Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7361 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 November 2008 - 09:51 PM

QUOTE(DiLeMa @ 28. 11. 2008 - 21:13) View Post

Klanjškov pjeb. laugh.gif Rudi Klanjšek, to be exact. Najprej mi ni bil tak, ampak potem ko ga vidiš v movementu, pa njegov noro lep nasmeh in lep glas in ful je simpatičen in vedno dobre volje in ... in ... aaaaaaahh!!!
I jutr adore him, med predavanji ga požiram z očmi. oops.gif oops.gif Če ne bom dobro pisala kolokvija, se utopim v žlici vode, častna beseda.

Eh, totega pa mi nimamo pa ne vem keri je sad.gif Sem že mislila, da si se za enega Lavriča zagrela laugh.gif

IPB Image

Je to ta, ne? laugh.gif Sori, ful mi je smešno tongue.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#7362 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 28 November 2008 - 10:19 PM

v zadnjih dneh sem jedla same nedovoljene stvari: rastlinsko smetano, majonezo, ocvrto meso, pašteto, puter, .... ful se gnilo počutim zdej zrd tega. mam občutek da me je sama maščoba. yucky.gif .
  • 0

#7363 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 28 November 2008 - 10:44 PM

Na živce mi gre, da vse kar predlagam je brezveze, da to ne bo šlo, bla bla bla. Pol bo pa spet beda, da bo pol ljudi spet odšlo že med igrami, pa že kar vidim, da se bo program vlekel. Mi je sploh žal, da sem kupila karto.
  • 0

#7364 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 November 2008 - 10:52 PM

Poba, ki je bil čisto prijazen do mene, sem nap*. Ups. oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7365 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 November 2008 - 05:13 AM

QUOTE(Frida @ 28. 11. 2008 - 17:25) View Post

Mal prejle me je tako zavilo v trebuhu od metuljčkov, da mi je prav slabo. blush1.gif

Jooooj Frida- pridem na forum VSA zasanjana da grem v spovednico se spovedat in vidm tole oops.gif
Dans me je pelu dam iz joba en fant, k s emi je fuul dopadu, joj joj ...
Pa ga gledam v službi tko čist normalno, okej pač kul simpa fant pa to, sam dans pa še posebi k sva se menla pa ko sm vidla mal kak je, pa tko ful je faca, prou mal sanjam zdj.
Crush ooo laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7366 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 29 November 2008 - 08:04 AM

boli, k me ne pozdrav.
boli, k me tud pogledat noče.
boli, ker tip ne jebe 5%. cry.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#7367 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 29 November 2008 - 09:18 AM

Fak kidat morm it in se mi ne da,še zmeri pada ko norc,od včeri je 30 centijev novga snega... down.gif down.gif
Fant mi gre ful na živce. Ga kličem,se ne javi, pol mi pa neki na google talku nazaj odpisuje.Ja pizda a ne morš poklicat?! Tega google talka mam že poln kufr in je samo vprašaje časa kdaj ga bom zbrisala. Poleg tega se včeri sploh nč nisva slišala,ne vem dol mi visi...Trenutno je moja edina skrb fotr. Sem se pa odločila da ga ne pokličem,niti ne bom na google talku dosegljiva,danes pa tako ne grem k njemu,kar mu poskušam že 1 dan povedat pa je mission impossible,ker ga al ni al ne odpisuje al je pa neki tretjega.Jezna sm.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7368 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4254 posts

Posted 29 November 2008 - 09:38 AM

Ne da se mi it v trgovino po špecerijo down.gif
  • 0

#7369 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 29 November 2008 - 09:47 AM

sleep.gif
  • 0

#7370 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 November 2008 - 09:48 AM

Tako me trga v trebuhu, da je groza. (menstra)
Ful si želim, da bi se lahko za ene 10 dni izolirala pred vsem in bla teh 10 dni samo sama, v miru, skos.
Želim si spoznat enga fajn dečkota, ampak hočm d ma ful v glav, pa se na žalost kle večini zatakne down.gif .
Seksala bi. smile.gif
  • 0

#7371 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 29 November 2008 - 10:04 AM

QUOTE(BlackPerla @ 29. 11. 2008 - 9:47) View Post

Lupčkala sem se z bratom od moje best frendice oops.gif . Tega kolegica ne sme vedit in se počutim že zdaj kot neka hinavska lažnivka oops.gif .

laugh.gif To sem jaz tudi nardila. Pred skoraj 4 leti. Pa še se daj sem skupaj. Z obema....LOL

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#7372 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 29 November 2008 - 11:10 AM

doooost mam evil.gif
mislim fant je bedak na kubik.
če se že greva neko vezo na daljavo in to, bi se mi lahko javil morda več kakor enkrat tedensko!!!
pa sem mu že 1000krat povedala, da bi bilo zelo lepo, da bi mi v enem tednu poslal več kakor en sms, ampak ni učinka.na msnju je pa tak al tak skoraj skos, pa me NIKOLI on ne klikne, kadar ga pa jaz je pa itak 50%, da sploh ne bo odpisal.
in mislim, da je sveto prepričan, da sm jaz tista, ki je lahko vesela, da ga ima, ker naj bi bil ohinsploh hud.
PAKAJŠE.če je kateri tam dol všeč še ne pomeni, da je mister sveta.
sploh pa..on je lahko vesel, da me ima.
jaz ga čakam, on je šel.
jaz sem ostala.
in zdaj, ko pride domov mu bom vse to že ene tisoč prvič povedala, in če ne bo učinka..papa dečko.lepo te je blo spoznat.

