Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7341 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18633 posts

Posted 26 November 2012 - 12:35 AM

Ah ja, saj vsak kdaj zamenja, ampak pri kakšnh je to res tako zelo očitno, da je že prav žalostno. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#7342 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 November 2012 - 12:44 AM

Ja, to so prav taka posebna prizadeta skupina bab, ti, Ekaterina, zagotovo ne spadaš med nje. : )
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7343 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23442 posts

Posted 26 November 2012 - 01:51 AM

To iskanje pozornosti je res prav smešno bedno. Jaz imam pa eno, ki večkrat napiše, da je ful jezna, ker nekatera oblačila res samo suhim pašejo, ali pa kako ni fer, da lahko ene jejo vse in se jim nič ne pozna, ali pa da je na dieti, ali pa napiše koliko kil ima (je suha) in ji potem itak ženske pišejo komentarje v stilu: daj nehaj, ti imaš pa ja ful lepo postavo, ti si ful suha, kam bi še rada shujšala, joj kako si suha, daj malo več polente pojest ipd. Obup. Človeka prav prime, da bi napisal en masten komentar.
  • 1

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7344 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 26 November 2012 - 01:18 PM

Naj še jaz zapišem, kaj mi res gre na racku, ker živcev nimam (oziroma jih imam v banki v trezorju, da mi jih drugi ne načenjajo). Namreč, neskončno me jezi, da ljudje vstanejo od mize in vsak pusti stol za seboj tako, kakor ga je odrinil. To se mi zdi neskončna šlamparija z vidika vsakega posameznika in izkaz nespoštovanja do truda gostitelja.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#7345 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24821 posts

Posted 26 November 2012 - 02:23 PM

Imela sem en super truper Tupperware silikonski pekač za muffine (ene 10 let) in sem ga res rada uporabljala.
Enkrat se odločim, da bom pekla v dveh nivojih in dam slikonskega na dno, drugega pa na rešetko ... in hvala bogu, Tupperwarjevega je scvrlo do te mere, da se je silikon strdil in ko sem čistila, je počil.... jebemu mast. res.
In NIKOLI nisem prej pekla dveh stvari na enkrat!!!!!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7346 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 November 2012 - 02:26 PM

Meni silikonski niso všeč, sem ravno zadnjič dva za mafine vrgla stran, ker sta začela izločat nekaj in so mafini in cela pečica dobili en čuden vonj in priokus. Nikoli več.
  • 0

• Guests

Posted 26 November 2012 - 03:16 PM

Mene pa ful jezi, da folk objavi oglase na netu in zraven ne pripiše kontakta, recimo na bolhi. Ajd, recimo, da se noče izpostavljat. Naj potem vsaj na sporočila odgovarja, ali pa odstrani oglas, če je že mimo... Ful sem želela it danes na predstavo "Udar po moško" in je že vse razprodano. Sem pa našla oglas na bolhi, da ena ženska proda dve karti, tistemu ki bo dal višjo ponudbo in mi do danes še ni nič odpisala. Cifre pa nobene. Mislim, f* off! Kaj potem sploh kaj objavlja.
  • 0

#7348 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 November 2012 - 03:42 PM

Mislim, da sem že vsaj 3x napisala, ampak bom še enkrat:

Na živce mi gre, da me smrklje-prodajalke tikajo! Oz., da me kdorkoli, kateremu v trgovini dam svoj denar, tika! :mad2:
Zadnje čase se mi kar naprej dogaja!

Danes je šel dialog nekako takole:
Jaz: "Oprostite, a imate mogoče ta in ta parfum?"
Prodajalka-smrklja: "Ja, tamle ga imaš, na tretji polici." *pokaže s prstom nekam v eno smer*
*pridem čez nekaj časa na blagajno, kjer je ta ista smrklja*
Prodajalka: "A maš DMovo kartico?"
Jaz: "Ja." - in jo dam.
Prodajalka: "Ok, maš pa €20.45". A ti dam kako vrečko?"

No koncu sem ji zabrusila, če se slučajno poznava?! Ona vsa presenečena odgovori da ne.
Jaz pa: "Aja, no, ker me tako lepo tikaš že veš čas, kot da sva najboljši prijateljici."

