Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7341 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 November 2008 - 12:36 PM

še zaj sem vsipana

malo sem žalostna, ker malega danes ne bo v mb
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#7342 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 27 November 2008 - 01:39 PM

Meni se tak ne da pisat seminarske in tak se mi ne da na popoldanska predavanja.
  • 0

#7343 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 27 November 2008 - 01:42 PM

Da bom zadavla sošolca pri izbirnem, ker mi gre na živce s tole k********* musko ohmy.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7344 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 November 2008 - 01:43 PM

Zbušavam. ermm.gif
  • 0

#7345 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 November 2008 - 03:52 PM

QUOTE(Adriane @ 27. 11. 2008 - 12:36) View Post

še zaj sem vsipana

malo sem žalostna, ker malega danes ne bo v mb

thumbup.gif

in DRŽIM PESTI za drugo.

Jaz pa vam povem, da sem danes iz LJ v GO peljala enega štoparja iz Maribora in sva se v tej uri in pol tako zelo poštekala, da nama je bilo prav bedno, ko sva šla vsak svojo pot na cilju. Pa kontakta nisem dobila, ampak že vem da je boljše tako. Ampak res, prava sorodna duša. Mah svašta. oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7346 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 November 2008 - 04:00 PM

Ubila bi nekoga. pm joooj žalostna sem, jezna in razočarana
  • 0
Viens, reste ici!

#7347 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 November 2008 - 04:20 PM

Dons sm totalno neproduktivna. Je sicer res, da sem bolna, ampak vseen bi lahko počela 100 pametnejših stvari kot pa jedla, spala, bla na kompu, jedla, komp....

Gledam 1. epizodo Gossip girl (S01)... kakšna muka je ta stvar, upam da bo kej bolš ratal.
  • 0

#7348 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4254 posts

Posted 27 November 2008 - 05:39 PM

Še kr razmišljam o enih čevljih iz Zare rolleyes.gif Res so hudi, sam kaj ko jih nimam za kam nosit. Pa še ubitačno peto imajo. So pa taaaaaak lepi sad.gif
  • 0

#7349 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 28 November 2008 - 01:14 PM

Ne morem verjet, da prof. ne more zmigat svoje lene riti in posredovat ocen v referat, čeprav je izpite že popravil. blink.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#7350 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4254 posts

Posted 28 November 2008 - 02:26 PM

^a je to kdo iz pravne?
  • 0

#7351 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29870 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 November 2008 - 05:22 PM

s Š. ne govorim od incidenta s čokolado, mi prav paše. closedeyes.gif naj kar lepo ve, kje je meja.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7352 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12012 posts

Posted 28 November 2008 - 05:25 PM

Mal prejle me je tako zavilo v trebuhu od metuljčkov, da mi je prav slabo. blush1.gif
  • 0

#7353 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29870 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 November 2008 - 05:31 PM

QUOTE(Frida @ 28. 11. 2008 - 17:25) View Post

Mal prejle me je tako zavilo v trebuhu od metuljčkov, da mi je prav slabo. blush1.gif

da ti ni blo slučajno od preveč kave slabo? laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7354 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 November 2008 - 05:41 PM

Ama fak spet nas je zamedl!
Sovražm zimo,sovražm sneg...
lah samo molm da ga nau padl do osmih tok da bom še lah šla po tamalo z avtam...
Fotr še zmer v bolnic,zgleda še kr ok,za vikend bo mogu pe zmer bit tm,še vedno niso potegnil izvidov skupi...
Očitno gre za nekaj redkega...
Sam da ni rak,thank god...
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7355 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 28 November 2008 - 05:42 PM

QUOTE(bellini @ 28. 11. 2008 - 14:26) View Post

^a je to kdo iz pravne?

Ne biggrin.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#7356 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12012 posts

Posted 28 November 2008 - 05:59 PM

QUOTE(Špela @ 28. 11. 2008 - 17:31) View Post

da ti ni blo slučajno od preveč kave slabo? laugh.gif

Hehe, ja pa prav neki v zvezi s tem ja!! laugh.gif laugh.gif Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Fejsič stara! Luzerka si, ker ga še nimaš! biggrin.gif

• 0

#7357 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 November 2008 - 08:31 PM

Ogromno se še imam za naučit za ponedeljkov kolokvij in sem ful žalostna, ker sem itak med tednom cele dneve na faxu in sem pridna, pa potem taaaako rada zabušavam med vikendom. Zdej pa ne bom mogla, ker imam še tolk za predelat. cry.gif Ampak ok, bom že prežvela. Delno zato, ker je tip, ki nam to predava, tako nemarno sexy, da bi se zanj na pamet naučila tudi telefonski imenik v hebrejščini. twisted.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7358 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 November 2008 - 09:03 PM

Keri, keri ? biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#7359 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 November 2008 - 09:13 PM

Klanjškov pjeb. laugh.gif Rudi Klanjšek, to be exact. Najprej mi ni bil tak, ampak potem ko ga vidiš v movementu, pa njegov noro lep nasmeh in lep glas in ful je simpatičen in vedno dobre volje in ... in ... aaaaaaahh!!!
I jutr adore him, med predavanji ga požiram z očmi. oops.gif oops.gif Če ne bom dobro pisala kolokvija, se utopim v žlici vode, častna beseda.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7360 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15247 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 November 2008 - 09:16 PM

biggrin.gif

Sally, držim pesti glede atija, da hitr pogruntajo, kaj je narobe. Pa da bo čimprej z vami doma.
Glede snega pa ne morm pomagat, magar ketne namontiri.

Tk mam deljena mnenja glede ene ful pomembne zadeve, neki si ful želim, pa si po drugi strani ne, sam ne zarad sebe. Želim si sam neki, kar bo najbolj prav glede na situacijo. Pa da ne staknem kake fore na želodcu od konstantnega sekiranja in obremenjevanja. Ker mi niha razpoloženje in mam vse znake depresije, sm ugotavlala v torek. Nevem, ka naj rečem. Naj se odločim za neki, kar mi bo kul zdej in bom obžalovala čez dve leti, al naj še potrpim še malo pa malo pa malo, dokler mi ne dosadi ali pa celo dočakam december 2010 in živim popolno življenje. Eh, kero bedarijo sm si nakopala.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users