Na to že jaz lep čas namigujem. Limanje totalno meglenih slik (kjer se itak nič ne vidi ali pa priročno skrije pomanjkljivosti (šlampasto nanešen lak, itd.)), sfleširanih slik (kjer je namesto realne barve kože popolnoma bela koža, odtenki za 5 nians svetlejši, itd.) - tukaj so še zelo priročne smešno majhne slike ... je totalno brezpredmetno - še bolj hecno pa je, da potem take slike dobijo ogromno pohval WTF?!

Se mi zdi, da nekateri kar napamet delijo komentarje. Ali pa slike, kjer kao sploh ni realen odtenek (priznam, da tudi jaz nalimam slike, na katerih ni povsem realnega odtenka, ker je to praktično nemogoče ... nemogoče je do potankosti ujeti nekatere barve + velikokrat fotoaparat požre posebnost barv - ampak vseeno so pa odtenki še vedno 90% realni) ... potem pa še kasneje komentarji (sploh na negativne komentarje opazovalcev), da itak to ni niti malo realen odtenek - ja zakaj pa potem hudiča limaš?! Te teme predvsem služijo za prikazovanje odtenkov, MU-jev - a če se zelo slabo vse to vidi, potem nima smisla limat ... ker to, da nalimaš zgolj zato, da pač nekaj nalimaš, ni v veselje nikomur (razen najbrž tistemu, ki čuti potrebo, da to lima).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>