Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7361 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 November 2012 - 05:51 PM

Ožja familija je drugo, itak, čeprav jaz kakšne tete in strice, ki jih ne vidim pogosto, tudi kar avtomatsko vikam.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7362 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 November 2012 - 07:03 PM

Me zelo veseli, da nisem jaz edina "čudna", ker se mi zdi vikanje neka osnova kulture/spoštovanja/vljudnosti. :wink:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7363 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 26 November 2012 - 07:16 PM

Meni je pa čudno, da bi strica/tete/bratrance vikala pa nima veze v katerem kolenu so. Tudi, če bi sedaj spoznala recimo sestrično, katere še nikoli nisem videla, je ne bi vikala. Če je familija, je meni logično, da se tika. Drugo so starši od fanta, te vikam, ampak enkrat, ko bova poročena, jih bom tikala. Meni osebno se zdi nekulturno familijo vikat (ponavljam, vseeno ali je ožja ali daljna).

Vse ostale pa vikam, dokler mi ne rečejo, da jih tikam.
  • 0

#7364 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32659 posts

Posted 26 November 2012 - 07:23 PM

Jaz tikam taščo & tasta od sestre, ful sta bila namreč vztrajna pri tem in zdaj sem se le navadila, čeprav sta celo starejša od najinih staršev. Od začetka mi je šlo pa ful težko z jezika.
  • 0

#7365 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 November 2012 - 08:25 PM

Pritisk mi dvigne, ko se začne razpravljati o zaščiti živali in potem se vedno najde ene par pametnjakovičev
z istimi komentarji: pri nas je še za ljudi / otroke premalo poskrbljeno. WTF.
  • 3
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7366 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 26 November 2012 - 08:39 PM

Ena starejša gospa, ki je z nami v skupini pri Ruščini, mi najeda živce s tem, da ne zna bit tiho in vsak stavek naglas izgovori, tudi če ni ona na vrsti in tudi, če tisti, ki je, še ni uspel razbrat kaj piše. Matr no, dej si v mislih izgovor al pa potem ponovi, ne pa vsakemu skakat v zelje. Potem ima pa še kar ene izpade smeha ob ne-tako-zelo-smešnih rečeh in mi kar kocine stojijo pokonci.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#7367 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 November 2012 - 08:42 PM

.
  • 0

#7368 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 November 2012 - 09:23 PM

Me zelo veseli, da nisem jaz edina "čudna", ker se mi zdi vikanje neka osnova kulture/spoštovanja/vljudnosti. :wink:

Pa saj jaz načeloma tudi vse vikam, vsaj na začetku, me pa ne moti, če me tikajo.

Kako ti lahko pomagam in kako vam lahko pomagam je meni v trgovini isto, saj vidiš odnos, in ali te tretirajo kot tretjerazredno stranko.

Pač .... mene to ne moti, starejše od sebe pa vedno brez izjeme vikam.

Mi gre pa na živce nepozdravljanje, ko nekoga pozdravim in ne dobim ničesar nazaj. In to ljudje, ki jih srečujem vsak dan na hodniku.
Ali pa da nihče ne pozdravi čistilke, to mi je tudi grdo, kot da je ona nekaj manj.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7369 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 26 November 2012 - 11:24 PM

Ena starejša gospa, ki je z nami v skupini pri Ruščini, mi najeda živce s tem, da ne zna bit tiho in vsak stavek naglas izgovori, tudi če ni ona na vrsti in tudi, če tisti, ki je, še ni uspel razbrat kaj piše. Matr no, dej si v mislih izgovor al pa potem ponovi, ne pa vsakemu skakat v zelje. Potem ima pa še kar ene izpade smeha ob ne-tako-zelo-smešnih rečeh in mi kar kocine stojijo pokonci.

Počakaj, da pridete na spreganje glagola "iti" :lol: Takrat smo se mi vsi skupaj režali do solz. :lol:
Btw - katera gospa? Please share the gossip :lol:
  • 0

#7370 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 November 2012 - 12:31 AM

SOVRAŽIM IN PREZIRAM, ko se briše poste na forumu. Prav lame in pussy je.
  • 0
Viens, reste ici!

#7371 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 27 November 2012 - 12:37 AM

Meni gre isto ful na živce tikanje. Če si z nekom v kontaktu zaradi posla (kamor sodi tudi nakup v trgovini), takšnega človeka pač vikaš. Meni je čisto vseeno za sproščenost in podobne izgovore, ena prodajalka/promotorka, kdorkoli, me nima kaj za tikat, tudi jaz nikogar samoumevno ne tikam. Pri tem nima starost nobene veze, očitno je dovolj stara, da je nekje zaposlena, jaz sem dovolj stara, da lahko nekaj kupim in ne štekam, kaj je tu tako težko razumet. Se pa da sproščen in prijeten odnos vzpostaviti tudi z vikanjem, ne vem, zakaj bi bilo zaradi tega vse uradno in zategnjeno. Jaz sem tikanja sicer navajena, ker me skoraj povsod vsi tikajo, ampak priznam, da kljub temu dobim ošpice, sploh ko me tika kakšna smrklja, mlajša od mene.
  • 0

