Posted 29 November 2005 - 04:35 PM
[quote=Tanjci]Revlon Colorstay... barva 4-ka
Sem že na ene par forumih zasledila, da ženske izredno pohvalijo Revlonove pudre pa me zanima, če so res tako zelo fajn.
Predvsem me zanima, če imajo kakšnega nekomedogenega (primernega za mešano kožo), srednje prikrivnega, ki naredi naraven videz in je dovolj obstojen, poleg tega pa ima še SPF?
Zdej sem šla na njihovo stran gledat in vidim da imajo dva ColorStay pudra ... eden je pač ColorStay, drugi pa ColorStay Natural.
ColorStay naj bi bil matirajoč in posebaj primeren za mešano kožo, ColorStay Natural pa je menda bolj za normalno kožo in ni matirajoč. Sicer je prvi res verjetno bolj primeren za mešano kožo, vendar pa ima samo SPF 6, medtem ko ima tisti Natural SPF 15, kar bi bilo zame boljše, sploh zato, ker uporabljam Differin in rabim fajn zaščito. Sta oba pudra nekomedogena?
Kaj naj potem izberem? Pa tudi cena me zanima.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.