Čakaj, a na poroki nekoga drugega ljudje dejansko zaprosijo svoje punce? Svašta.

Zaroka / poroka
Posted 20 August 2015 - 05:26 PM
Posted 20 August 2015 - 05:31 PM
Wtf. To je pa do kraja bedno.
Posted 20 August 2015 - 05:36 PM
Nikoli se ne bi strinjala s tem.
Posted 20 August 2015 - 05:43 PM
Ohjoj, jaz nisem za te pocukrane fore pred vsemi temi ljudmi. Sploh pa na poroki od enega drugega, lol.
Posted 20 August 2015 - 05:49 PM
Jaz nasploh nisem za kakršne koli fore pred ostalimi ljudmi. Najraje bi, da me fant zaprosi doma, ko sva sama.
Posted 20 August 2015 - 05:59 PM
Meni tut to ni všeč, tko kot ženske, ki oblečejo belo obleko za tujo poroko in še kaj podobnega.
After all this time?
Always.
Posted 20 August 2015 - 06:00 PM
Fotke od Nastje Kovačec so tudi meni všeč, take naravne delujejo. Ta lokacija zgoraj je res krasna, kje je to? Pa tudi okrasitev z obešenimi lučkami mi je res super. Pogledala sem tudi Aluna weddings in Happy moments, mi tudi nista slaba.
Se strinjam z Ano. Meni se tudi zdi bedno zaprošanje v javnosti, pred drugimi ljudmi ali z nekim pompom. Tudi to, da fant poklekne, se mi zdi zastarelo. Meni bi bilo ful nerodno, če bi me fant recimo v restavraciji zaprosil in klečal tam pred drugimi gosti.
Glede poročnih zaobljub...se nekako strinjam s Kami, da zna izpasti preveč cmeravo vse skupaj, poleg tega pa se mi to zdi čisto preveč ameriško. Povrh vsega pa jaz nikoli ne bi mogla česa tako iskrenega brati pred drugimi ljudmi, ne hvala.
Pa ko je že bilo govora o tem, da naj bi bila ponekod navada, da naj bi priče plačale poročne prstane, moram omeniti, da se mi to zdi prav grdo. Enako tudi to, da se ponekod pričakuje, da naj bi priče plačale fantovščino/dekliščino, da naj bi dale po 500 € za darilo ipd. Zame biti priča pomeni čast, ne pa breme. Ne vem zakaj bi morali drugi financirati tvoje življenjske odločitve? Jaz nikakor ne bi hotela, da bi se moja priča obremenjevala s tem, koliko denarja bo zapravila zame.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 August 2015 - 07:16 PM
Mene je prica nazadnje celo vprasala, ce mi priredi dekliscino, lol, da bi mi jo z veseljem. XD Ampak eno zelo classy, ne tiste kmetavzarske, kjer pijane zenske v roza majicah s primitivnimi napisi, dildoti in kao tancico hodijo okrog po mestu in fehtajo denar.
Pa sem vseeno rekla, da je nocem, ker imam tak odpor do fantovscin in dekliscin. Poleg vseh bizarnosti, ki se takrat lahko dogajajo, tudi zato, ker zakon takrat vsi povezujejo (sicer bolj ali manj v hecu) z negativnim in nesvobodo, kao zadnja noc, ko se lahko znoris, potem pa itak nehas zivet. XD
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2015 - 07:33 PM
Kar tako doma se meni zdi prevec casual, mora biti nekaj, kar si res zapomnis za vse zivljenje.
Zakaj pa snubitev doma ne bi mogla bit nekaj posebnega?
Posted 20 August 2015 - 07:41 PM
Se strinjam, tudi snubitev doma je lahko posebna, recimo ob kakšni večerji itd. Všeč mi je tudi ideja snubitve na kakšnem izletu, potovanju, ampak na samem.
Posted 20 August 2015 - 07:45 PM

