Deodorant / antiperspirant za pod pazduho
Posted 21 June 2011 - 08:20 AM

[Napoleon]
Posted 22 June 2011 - 04:52 PM
Hvala, bom nabavila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 June 2011 - 05:17 PM

Posted 22 June 2011 - 05:44 PM
Men zdej čez poletje nič ne pomaga. Trenutno imam že drugo dozo Rexone v spreju in je še kar okej, ampak bi poskusila kaj drugega...
Posted 22 June 2011 - 05:50 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 22 June 2011 - 05:52 PM

Pri nas se dobi z ROZA in ORANŽNIM pokrovčkom.
Ne preprečuje pa potenja, le smrdiš ne. Meni je najboljši, no, pa lahko se pobrijem in takoj namažem, ni nobene panike.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 June 2011 - 05:52 PM
Posted 22 June 2011 - 06:07 PM
Ne preprečuje pa potenja, le smrdiš ne. Meni je najboljši, no, pa lahko se pobrijem in takoj namažem, ni nobene panike.

Ah, jaz sem mislila, da je antiperspirant, brezzveze. Smrdim z nobenim ne, jaz se hočem flekov znebit.
― V. Van Gogh
Posted 22 June 2011 - 06:23 PM
No, z NR se mi to še ni zgodilo, ni me še pustil na cedilu; nevsiljiv vonj, zaščita, meni nudi vse.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 22 June 2011 - 06:27 PM

Pa imam čisto suho kožo pod pazduho, to je noro. Pušča pa fleke na oblačilih, ker je stik in se ne vpije tako ekspresno kot spreji, geli.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 June 2011 - 06:35 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 22 June 2011 - 06:39 PM

Meni NR v roll-onu ne odgovarjajo, nasploh se mi zdi, da mi roll-on zapacka kožo, ne vem zakaj, še vedno prisegam na najboljši Original Fresh con microtalco, spray con 0% Alcool.

Pablo Picasso
Posted 22 June 2011 - 06:44 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 June 2011 - 06:50 PM
Heh, ne vem, no, meni je naravno, da se potim, vsaj malo. Pač sama ne uporabljam antiperspirantov sploh, mi je pa pomembno, da ne 'smrdim' (se pa izredno malo potim, no, zato ne razmišljam o nakupu antiperspiranta).
No, z NR se mi to še ni zgodilo, ni me še pustil na cedilu; nevsiljiv vonj, zaščita, meni nudi vse.

Ja, saj je, ampak ga vseeno raje uporabim na tistih par kvadratnih cm, kot da imam fleke. -)
― V. Van Gogh
Posted 22 June 2011 - 08:26 PM
Jest se pod pazduho potim k konj in mi je ful bad. V službi mam skoz samo temne majčke al pa take, kjer lahko imam tiste potnice spodaj (ne smemo nosit majčk brez rokavov...)
Men edino ta rexona v spreju ne svinja oblek...
Posted 23 June 2011 - 07:30 AM

Posted 23 June 2011 - 10:03 AM

Posted 23 June 2011 - 11:29 AM

Ima na drugem mestu aluminium chlorohydrate. Pa prosim ne spet o raku in mailih, ki krožijo

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 June 2011 - 11:30 AM
Pa saj NR JE antiperspirant!

Ima na drugem mestu aluminium chlorohydrate. Pa prosim ne spet o raku in mailih, ki krožijo

Posted 23 June 2011 - 11:34 AM
O raku pa samo toliko.. Povrhnjica ni prekrvavljena. Odkar vem kakšna je zgradba kože, me je kar malo minilo mazanje z vsem šitom, ker itak redko kaj pride v podkožje. Aluminijeve soli so nevarne v velikih količina in bi se nabrale v sistemu, če bi jih nanašal na rane (tudi mikro), zato se mazanje z antiperspiranti po britju odsvetuje.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users