 PM
O, kak si prijazna.

Ni treba, hvala, sem se odločila, da se bo kar na roko napisalo.
Posted 09 June 2010 - 07:18 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2010 - 09:14 PM
Posted 10 June 2010 - 04:21 PM
Nič hudega, brezveze nadrkavanje, ni tak pomembno.
Hvaležna za pripravljenost. ˘-˘
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users