Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#7341 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 March 2008 - 10:12 AM

ne, v h&m zihr nism bla, pogoče pred, pa še to ne vem. a to v btc-ju? ja, takrat enkrat sem se premikala nekje od city parka proti zari.
ja, v torek sm pa bla v zari do ene pol 2h. ja hvala no oops.gif
boh ne dej me za rokav pocukat!

• 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#7342 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 14 March 2008 - 01:49 PM

A so v dabudi tud vegi kosila na bone, torej brez morskih zadev?

Edit: so ja laugh.gif google vse najde
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7343 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28033 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 March 2008 - 02:09 PM

QUOTE(sahara @ 14. 3. 2008 - 10:12) View Post

ne, v h&m zihr nism bla, pogoče pred, pa še to ne vem. a to v btc-ju? ja, takrat enkrat sem se premikala nekje od city parka proti zari.
ja, v torek sm pa bla v zari do ene pol 2h. ja hvala no oops.gif
boh ne dej me za rokav pocukat!

A to meni? Ma jst sem vidla eno žensko ful podobno tebi in nisem bila 100% da si ti. Ne morem kar prit in nekomu navdušeno krilit Wuuu Sahara! , bi izpadla res psiho (po možnosti bi falila osebo ;D).
Sicer pa sem jst bila na tekočih stopnicah za navzdol, tista punca pa se je peljala navzgor, tako da varjanta cukanja za rokav ne pride v poštev. tongue.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7344 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 March 2008 - 11:49 PM

pa sj ti si me že vidla. ne, ampak pomoje nism bla jz. sm se peljala gor po stopnicah ob ene 1h, pol 2h, ampak ne prov v h&m-u, zunej.
kaj če bi organiziral kšn meeting pa bi se fajn ogledali med sabo? tongue.gif ne res bi ga loh spet mel...
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#7345 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28033 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 March 2008 - 12:44 AM

Ma ja ne vem, pač ful ti je bla podobna od zadaj, lasje, postava, pa adidaske je imela obute (ti si pravila, da jih ni čez adidske), pa se mi je zazdelo, da bi lahko bila ti. hmm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7346 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 15 March 2008 - 06:59 AM

kolko stane, če si greš delat uhane (u usak ušes po luknjo) ?
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#7347 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 15 March 2008 - 08:06 AM

bivšega jurja smile.gif ponekaterih zlatarnah imajo tudi po bivših 500SIT smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7348 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 15 March 2008 - 10:04 AM

Po večini zlatarn je kar 5 €.

Drugače pa za tiste, ki jih med spanjem zagrabi krč v nogo (kar se meni tudi velikokrat zgodi), probajte s peto narahlo udariti npr. po tleh - samo ne premočno ravno prav biggrin.gif meni je to še vedno pomagalo mogoče se malo čudno sliši ampak vseeno smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#7349 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 March 2008 - 10:33 AM

Zoper krče pomaga magnezij. Donat, torej.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#7350 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15605 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 March 2008 - 10:38 AM

Ja, sam mal traja, da prime. Tisto ko te sredi noči zadrabi in ti čudno špona nogo ni ravo idealna rešitev.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7351 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 15 March 2008 - 10:58 AM

Jaz včasih pijem tudi tiste Magnezijeve šumeče tablete pa tudi pomaga... samo ko jih ne pijem imam pa velikokrat krče.
  • 0
We must let go to live on.

#7352 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 15 March 2008 - 12:24 PM

Redkvica, ti si mi rekla, da mi lahko pošlješ izpiske za knjigo Look Back in Anger. Bi imela čas da mi jih pošlješ zdaj čez vikend?
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#7353 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 15 March 2008 - 12:28 PM

A ima katera knjigo z maturitetnimi polami iz biologije? Bi nujno rabila par strani iz tam. ermm.gif
  • 0

#7354 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 15 March 2008 - 03:05 PM

1 ameriški dolar = ? evrov ?
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#7355 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 March 2008 - 03:22 PM

1 US$ = 0.642054575 €
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#7356 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 March 2008 - 03:44 PM

Piquet, jaz delam isto vajo kot ti, pa en qrc pomaga. MG mi tudi nič ne koristi, edino kaka masaža nog, pa dober tuš (kopeli ne delam, ker se mi ne da).
Čeprav me pa zdaj bolj po redko grabijo te qrci, hvalabogu.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#7357 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 March 2008 - 06:41 PM

Pred ful dosti časa sem si v knjižnici preko cobbisa rezervirala eno knjigo. Nisem šla po njo, rezervacije pa tut ni blo mogoče preklicat. Moja mama ni prišla po eno drugo knjigo tri dni po rezervaciji in je plačala kazen 0.50€. Kaj zdaj bom jaz mogla plačat 50 centov za vsak dan ? blink.gif blink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#7358 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 15 March 2008 - 06:50 PM

Mislim, da ne. Po določenem številu dnevov te knjiga ne čaka več in ker so jo morali šparati zate ti to potem zaračunajo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7359 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 15 March 2008 - 07:06 PM

punce najbrž eno čudno vprašanje smile.gif
jaz zadnje čase slabše vidim, danes zjutraj pa sem se zbudila in na desno oko ne vidim skoraj nič.ko kaj berem ali gledam kaj v daljavi mi namesto opazovanega predmeta pokaže črno piko.
kam moram it zdaj?a k splošnemu zdravniku po kako napotnico ali direktivo k okolistu?koliko časa traja, da ugotovijo dioptrijo in, da dobiš očala?
  • 0
mačka figa.

#7360 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 March 2008 - 07:37 PM

Za to pa pomojem ni kriva kratkovidnost. To je resno! Takoj do okulista, da ti z aparatom pogleda v oko in, da ti da napotnico za kaj bolj resnega (za to boš mogla k svojemu zdravniku). Lahko, da je kaj z roženico narobe.

QUOTE(Frčica @ 15. 3. 2008 - 18:50) View Post

Mislim, da ne. Po določenem številu dnevov te knjiga ne čaka več in ker so jo morali šparati zate ti to potem zaračunajo.

Ja tri dni jo šparajo. Ampak veš kaj, meni na cobbisu še vedno piše, da me knjiga čaka v knjižnici. evil.gif

• 0
Viens, reste ici!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users