Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#721 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12033 posts

Posted 07 May 2007 - 10:30 AM

Ma po prvi je bilo še mal čudno, potem je pa nehal bolet (ni blo postopoma, ampak je enostavno nehal) pa tud sama menstruacija je bla drugačna. Manj krvi sploh pa tud drugačne barve.
  • 0

#722 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 10:37 AM

Ja, glede menstre to tudi jaz opažam.
Drugače pa prva menstra je bla pri meni ful boleča - isto, kot običajno. Tokrat pa sem zdržala s samo pol (!!!) Nalgesina in sem bla čisto šokirana! Očitno gre pri meni postopoma. :-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#723 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12033 posts

Posted 07 May 2007 - 10:40 AM

Možno ja. Sej se mora telo navadit na drugačno hormonsko stanje. Pomoje te bo nehal bolet.
  • 0

#724 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 10:40 AM

Jap. To bi bla zame največja nagrada, ker sem umirala ob menstrualnih bolečinah.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#725 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12033 posts

Posted 07 May 2007 - 10:45 AM

Ja, ful bedna bolečina. Ko te kar vse boli. Pa še lije iz tebe, jaooo.
  • 0

#726 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 10:46 AM

Nezavidljiva situacija, da. :-)

• 0

#727 incy

incy

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 07 May 2007 - 11:13 AM

Tudi sama sem se po KT kar precej zredila, ker se ti dosti poveča apetit(vsaj meni se je),zato se je treba kontrolirati dokler še gre.se je pa tudi meni začel od jemanja tabletk pojavljati celulit.po 3 letih jemanja pa sem lansko leto tudi sama prenehala z jemanjem KT.sedaj uporabljamo druge metode wink.gif sem pa po prenehanju jemanja KT lahko ponovno shujšala,kar pred tem nisem pa nisem mogla,tudi če sem jedla res minimalno!je pa res da je pri vsaki ženski to drugače,ker poznam tuki nekatere ki se pa niso niti malo zredile.saj veste 100 ljudi 100 čudi!

• 0

#728 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 May 2007 - 12:34 PM

Jenna, jst sm šele s KT spoznala pojem menstruacije v vsej njeni veličini. Majkumilo, žal mi je ful, sam, zihr je le zihr.
Pa še to ga lojzam zdej ful, že dvakrat sem pozabla vzet tabletko prav cajt in sem mogla po dve naenkrat vzet. Do konca zavojčka tako zaščita ni 100%, ko pa začneš z novim, pa je?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#729 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 May 2007 - 12:47 PM

Jenna - pred KT sem jaz imela neznosne bolečine prvi dan, sploh se nisem premikala, cel dan preležala, pa še revmo sem imela (noge). Groza, res!
Sedaj pa pride in kot da je sploh ni - kar se tega tiče - naj živijo KT! thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#730 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 07 May 2007 - 05:10 PM

uf mene je tud vsakič bolel, je blo treba kr ene 2 naprosyna vzet (drgač je to mislm da isto kt nalgesin, ker ma tud naproksen notr). zj pa sploh ne vem, kdaj sm ga zadnjič vzela. prvi dan me res še mal boli, sam ne do te mere de bi morala tablet vzet.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#731 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 05:17 PM

QUOTE(Cvetka* @ 7. 5. 2007 - 13:34) View Post
Jenna, jst sm šele s KT spoznala pojem menstruacije v vsej njeni veličini. Majkumilo, žal mi je ful, sam, zihr je le zihr.