― V. Van Gogh
Posted 20 August 2015 - 07:59 PM
Jaz ne vem, če me bo moj kdaj zaprosil, ker se o poroki in snubitvi nikoli nisva zares pogovarjala. Mu nikoli nisem namigovala, da si kaj želim, kakšni prstani so mi všeč. Če se o tem ful pogovarjata, je logično, da bo lahko vse ful lepo izpeljal. Sem dobila idejo, da bi mu lahko predstavila idejo o res na izi poroki naslednje leto na obletnico, ker sem mislila, da bo padla ravno na soboto, ampak bo prestopno leto in bo nedelja.
Posted 20 August 2015 - 08:05 PM
Ful je dobro kok smo si različne
Če bi mene moj kdaj vprašal bi se najbrž smejala in ga vprašala, če je to spet ena izmed njegovih for, potem bi pa rekla da sva o tem že veckrat govorila in da ve kako stvari stojijo. Eh, se vidi, da si z romantiko nisva v sorodu
Posted 20 August 2015 - 08:19 PM
Meni je bil do sedaj najbolj všeč video in fotografije Maestrine poroke. Pri drugih je mene motilo predvsem to, da so bili fotografi neprestano v napoto, končni izdelek pa ... podpovprečen?
Sicer pa prvič slišim, da bi se snubilo na porokah. Katera pametna glavca je prišla na to idejo?
Posted 20 August 2015 - 08:26 PM
Prevec mi je vsakdanje, romanticno vecerjo ipd. lahko imas vsak dan.
To je pac moje mnenje, fant je vedel, da pricakujem, da se bo ful potrudil in je to tudi sam zelel. Skoraj kjerkoli mi je lepse, kot v prostoru, kjer si vsak dan. Tudi porocila se ne bi doma, tudi ce bi imela ne vem kaksno vilo.
Mene pa sploh ne bi motilo, ce bi bila doma, saj se da tudi doma vzdusje pricarat. Meni je od sredine decembra itak tak poseben cas, ko skos disi po piskotih in sveckah in ko smrecico postavljas, da bi mi komot prstan v ksno bunkico zapakiral recimo Mi je pa bv, da imas celo neko akcijo okrog zaroke - znanec je recimo svojo (zdaj zeno) zbezal izza studijskih knjig ker je pac bil nek neponovljiv datum v igri in je takrat vsem druzinskim clanom razdelil naloge, potem so jo pa po LJ okrog vozili do McDonaldsa (ocitno njima zelo ljuba lokacija
) in kaj se vem kam, odiseja se je koncala pa pri njemu v stanovanju z listici vrtnic ipd ipd. Meni bi bilo to cisto odvec, pa se vsakemu, ki te vprasa o tem, rabis 10 min razlagat vse skupaj, da se 3x bolj razvleceno izpade
Raje vidim, da ujame en moment, ko se pocutiva ful povezana, pa magar zvecer v postelji, ko se stisneva za spat.
Posted 20 August 2015 - 08:29 PM

Sem najprej mislila, da so leteči lampijoni. Ampak vseeno lepo.
Jina, datuma še nimata izbranega, samo mesec? : )
Posted 20 August 2015 - 08:38 PM

― V. Van Gogh
Posted 20 August 2015 - 08:43 PM
Posted 20 August 2015 - 09:45 PM
Jaz bi bila rada v primeru zaroke le presenečena. Pa ne na spektakularen način v kakšni množici, česar niti ne pričakujem, ker bi me pobralo ob čem takem in to ve, ampak v smislu, da v tistem momentu tega ne bi pričakovala. In recimo v Jininem primeru, ko sta šla na tak izlet..., bi se mi zdelo sumljivo. Midva greva sicer večkrat tko kam, ampak še vseeno bi posumila na tak način. Tako da se mi po eni strani ne bi zdelo nič "narobe", če bi se to zgodilo doma, med, karikiram, nošnjo smeti v zabojnik .
Posted 20 August 2015 - 10:05 PM
Najbolj si predstavljam, da me zaprosi doma. Najbolj intimno, samo midva. Pa ne rabim posebnih ekstra ceremonij na to temo oz jih ne zelim.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users