#7372 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 27 November 2012 - 12:38 AM

Enako, s tem da jaz to sovražim predvsem zato, ker me potem blazno zanima, kaj je pisalo, in moja radovednost zelo trpi ob zavedanju, da ne bom nikoli izvedela :ninja:

Glede tikanja - jaz načeloma vse vikam, če ni staro glih 12. Če me kdaj kakšna prodajalka tika, pa se ne sekiram, jo tikam nazaj in je mir na zemlji.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#7373 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 27 November 2012 - 07:04 AM

Matr meni gre tudi na živce to brisanje. Stoj za besedami, ki jih napišeš...ali pa raje ne piši ničesar.... :roll:

Jaz vikam vse uslužbence, s katerimi imam opravka - trgovke, natakarji, delavci na pošti, UE....
V službi tikam vse sodelavce. Vikala sem obe šefici, nakar sta mi obe rekli, da se moramo tikat. Z eno sva precej na prijateljskem nivoju in to ni problem, pri drugi se moram malo potruditi. Ostale, s katerimi imam opravka - vikam.

Pri bivšem mi je bilo rečeno (z njegove strani!), naj starše tikam, vendar nisem mogla - sem vedno tako naumila, da sem rekla ime + ..... Pri S. nameravam starše vikati ne glede na to, kaj mi bodo rekli.
  • 0

#7374 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24821 posts

Posted 27 November 2012 - 09:45 AM

Jaz v trgovinah (s čevlji, oblekami, kozmetiko, hrano- ni važno), lekarnah in podobno vse vikam, tudi če vem, da so mlajši. Enako pričakujem tudi jaz.

Če si z nekom v kontaktu zaradi posla (kamor sodi tudi nakup v trgovini), takšnega človeka pač vikaš. Meni je čisto vseeno za sproščenost in podobne izgovore, ena prodajalka/promotorka, kdorkoli, me nima kaj za tikat, tudi jaz nikogar samoumevno ne tikam. Pri tem nima starost nobene veze, očitno je dovolj stara, da je nekje zaposlena, jaz sem dovolj stara, da lahko nekaj kupim in ne štekam, kaj je tu tako težko razumet. Se pa da sproščen in prijeten odnos vzpostaviti tudi z vikanjem, ne vem, zakaj bi bilo zaradi tega vse uradno in zategnjeno.

Podpis.
Jaz sem stare starše vikala, tete tudi. Tašča mi je rekla, da naj jo tikam, ampak smo ostali na vikanju. Enako bom zahtevala tudi pri mojih otrocih (de me njihovi partnerji vikajo). S šefico se vikava. Na začetku mi je bilo smešno, zdaj mi je to OK - če jaz njo, naj tudi ona mene. Imava poslovni odnos in kot je sama rekla .... v jezi na VI marsikatera beseda ostane neizrečena, ki bi na TI lahko ven izletela.

In če me katera mlada gospodična v trgovini tika, jo jaz samo še bolj očitno vikam. Sama sem precej kmalu začela delat in vem kako težko sem si pri 20+ ustvarjala spoštovanje v službi in s tem ko nekoga vikam, mu pač izrekam spoštovanje... in leta nimajo veze. Sem tudi veliko delala s strankami in vse kaj je bilo starejše od cca 18 ali 20 let sem avtomatsko vikala, tudi če so bili bistveno mlajši od mene.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7375 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 November 2012 - 10:45 AM

Jaz tudi vse nepoznane vikam, včasih sem že pri osebi, ki je samo nekaj let starejša od mene, v dilemi, a naj jo vikam ali tikam. :D Ampak v službi se pa vsi tikamo, čeprav so šefice npr. precej starejše, in meni je to tikanje fenomenalno, veliko bolj prijetno vzdušje je.
  • 0

#7376 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86623 posts

Posted 27 November 2012 - 12:36 PM

Neodločni ljudje, ki ne vejo, kaj bi radi od sebe, drugih, od življenja in spreminjajo svoje mnenje vsake pol dneva.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7377 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 27 November 2012 - 12:55 PM

Ljudje ki na grejo na svojo roko nekaj naredit/se zmenit in potem pričakujejo, da jim bomo vsi sledili in se strinjali z njimi....
  • 0

#7378 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 27 November 2012 - 01:22 PM

Obsojajoče vedenje nekaterih, ki temelji na le na tisto malo podatkih, ki jih imate, pa verjetno tudi ne pripomore k drugačnim odločitvam ;)

Jp.

Čeprav tudi mene moti brisanje postov in javno žicanje za ZS.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7379 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 27 November 2012 - 07:33 PM

Počakaj, da pridete na spreganje glagola "iti" :lol: Takrat smo se mi vsi skupaj režali do solz. :lol:
Btw - katera gospa? Please share the gossip :lol:

Haha, že vem kako gre, ja :) Nobena poznana, v termah dela drugače.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#7380 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 November 2012 - 03:19 PM

Obolim ko v knjigi enostavno NI odgovora na izpitno vprašanje. :butl: Med zapiski ga seveda tudi nimam, pa vestno sledim in zapisujem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users