Jump to content

Photo

Pripombe

• Please log in to reply
988 replies to this topic

#721 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 June 2009 - 09:55 AM

Js bi vas pa prosla babe, ki lepite svoje slike če so lahko prosim jasne(npr. tema z slikami očmi in naš kokošnjak), ker mislim da nima pomena dajati sliko gor iz katere ni razvidno nič ane. smile.gif

Hvala.
  • 0

#722 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 June 2009 - 11:05 PM

Na to že jaz lep čas namigujem. Limanje totalno meglenih slik (kjer se itak nič ne vidi ali pa priročno skrije pomanjkljivosti (šlampasto nanešen lak, itd.)), sfleširanih slik (kjer je namesto realne barve kože popolnoma bela koža, odtenki za 5 nians svetlejši, itd.) - tukaj so še zelo priročne smešno majhne slike ... je totalno brezpredmetno - še bolj hecno pa je, da potem take slike dobijo ogromno pohval WTF?! butl.gif Se mi zdi, da nekateri kar napamet delijo komentarje. Ali pa slike, kjer kao sploh ni realen odtenek (priznam, da tudi jaz nalimam slike, na katerih ni povsem realnega odtenka, ker je to praktično nemogoče ... nemogoče je do potankosti ujeti nekatere barve + velikokrat fotoaparat požre posebnost barv - ampak vseeno so pa odtenki še vedno 90% realni) ... potem pa še kasneje komentarji (sploh na negativne komentarje opazovalcev), da itak to ni niti malo realen odtenek - ja zakaj pa potem hudiča limaš?! Te teme predvsem služijo za prikazovanje odtenkov, MU-jev - a če se zelo slabo vse to vidi, potem nima smisla limat ... ker to, da nalimaš zgolj zato, da pač nekaj nalimaš, ni v veselje nikomur (razen najbrž tistemu, ki čuti potrebo, da to lima).

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#723 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 June 2009 - 09:01 AM

Ja, se strinjam z Flaffy, dobro tudi jaz sem dala kdaj kako sliko kjer ni bil točen odtenek ker ga je pač bilo težko ujet in sem dala pač najboljši približek odtenka gor(npr. kakšen vijola lak, kakšna rdeča šminka ipd.), ne pa slika kot je že flaffy rekla iz katere je zadeva skoraj nerazvidna, torej zamegljena, barve čisto sfaljene in zafleširano vse skupaj ipd.

Upam da bo kdo o prebral. smile.gif
  • 0

#724 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 30 June 2009 - 11:07 AM

Sem prebrala. wink.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#725 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 28 July 2009 - 04:44 PM

To sem se zaplaniral ... faaak. Kot kaže, je končno ok. Upam. smile.gif
  • 0

#726 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 28 July 2009 - 05:34 PM

Sajkič, zakaj posti od včeraj manjkajo?. Pogrešam Dilemin in Elijin post v temi o sladicah, pa še nekaj drugih. Tudi tvoje obvestilo.
  • 0

#727 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 28 July 2009 - 05:50 PM

Manjkajo zato, ker je bil uporabljen nočni backup. Backup prejšnje noči, ker je bil sistem današnjo noč fucked up beyond repair. smile.gif
  • 0

#728 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 July 2009 - 07:06 PM

Zdaj pa pečt naum mogla, LOL.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#729 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 28 July 2009 - 07:19 PM

Fluffy, pomoje ti ni usojeno. biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#730 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 July 2009 - 08:39 PM

Ej, ampak res. Najprej forum crkne ... zdaj pa, ko pride, pa ravno teh objav ni.
Tak je, če si ljubljenček Mrfija (in če si recepture takoj ne shraniš na računalnik).

edit: moram povedat, da mi je DiLeMa še enkrat vse napisala. Svaka čast! ;-) Hvala! IPB Image
  • 0

#731 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 29 July 2009 - 06:24 AM

Ti bo Hevea dala recept za muffine, pa boš pekla. wink.gif
  • 0

#732 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 July 2009 - 12:48 PM

Saj mi je DiLeMa že včeraj posredovala (zgoraj maš napisano), tako da sem danes že spekla to tako željeno pecivo. ;-) Se moram pohvaliti, da mi je fantastično uspelo ... več pa v primerni temi kasneje.

• 0

#733 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 18 August 2009 - 12:14 PM

Do danes ni delovalo pošiljanje e-pošte s tega strežnika, ker se ob ponovni postavitvi nekaj tednov nazaj, nisem domislil, da je potreben ...
Sedaj je to urejeno, tako da pošta z naročenimi temami ipd. bo prihajala. Vsaj morala bi. Če kaj ne štima, naj kera opozori. smile.gif
  • 0

#734 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 02 September 2009 - 07:27 AM

DARILO ELEKTRA LJUBLJANA

Za danes dopoldne so napovedana vzdrževalna dela na električnem omrežju. To pomeni, da bo forum ta čas nedosegljiv ... down.gif
  • 0

#735 Vrtnica

Vrtnica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 182 posts
  • Interests:Arhitektura, medicina, restavratorstvo

Posted 05 September 2009 - 01:52 PM

QUOTE(sajk @ 2. 9. 2009 - 8:27) View Post

DARILO ELEKTRA LJUBLJANA

Za danes dopoldne so napovedana vzdrževalna dela na električnem omrežju. To pomeni, da bo forum ta čas nedosegljiv ... down.gif

Zakaj pa danes dela tako pocasi (al je to sam pri meni?) cudovita.si?
  • 0
lp, Vrtnica

#736 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 05 September 2009 - 01:59 PM

waaa meni tudi danes ful počasi dela.Živčnega dožvljam ker se ful dolgo odpira vse.
  • 0

#737 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 05 September 2009 - 03:00 PM

Jup. smile.gif In kaj naj. smile.gif Thank httpool. biggrin.gif
  • 0

#738 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 06 September 2009 - 08:26 AM

change browser to srware iron biggrin.gif
  • 0

#739 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 06 September 2009 - 10:54 AM

^^

Pa se link: http://www.srware.ne...srware_iron.php
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#740 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 06 September 2009 - 12:00 PM

Za še bolj zihr zadevo greste pa v mapo, kamor ste inštalirale Iron. Tam najdete datoteko z imenom "adblock" (ikona je blokec s koleščkom), jo odprete in notri kopirate vse besedilo s tega linka (tisto, kar prej notri piše pa izbrišite):

http://www.srware.ne...ads/adblock.ini

Nato shranite in voila smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users