Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 26 November 2012 - 12:35 AM

After all this time?
Always.
Posted 26 November 2012 - 12:44 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 November 2012 - 01:51 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 November 2012 - 01:18 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 26 November 2012 - 02:23 PM
Enkrat se odločim, da bom pekla v dveh nivojih in dam slikonskega na dno, drugega pa na rešetko ... in hvala bogu, Tupperwarjevega je scvrlo do te mere, da se je silikon strdil in ko sem čistila, je počil.... jebemu mast. res.
In NIKOLI nisem prej pekla dveh stvari na enkrat!!!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 November 2012 - 02:26 PM
Posted 26 November 2012 - 03:16 PM
Posted 26 November 2012 - 03:42 PM
Na živce mi gre, da me smrklje-prodajalke tikajo! Oz., da me kdorkoli, kateremu v trgovini dam svoj denar, tika!

Zadnje čase se mi kar naprej dogaja!
Danes je šel dialog nekako takole:
Jaz: "Oprostite, a imate mogoče ta in ta parfum?"
Prodajalka-smrklja: "Ja, tamle ga imaš, na tretji polici." *pokaže s prstom nekam v eno smer*
*pridem čez nekaj časa na blagajno, kjer je ta ista smrklja*
Prodajalka: "A maš DMovo kartico?"
Jaz: "Ja." - in jo dam.
Prodajalka: "Ok, maš pa €20.45". A ti dam kako vrečko?"
No koncu sem ji zabrusila, če se slučajno poznava?! Ona vsa presenečena odgovori da ne.
Jaz pa: "Aja, no, ker me tako lepo tikaš že veš čas, kot da sva najboljši prijateljici."
Eno punco, ki je bila pred mano in je bila vsaj par let mlajša kot jaz, je pa vikala!

Mogoče delam iz tega big deal, ampak prav žaljivo se mi je zdelo tole danes.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 November 2012 - 03:45 PM

After all this time?
Always.
Posted 26 November 2012 - 03:49 PM
Jaz pa sama vse vikam, ker sem tako pač navajena in naučena.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 November 2012 - 03:53 PM

Če bi mi pa en zabil, če se poznava, po možnosti 25 letna punca, bi se mi zdel pa blazno neumno in ne bi bla več prijazna.

After all this time?
Always.
Posted 26 November 2012 - 03:55 PM

Starejše ljudi pa vedno brez izjeme tikam. Priznam pa, da mi včasih tudi laska, če me kdo tika, ker pomeni, da ne delujem še tako stara,
nikakor pa ne jemljem to ko znak nespoštovanja, kot zgoraj Immortelle piše. Saj se da vse lepo zmeniti tudi brez vikanja.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 November 2012 - 04:07 PM
Mogoče se nisem dobro izjasnila. Odvisno je od situacije in odnosa osebe, ki me tika.
Če že tako delujejo, kot da ji grem na živce, ker sem sploh v trgovini, je to samo pika na i in me neznansko razjezi vse skupaj.
Pa ponavadi me ravno taki tikajo - ko se jim prav vidi, da se jim nič ne da.
Sicer pa na splošno ne gledam na vikanje kot na to, da me ima nekdo za staro, ampak se mi zdi neka vrsta spoštovanja - posebej od tistih, ki so veliko mlajši od mene. Jaz delam enako in se mi zdi to pač osnovna vljudnost.
Imamo pa res različna mnenja, ja. Očitno je odvisno od okolja iz katerega prihajamo, vzgoje, pa še česa.

Posted 26 November 2012 - 04:09 PM
Če bi mi pa en zabil, če se poznava, po možnosti 25 letna punca, bi se mi zdel pa blazno neumno in ne bi bla več prijazna.
Hja, ona že od začetka ni bila ne vem kako prijazna - nič se ji ni dalo, odveč ji je bilo, da se je morala ukvarjat z mano. Stara je bila pa po mojem ravno ene 18.
In zakaj je potem vikala punco pred mano, ki je bila mlajša kot jaz?!
Ne vem, no. Meni je to mimo... ena osnovna mera spoštovanja mora biti, če ne pa naj ne dela v trgovini!
Posted 26 November 2012 - 04:27 PM
Posted 26 November 2012 - 04:31 PM
Ja, to so prav taka posebna prizadeta skupina bab, ti, Ekaterina, zagotovo ne spadaš med nje. : )

Posted 26 November 2012 - 04:34 PM
-taščo, tasta vikam
-vikam vse osebe, ki jih ne poznam (ok razen 12letnikov npr)
-vikam vseee na faksu (asistente, tehničarke, profesorje (itak))
-vikala bom šefa, pa če sva tanajbuljš prijateljici
-vikala bom sodelovke, ki so blizu penzije...vse,
-vikala bom vse ki mi ne bojo rekli drugače
.
.
.
Posted 26 November 2012 - 04:43 PM
Jaz v trgovinah (s čevlji, oblekami, kozmetiko, hrano- ni važno), lekarnah in podobno vse vikam, tudi če vem, da so mlajši. Enako pričakujem tudi jaz.

Jaz sem se odločila glede vikanja, tikanja takole:
-taščo, tasta vikam
-vikam vse osebe, ki jih ne poznam (ok razen 12letnikov npr)
-vikam vseee na faksu (asistente, tehničarke, profesorje (itak))
-vikala bom šefa, pa če sva tanajbuljš prijateljici
-vikala bom sodelovke, ki so blizu penzije...vse,
-vikala bom vse ki mi ne bojo rekli drugače
Jaz imam tudi tako nekako razporejeno.
Posted 26 November 2012 - 05:28 PM
Enako.Jaz v trgovinah (s čevlji, oblekami, kozmetiko, hrano- ni važno), lekarnah in podobno vse vikam, tudi če vem, da so mlajši. Enako pričakujem tudi jaz.
Meni drugače vikanje nima kaj dosti opraviti s starostjo, to je zame nek osnovni odraz kulture (ne sicer v večini primerov tudi spoštovanja). In če me
nekdo začne tikati, se mi zdi prav nemarno z njegove strani, čeprav najbrž jaz v očeh večine izpadem zategnjeno in vzvišeno - ampak kot pravim,
to mi nima opraviti z nikakršnim k*rčenjem, ampač pač - samoumevna kultura, bi vikala npr. tudi nekoga, ki bi ga v sebi prezirala. Zadnjič recimo mi je
bilo prav čudno, ko je prišel k nam en lušten električar, mlajši od mene in me je kar začel tikati in se sproščeno meniti z mano. Sem ga potem jaz tudi, a
mi je bilo to čist tuje. Večini bi bilo najbrž povsem normalno. Jaz sem nasploh precej taka kulturna in uradna, mogoče preveč, a se mi zdi to na nek
način tudi 'lepo', primerno, tako se tudi bolj prijetno počutim, ko vem, da je neka distanca.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 November 2012 - 05:50 PM

10 user(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users