Eno punco, ki je bila pred mano in je bila vsaj par let mlajša kot jaz, je pa vikala! :verymad:
Mogoče delam iz tega big deal, ampak prav žaljivo se mi je zdelo tole danes. :AJEBEŠ:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7349 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18633 posts

Posted 26 November 2012 - 03:45 PM

Klinc, jaz tut vse tikam. Meni je pa to malo smešno, ker SOVRAŽIM če me kdo vika, mislim a si res tok stara/tok nekaj več, da ti je tok pod nivojem? :D Razumem, če rge za ful nespoštljiv odnos, pa razumem če gre za 70 letno gospo, ampak drugač pa kar nekaj, ne vem zakaj bi vikala leto ali dve starejše, mlajših pa tut ne bom. :lol: Ful mamo različne poglede na to, zgleda.
  • 0

After all this time?

Always.

#7350 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 November 2012 - 03:49 PM

Jaz se strinjam s tabo. Jaz tudi sovražim, če me nekdo vika in se mi to tudi slučajno ne zdi znak spoštovanja ampak prej nekaj "nujnemu zlu" podobnega. Nekaj kar se pričakue ker pač to "moraš" počet.
Jaz pa sama vse vikam, ker sem tako pač navajena in naučena.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#7351 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18633 posts

Posted 26 November 2012 - 03:53 PM

Točnpo to, meni je to ful prisiljeno in nenaravno in mam s takšnimi stvarmi ful probleme, isto kot se npr. ne morem izražat v pravilni slovenščini ali rečt mama, če mislim mami, tok prisiljeno in grozno mi je. Jst mam vedno ful ful ful prijazen odnos, vseee lepo povem, ful nasmejana itd., ampak v najboljšem primeru nekoga v enem stavku vikam, v drugem pa tikam. :lol: Še raje pa probam stavke tvorit tko, da ne nazivam direktno in se temu vsaj mal izognem, lol.

Če bi mi pa en zabil, če se poznava, po možnosti 25 letna punca, bi se mi zdel pa blazno neumno in ne bi bla več prijazna. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#7352 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 November 2012 - 03:55 PM

Joj, moj konstanten problem, tudi v službi. Enkrat vikam, potem spet tikam ... če so pa nekateri mlajši od mene. :)

Starejše ljudi pa vedno brez izjeme tikam. Priznam pa, da mi včasih tudi laska, če me kdo tika, ker pomeni, da ne delujem še tako stara,
nikakor pa ne jemljem to ko znak nespoštovanja, kot zgoraj Immortelle piše. Saj se da vse lepo zmeniti tudi brez vikanja. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7353 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 November 2012 - 04:07 PM

Sem imela tudi primere, ko so me neznani prodajalci ali druge osebe tikali, pa mi je bilo ok in všeč.
Mogoče se nisem dobro izjasnila. Odvisno je od situacije in odnosa osebe, ki me tika.
Če že tako delujejo, kot da ji grem na živce, ker sem sploh v trgovini, je to samo pika na i in me neznansko razjezi vse skupaj.
Pa ponavadi me ravno taki tikajo - ko se jim prav vidi, da se jim nič ne da.

Sicer pa na splošno ne gledam na vikanje kot na to, da me ima nekdo za staro, ampak se mi zdi neka vrsta spoštovanja - posebej od tistih, ki so veliko mlajši od mene. Jaz delam enako in se mi zdi to pač osnovna vljudnost.

Imamo pa res različna mnenja, ja. Očitno je odvisno od okolja iz katerega prihajamo, vzgoje, pa še česa. ;)
  • 0

#7354 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 November 2012 - 04:09 PM

Če bi mi pa en zabil, če se poznava, po možnosti 25 letna punca, bi se mi zdel pa blazno neumno in ne bi bla več prijazna. :D

Hja, ona že od začetka ni bila ne vem kako prijazna - nič se ji ni dalo, odveč ji je bilo, da se je morala ukvarjat z mano. Stara je bila pa po mojem ravno ene 18.
In zakaj je potem vikala punco pred mano, ki je bila mlajša kot jaz?!

