Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#721 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 21 June 2011 - 08:20 AM

Meni sta beli in roza fajn. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#722 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 22 June 2011 - 04:52 PM

Hvala, bom nabavila.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#723 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 22 June 2011 - 05:17 PM

Jst imam tudi z roza pokrovčkom, mije sicer fajn,ampak nekoč sem imela tistega z belim pokrovčkom, zdaj ga pa pri nas ne dobim več sad.gif pa bi ga ful rada imela
  • 0

#724 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 22 June 2011 - 05:44 PM

A ta Neutro Roberts je roll-on al v spreju? (Prosim ne me nadret, ne grem vseh strani za nazaj brat).
Men zdej čez poletje nič ne pomaga. Trenutno imam že drugo dozo Rexone v spreju in je še kar okej, ampak bi poskusila kaj drugega...
  • 0

#725 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 June 2011 - 05:50 PM

Roll-on, možno pa da obstaja tudi v spreju.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#726 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 June 2011 - 05:52 PM

Roll-on je.

IPB Image

Pri nas se dobi z ROZA in ORANŽNIM pokrovčkom.

Ne preprečuje pa potenja, le smrdiš ne. Meni je najboljši, no, pa lahko se pobrijem in takoj namažem, ni nobene panike. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#727 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 22 June 2011 - 05:52 PM

Neutro roberts je roll on. Vsak takega sem js mela in je fajn. Če je tudi v spreju, pa nimam pojma, ker sem obakrat mela roll on.
  • 0

#728 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 22 June 2011 - 06:07 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 6. 2011 - 18:52) View Post

Ne preprečuje pa potenja, le smrdiš ne. Meni je najboljši, no, pa lahko se pobrijem in takoj namažem, ni nobene panike. smile.gif

Ah, jaz sem mislila, da je antiperspirant, brezzveze. Smrdim z nobenim ne, jaz se hočem flekov znebit.
  • 0

― V. Van Gogh

#729 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 June 2011 - 06:23 PM

Heh, ne vem, no, meni je naravno, da se potim, vsaj malo. Pač sama ne uporabljam antiperspirantov sploh, mi je pa pomembno, da ne 'smrdim' (se pa izredno malo potim, no, zato ne razmišljam o nakupu antiperspiranta).

No, z NR se mi to še ni zgodilo, ni me še pustil na cedilu; nevsiljiv vonj, zaščita, meni nudi vse. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#730 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 June 2011 - 06:27 PM

^ what she said. Po približno 2h letih on/off uporabe mi je pa temeljito skuril kožo, zato zdaj uporabljam tole:
IPB Image
Pa imam čisto suho kožo pod pazduho, to je noro. Pušča pa fleke na oblačilih, ker je stik in se ne vpije tako ekspresno kot spreji, geli.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#731 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 22 June 2011 - 06:35 PM

ammm jaz sem zadnjič dobila mail, da so deodoranti, ki vsebujejo ALUMIMIUM CHLORHYDRAT rakotvorni! Dove, Rexona ipd. so največji predstavniki.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#732 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 June 2011 - 06:39 PM

A ti mejli še niso nehali krožit? So v obtoku že od leta 2001. laugh.gif

Meni NR v roll-onu ne odgovarjajo, nasploh se mi zdi, da mi roll-on zapacka kožo, ne vem zakaj, še vedno prisegam na najboljši Original Fresh con microtalco, spray con 0% Alcool. cool.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#733 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 June 2011 - 06:44 PM

Jaz uporabljam izključno take brez aluminija, ker imam bezgavko pod pazduho rahlo povečano in mi je zdravnik tako svetoval. Tako da nekaj bo že na tem. hmm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#734 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 22 June 2011 - 06:50 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 6. 2011 - 19:23) View Post

Heh, ne vem, no, meni je naravno, da se potim, vsaj malo. Pač sama ne uporabljam antiperspirantov sploh, mi je pa pomembno, da ne 'smrdim' (se pa izredno malo potim, no, zato ne razmišljam o nakupu antiperspiranta).
No, z NR se mi to še ni zgodilo, ni me še pustil na cedilu; nevsiljiv vonj, zaščita, meni nudi vse. wink.gif

Ja, saj je, ampak ga vseeno raje uporabim na tistih par kvadratnih cm, kot da imam fleke. -)
  • 0

― V. Van Gogh

#735 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 22 June 2011 - 08:26 PM

Hvala!
Jest se pod pazduho potim k konj in mi je ful bad. V službi mam skoz samo temne majčke al pa take, kjer lahko imam tiste potnice spodaj (ne smemo nosit majčk brez rokavov...)
Men edino ta rexona v spreju ne svinja oblek...
  • 0

#736 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 June 2011 - 07:30 AM

sad.gif Potem mogoče NR ne bo zate, ker ni antiperspirant. Ampak meni ne svinja oblek, imam skoraj vsa gaderobo črno, pa nimam flekov ali kaj podobnega. Pač se spotim, dam prat, in to je to. wink.gif
  • 0

#737 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 23 June 2011 - 10:03 AM

mi je prav zanimivo, da tiste, ki imate precejšne težave s potenjem (kakor jaz cry.gif ), nočete uporabljati močnejših stvari. jaz sem odkrila antiprespirant, ki mi izredno pomaga. pač je zelo močan, mažem se na 3 dni pa imam majhne fleke sam v res hudi vročini ali pa pri športu. mene je navdušil, pa ga ne zamenjam za kako naravno stvar, ker ne pomagajo. za inekcije botoksa pa nimam še nimam denarja, pa še zelo boleče so baje sad.gif

• 0

#738 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 23 June 2011 - 11:29 AM

Pa saj NR JE antiperspirant! biggrin.gif Deodoranti so bolj redki, večinoma bolj v domeni ''naravne'' kozmetike.

Ima na drugem mestu aluminium chlorohydrate. Pa prosim ne spet o raku in mailih, ki krožijo smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#739 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 June 2011 - 11:30 AM

QUOTE(Podgana @ 23. 6. 2011 - 12:29) View Post

Pa saj NR JE antiperspirant! biggrin.gif

ohmy.gif ohmy.gif Wow, nisem vedela. Ampak jaz se še vedno potim, no, malo, ampak se.

QUOTE(Podgana @ 23. 6. 2011 - 12:29) View Post

Ima na drugem mestu aluminium chlorohydrate. Pa prosim ne spet o raku in mailih, ki krožijo smile.gif

biggrin.gif
  • 0

#740 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17287 posts

Posted 23 June 2011 - 11:34 AM

Ja, ja.. Jaz tudi. Pa če bi bil izključno iz aluminijevih soli, bi se še vedno.

O raku pa samo toliko.. Povrhnjica ni prekrvavljena. Odkar vem kakšna je zgradba kože, me je kar malo minilo mazanje z vsem šitom, ker itak redko kaj pride v podkožje. Aluminijeve soli so nevarne v velikih količina in bi se nabrale v sistemu, če bi jih nanašal na rane (tudi mikro), zato se mazanje z antiperspiranti po britju odsvetuje.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users