Ja, kolesa, vlaki in crknjeni konji .

Moj sanjski avto
Posted 21 December 2017 - 12:00 PM
Posted 21 December 2017 - 12:11 PM
Ne vem, imam v spominu, da je s tehnicnim vred ok. 250 na leto ali malenkost vec.
Za avto, ki je vreden do 3k pa se itak ne splaca imeti kaska. Ob nakupu novega seveda pricakujeva drasticno zvisanje letnih stroskov.
Naju bi prislo brez kaska tako malo manj, da bova se eno leto verjetno kasko vzela. Me pa vedno preseneti za kaksno ceno se te Corse prodajajo rabljene s priblizno isto km. Za novega sem dala 10 prodala bi ga pa ocitno lahko za 7 pa ima 5 let, meni je to ful cudno. Za okrog 3000 se mi zdi da so avtomobili ze 10 let stari. Je pa res, da ne spremljam prevec tega.
Posted 21 December 2017 - 12:44 PM
Ampak ziher vaju kasko pride 200 €, razen če imata samo kakšne delne kombinacije?
Posted 21 December 2017 - 01:03 PM
Posted 21 December 2017 - 01:05 PM
Midva imava oba avta za zrihtat v roku 14 dni konec januarja in začetek februarja, tako da nama lih prav prideta 13.plači
Posted 21 December 2017 - 01:06 PM
pismo!
Pa to mislim da ni res, Kami, preveri, pri nas ima ati tako zavarovanje, da je imel za 2 oz. 3 avte zavarovanje in se je bonus pri vseh upošteval..
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 December 2017 - 01:12 PM
No pri meni ni bilo mogoče imet bonusa 50% pri zavarovanju obeh avtov pri isti zavarovalnici.
Posted 21 December 2017 - 01:21 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 December 2017 - 01:54 PM
10 ali 11? Jaz bi to lahko letos uveljavila, pa mi manjka 1 leto
& se opravičujem, če zavajam. Morda je pa pri nas bil štos v tem, da je vedno imel 2 avta zavarovana, potem, ko smo imeli samo enega, se mu je pa stara polica ohranila, in smo jo lahko uveljavili pri novem avtomobilu.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 December 2017 - 02:04 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 January 2020 - 04:30 PM
Pred dnevi sem ga videla na naši ulici, res je hud.
Bentley Continental GT
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 January 2020 - 07:36 AM
Ha, js pa včeraj domov grede starega RR Silver Spirit.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 12 February 2020 - 11:27 AM
Ta organizator bi si kupila za v avto, pa me zanima, če imate izkušnje s podobnimi zadevami
Jaz veliko stvari skoz tovorim v prtljažniku, da sem pripravljena na te moje izmenjave dveh domov; da ne govorim o opremi za na kolo (vedno imam gumjaste škornje, palerino, zdaj še komplet za bolj mraz, da se na hitro po potrebi oblečem). In mi vse leti po avti in ko moram kaj zadaj dat, moram vedno najprej vse pospravit na en konec.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 February 2020 - 01:07 PM
Jaz bi ga na tvojem mestu vzela. Še cenovno ugoden se mi zdi...
Posted 12 February 2020 - 02:19 PM
Jaz bom kupila 2
ravno včerajsem rekla, da rabim kaj takega. HVala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 February 2020 - 08:47 AM
hvala, sem tudi jaz kar naročila
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 February 2020 - 09:07 AM
Posted 18 February 2020 - 06:35 PM
Posted 18 February 2020 - 07:49 PM
Posted 18 February 2020 - 08:28 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users