Kak to misliš... da te je zaj s KT začelo bolet... torej glih obratno ali kako? ohmy.gif
  • 0

#732 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 07 May 2007 - 06:06 PM

Jap, tud take obstajamo na žalost...mene je prej menstra sicer tud bolela sam pol sm pa začela uporabljat KT, takrat Logest, faaak to je blo za popizdit, jst sm se zabijala s Ketonal Forte, da sm sploh preživela... Res men so solze tekle od bolečin in moja pametna ginekologinja je rekla, da to zihr ne more bit od tabletk, ker naj bi učinkovale obratno hmm.gif Tako, da sm jih pač nehala jest in se je stanje izboljšalo, zdej mam pa Yarino, šele drugi zavojček, sam je kr ok, upam da bo tko tud ostalo smile.gif
  • 0

#733 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts

Posted 08 May 2007 - 12:07 PM

Jp, jst sem mela pol zarad kt ful močne menstruacije, križ me je bolel, vampek, vse. Za crknt. Au. Zdj mam tud yarino, mm, isto bolj ko ne. Mah. Bo že. Kilce pa spravljam dol, špehec no. Še enkrat, sej se ponavljam ful, meni je ful žal da sm jih začela jemat. Nevem. Nehat pa ne upam, ker so ene še bolj pridobile na teži, pa zarad zaščite, pa pol bi me matralo kdaj pride gospa teta rdeča, tuki pa vsaj približno vem. Eh. Grem jst sladoled delat. Ma kera kak fajn recept? laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#734 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 08 May 2007 - 12:53 PM

Cvetka*, teb gre sam zarad Yarine kilaža dol al zraven tudi aktivno hujšaš?
  • 0

#735 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts

Posted 08 May 2007 - 12:57 PM

Yarina je men en k* pomagala. Nobene spremembe, res. Pa sj ne hujšam. Sam maščobice dol štepam. biggrin.gif Jem tko ko vedno, mogoče mal prilagojeno glede na rekreacijo.
  • 0

#736 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2007 - 07:57 PM

Babe, sočustvujem z vami, res. Ker resnično vem, kaj pomeni trpet ob menstrualnih bolečinah... jaz sem velikokrat prav jokala poleg, noge so me bolele. Pomagali so mi zgolj Nalgesini (oni ta močnejši, na recept), pa še to v čedalje večjih količinah... menstra-bolečina je sicer bila odpravljena, ampak so se pojavljale druge (ampak vse te druge niso ble niti pol tlko, kot me bi bolele menstrualne) - bolečina v zgornjem delu trebuha, oči sem mela čist rdeče in so me pekle, vsa čudna in omotična sem bla...
  • 0

#737 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 May 2007 - 08:03 PM

Jaz tut mam full hude bolečine ob menstri rolleyes.gif Pa mi Naprosyn - 550mg, malo ublaži. (To mi je zdravnica napisala na recept) Kaj še naj naredim ? Sej bi jemala tabletke, samo sem še malo premlada ne ? rolleyes.gif Jaz se takrat zvijam, nemorem hodit, govoim težko. Vse je narobe vglavnem verymad.gif Kaj naj naredim ? A obstajajo kake take malo manj močne tabletke, da bi jih lahko jemala, da bi mi to malo ublažilo ?
  • 0

#738 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2007 - 08:09 PM

laLa°,
jaz ti lahko samo svetujem tablete Nalgesin na recept (so znane po tem, da se zelo dobro borijo z menstrualnimi bolečinami), to je vse. Jaz sem jim jemala ful dolgo, ampak mi preprosto nič drugega ni pomagalo, so bile bolečine prehude - razgibavanje (kako hudiča se naj razgibavam, če se zaradi bolečin komaj premikam?!?), poparki (čajčki, ipd.). Edino tablete, no. Žal.
  • 0

#739 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 May 2007 - 08:13 PM

Ok hvala.

Samo mam še zdaj en problem. Ravno zdaj imam menzo. Pa mam full bolečine. Spet rolleyes.gif Samo kaj pa naj zdaj ? Danes sem bila pri zdravniku, ker mi sumijo vnetje slepiča. Pa zdaj ne smem nobenih tablet proti bolečinam jest, ker bi mi pol vnetje nekak zabrisalo. ermm.gif Mene pa taaak boli. Kaj naj ? Čaji ali kaj ? Ker mi niti termofor ne pomaga. Razgibavat pa se tudi ne morem, ker se komaj vstanem.
  • 0

#740 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 08 May 2007 - 08:14 PM

opojne zeli zelo blagodejno delujejo tongue.gif oops.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users