EDIT: jeza se je razkadila.zaj pa samo še jokcam.kooooooooooooook se v tem momentu neverjetno sovražm!
  • 0
mačka figa.

#7373 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15247 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 November 2008 - 11:24 AM

Res je debil. sad.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7374 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 November 2008 - 11:27 AM

Oh ja, tale ignoranca nekaterih descov, mi je še preveč dobr poznana, z mojim tazadnim tipom sm nehala glih zarad tega ker sm mela poln kufr tega. Mislm no neki pozornosti pa že rabmo ane. Sploh če se zavoljo tega šparamo na vseh ostalih tipih, če se samo njemu posvetimo, bi se pa lahko mal potrudil pa pokazal mal več interesa.
  • 0

#7375 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 November 2008 - 11:35 AM

Js pa sploh ne morem vrjet, da taki fantje kot je M. še obstajajo. Ne bom rekla, da sem zaljubljena, ker to še nisem, mi je pa res ful všeč, tako karakterno kot tudi vizualno in kadar sva skupi se mava res dobro in lepo.
Upam, da bo skoz tako, oz. še boljš, ker zaenkrat nama dogaja in upam, da pri temu ostane... wub.gif
Najboljš mi je pa to pri njem, ker sem z njim lahko uiber sproščena, ni mi prav nič bedno glede nobene stvari in z njim lahko tudi ure in ure debatiram in ni tistih bednih scen, ko kr naenkrat ne veš več kaj bi rekel.
Zdele sem komi domov pršla, ker sem bla včerej pri njemu, sva mela marton filme, katerih itak mislim, da sploh gledala nisva, ker sva bla mejčkeno preveč zaposlena drug z drugim.... No ja, danes zvečer se spet dobiva in po pravici povedano prov komej čakam... oops.gif
  • 0

#7376 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 November 2008 - 01:47 PM

Sade, crkujem od smeha!!! laugh.gif thumbup.gif U real je popolnoma drugačen, na tej sliki je meni malodane grozen oz. mi izgleda ko en pobožni Franček. blink.gif Ne, ne, v resnici je čisto druga oseba, tale slika da popolnoma napačno predstavo, postara ga, pa ful preveč bled je tle gor in vse skupaj ... jaz sem ga komaj prepoznala tle. blink.gif hmm.gif Tudi oblači se sicer čisto drugače, kot pa tukaj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7377 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 November 2008 - 06:24 PM

Jokala sem pred celo dvorano. Bedno, skrajno bedno. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7378 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 29 November 2008 - 06:41 PM

Včerej se peljem okrog 10h zjutri z avtobusom v šolo, pa sedim tm bl na koncu avtobusa. Ni bla neki gužva, samo so bli pa vsi sedeži zasedeni. Pa se tm pr tržnci gor prmaje ena gospa srednjih let, debela, cela našminkana, v visokih petah pa črnem krznenem plašču skor do tal. Se postav tja bliz mene. In že skos sm jo tko zaničljivo gledala, kako loh nos to stvar iz živali na seb, pa pride potem en dedek zravn pa je glih en fnt šou dol in se je ta gospod potem usedu na stol. Ta gospa gre pa do njega in začneta potem naglas razlagat da jaaa, kaj je zdej s to mladinoo, da sploh noben več ne odstopa sedežeev. In ta gospa res to fuul naglas razlagala in zraven je mene gledala. Sem ji že hotla rečt da k bo nehala nost krzno bo pa mogoče celo vredna da bi ji odstopila sedež, do takrt mi je pa čist useen če se ji noge na pol prelomjo. Mi je še vedno žou da ji nism kej nazaj rekla, kravi neumni mad.gif rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7379 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 29 November 2008 - 08:07 PM

Zafrkavam se z jožekom in dolfijem, pa se mi tako ne da!!! Nimam volje, ne motivacije.
  • 0

#7380 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 November 2008 - 02:44 AM

QUOTE(Kalypso @ 29. 11. 2008 - 20:07) View Post

Zafrkavam se z jožekom in dolfijem, pa se mi tako ne da!!! Nimam volje, ne motivacije.

Kdo je to? Joška, pa lulika? Kao DOLfi, JOžek huh.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users