Jump to content

Photo

Moj sanjski avto

• Please log in to reply
793 replies to this topic

#721 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 21 December 2017 - 12:00 PM

Ja, kolesa, vlaki in crknjeni konji :P.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#722 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27341 posts

Posted 21 December 2017 - 12:11 PM

Ne vem, imam v spominu, da je s tehnicnim vred ok. 250 na leto ali malenkost vec.
Za avto, ki je vreden do 3k pa se itak ne splaca imeti kaska. Ob nakupu novega seveda pricakujeva drasticno zvisanje letnih stroskov.

Naju bi prislo brez kaska tako malo manj, da bova se eno leto verjetno kasko vzela. Me pa vedno preseneti za kaksno ceno se te Corse prodajajo rabljene s priblizno isto km. Za novega sem dala 10 prodala bi ga pa ocitno lahko za 7 pa ima 5 let, meni je to ful cudno. Za okrog 3000 se mi zdi da so avtomobili ze 10 let stari. Je pa res, da ne spremljam prevec tega.
  • 0

#723 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 21 December 2017 - 12:44 PM

Ampak ziher vaju kasko pride 200 €, razen če imata samo kakšne delne kombinacije?

• 0

#724 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27341 posts

Posted 21 December 2017 - 01:03 PM

Ne vem tocno. Marca imava spet pa bova dala tocno izracunat.
  • 0

#725 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 21 December 2017 - 01:05 PM

Midva imava oba avta za zrihtat v roku 14 dni konec januarja in začetek februarja, tako da nama lih prav prideta 13.plači :wink1:

• 0

#726 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 December 2017 - 01:06 PM

pismo! :verymad:

Pa to mislim da ni res, Kami, preveri, pri nas ima ati tako zavarovanje, da je imel za 2 oz. 3 avte zavarovanje in se je bonus pri vseh upošteval.. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#727 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 21 December 2017 - 01:12 PM

No pri meni ni bilo mogoče imet bonusa 50% pri zavarovanju obeh avtov pri isti zavarovalnici.

• 0

#728 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 21 December 2017 - 01:21 PM

Lahko ima nekdo vec teh bonusov, ce jih podeduje se mi zdi. Tast ima poleg svojega se ocetovega, ki ga bo lahko dobil moj moz, ko bo imel 10 let izpit.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#729 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 21 December 2017 - 01:54 PM

10 ali 11? Jaz bi to lahko letos uveljavila, pa mi manjka 1 leto :cry:

& se opravičujem, če zavajam. Morda je pa pri nas bil štos v tem, da je vedno imel 2 avta zavarovana, potem, ko smo imeli samo enega, se mu je pa stara polica ohranila, in smo jo lahko uveljavili pri novem avtomobilu.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#730 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 21 December 2017 - 02:04 PM

Tako ja. Nekaj s polico se prenasa. Lahko ti pa tudi propade, ce nimas avta. 10 kolikor vem. Midva ravno zaradi tega uradno nimava avta, ampak je lastnik tast.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#731 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 22 January 2020 - 04:30 PM

Pred dnevi sem ga videla na naši ulici, res je hud.

Bentley Continental GT

startech-bentley-gt-tuning-refinement-ov

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#732 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 23 January 2020 - 07:36 AM

Ha, js pa včeraj domov grede starega RR Silver Spirit.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#733 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 12 February 2020 - 11:27 AM

Ta organizator bi si kupila za v avto, pa me zanima, če imate izkušnje s podobnimi zadevami

Jaz veliko stvari skoz tovorim v prtljažniku, da sem pripravljena na te moje izmenjave dveh domov; da ne govorim o opremi za na kolo (vedno imam gumjaste škornje, palerino, zdaj še komplet za bolj mraz, da se na hitro po potrebi oblečem). In mi vse leti po avti in ko moram kaj zadaj dat, moram vedno najprej vse pospravit na en konec.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#734 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 12 February 2020 - 01:07 PM

Jaz bi ga na tvojem mestu vzela. Še cenovno ugoden se mi zdi...

• 0

#735 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 12 February 2020 - 02:19 PM

Jaz bom kupila 2 :D

ravno včerajsem rekla, da rabim kaj takega. HVala :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#736 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 13 February 2020 - 08:47 AM

hvala, sem tudi jaz kar naročila

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#737 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 18 February 2020 - 09:07 AM

Jaz imam nekaj manjšega v prtljažniku in mi je tudi super, sem pa kupila v Hofer/Lidlu
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#738 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 18 February 2020 - 06:35 PM

Odpreš temo moj sanjski avto in prebereš:"Jaz bom kupila 2."😂
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#739 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 18 February 2020 - 07:49 PM

:lol: 

• 0

#740 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 February 2020 - 08:28 PM

😂
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users