Ne vem, no. Meni je to mimo... ena osnovna mera spoštovanja mora biti, če ne pa naj ne dela v trgovini!
  • 0

#7355 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 November 2012 - 04:27 PM

Jaz v trgovinah (s čevlji, oblekami, kozmetiko, hrano- ni važno), lekarnah in podobno vse vikam, tudi če vem, da so mlajši. Enako pričakujem tudi jaz.
  • 0

• Guests

Posted 26 November 2012 - 04:31 PM

Ja, to so prav taka posebna prizadeta skupina bab, ti, Ekaterina, zagotovo ne spadaš med nje. : )

:)
  • 0

#7357 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 November 2012 - 04:34 PM

Jaz sem se odločila glede vikanja, tikanja takole:
-taščo, tasta vikam
-vikam vse osebe, ki jih ne poznam (ok razen 12letnikov npr)
-vikam vseee na faksu (asistente, tehničarke, profesorje (itak))
-vikala bom šefa, pa če sva tanajbuljš prijateljici
-vikala bom sodelovke, ki so blizu penzije...vse,
-vikala bom vse ki mi ne bojo rekli drugače
.
.
.
  • 0

#7358 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 November 2012 - 04:43 PM

Jaz v trgovinah (s čevlji, oblekami, kozmetiko, hrano- ni važno), lekarnah in podobno vse vikam, tudi če vem, da so mlajši. Enako pričakujem tudi jaz.

:worship:

Jaz sem se odločila glede vikanja, tikanja takole:
-taščo, tasta vikam
-vikam vse osebe, ki jih ne poznam (ok razen 12letnikov npr)
-vikam vseee na faksu (asistente, tehničarke, profesorje (itak))
-vikala bom šefa, pa če sva tanajbuljš prijateljici
-vikala bom sodelovke, ki so blizu penzije...vse,
-vikala bom vse ki mi ne bojo rekli drugače

Jaz imam tudi tako nekako razporejeno.
  • 0

#7359 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 November 2012 - 05:28 PM

Enako.
Meni drugače vikanje nima kaj dosti opraviti s starostjo, to je zame nek osnovni odraz kulture (ne sicer v večini primerov tudi spoštovanja). In če me
nekdo začne tikati, se mi zdi prav nemarno z njegove strani, čeprav najbrž jaz v očeh večine izpadem zategnjeno in vzvišeno - ampak kot pravim,
to mi nima opraviti z nikakršnim k*rčenjem, ampač pač - samoumevna kultura, bi vikala npr. tudi nekoga, ki bi ga v sebi prezirala. Zadnjič recimo mi je
bilo prav čudno, ko je prišel k nam en lušten električar, mlajši od mene in me je kar začel tikati in se sproščeno meniti z mano. Sem ga potem jaz tudi, a
mi je bilo to čist tuje. Večini bi bilo najbrž povsem normalno. Jaz sem nasploh precej taka kulturna in uradna, mogoče preveč, a se mi zdi to na nek
način tudi 'lepo', primerno, tako se tudi bolj prijetno počutim, ko vem, da je neka distanca.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 26 November 2012 - 05:50 PM

Fluffy, te kar nekako razumem, zame je tudi tikanje znak povezanosti, bližine, prijateljstva in ne morem tikati kar vsakega. Načeloma sicer nimam nič proti, če me ljudje tikajo, ampak sama vikam recimo tudi stranke, ki so moje starosti, razen če mi rečejo, da jih lahko tikam. Edino to mi ni všeč, da vikam babico, dedka, tete, strice, ker so pač del moje familije in mi nekako ne paše to skupaj, ampak tako sem navajena že od malega in če bi jih začela zdaj tikati, bi izpadlo to čudno in žaljivo. Sem si pa rekla, da ko bom imela svoje otroke, jim bom povedala naj svoje strice (uf, sem ravnokar ugotovila, da najini otroci (če jih bova seveda imela skupaj) ne bodo imeli tet, samo strice :D ) in njihove partnerice, pa tudi moje in njegove starše tikajo. Tudi najbližnjim prijateljem bom rekla, naj me njihovi otroci tikajo, če nimajo nič proti.
  • 0

10 user(s) are reading this topic

0 members, 10 guests, 0 anonymous users