Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7321 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15797 posts

Posted 22 November 2012 - 07:45 PM

Ja, meni tudi to ni všeč. Al napiši za vse, al pa bot tih. ;)
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#7322 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86629 posts

Posted 22 November 2012 - 07:54 PM

^

Tina Maze. Povsod je. TV, radio ( :sick:), časopisi, reklame za zavarovalnico, zlatarno, čaje in what not. Pober se.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7323 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17701 posts

Posted 22 November 2012 - 07:56 PM

Ja, meni tudi to ni všeč. Al napiši za vse, al pa bot tih. ;)

^ :yes:

Meni pa Tina Maze ne gre toliko na živce, nekako gre njena pojava mimo mene, ampak njen OBUPEN komad, jao!
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7324 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 November 2012 - 10:02 PM

Ravno danes sem si jo ogledovala na čajih, pa sem fantu povedala, da je to tista smučarka, ki pa zdaj še poje, pa je imel neke komentarje nesramne poleg, haha.

Drugače pa OGROMEN podpis pod žicanje za ZS, pa ne grejo mi na živce tisti, ki se odločijo, da bodo določeno stvar samo nekaterim povedali, ampak tisti, ki prosijo za ZSje. :AJEBEŠ: Pa to zmeraj isti folk, ha ha.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#7325 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23442 posts

Posted 22 November 2012 - 10:11 PM

Žicanje za ZSje, stalna praksa našega foruma.

Ja!
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7326 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14294 posts

Posted 23 November 2012 - 07:29 AM

Pač se nekateri(e) bolje razumejo med sabo, so bolj kompatibilne. Ne vidim nobene višjega pomena tuki. Obsojajoče vedenje nekaterih, ki temelji na le na tisto malo podatkih, ki jih imate, pa verjetno tudi ne pripomore k drugačnim odločitvam ;)
  • 1

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7327 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 November 2012 - 08:05 AM

Če ena napiše bolj malo, je najbrž to z razlogom, pač ne želi več povedati, in meni ni jasno zakaj potem nekatere - zgolj iz gole radovednosti -
sprašujejo za ZSje. Saj ne rečem, da mene ne zanima :D, ampak spoštujemo to, da pač forumašica noče na dolgo in široko razpredati in razlagati,
ampak si se s spovedjo prišla samo malo olajšati dušo.

Nekako tako sem jaz mislila. ;)
  • 4
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7328 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14294 posts

Posted 23 November 2012 - 08:19 AM

Ja, to se strinjam s tabo.
Jaz sem mislila bolj primere, ko nekdo nekaj napiše, nekdo drug pa se spravi pisati sodbe z niti malo zavedanja, da nikakor ne pozne cele slike. To gre pa meni na živce.
  • 3

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7329 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 23 November 2012 - 08:21 AM

Podpis. Al pa če že žicaš, žicaj vsaj po ZS -_-
  • 4

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#7330 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 23 November 2012 - 08:22 AM

podpis na zadnje tri. Mate plus! :D
  • 0

#7331 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15259 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 November 2012 - 10:01 AM

Se strinjam s Heveo.

Na zivce mi gredo copycats, one in particular! Znorela bi lahko vcasih - vsako stvar, ki si jo jaz kupim/jo imam, mora ona tudi imet. Pa get a life, no! Vse kopira, vse!
Danes sem vstala z levo nogo in me vse moti. Mora met iste kulije za pisat, isti parfum, ista frizura, za malico bo vzela isto stvar kot jaz, isti sal. Ce si sama nekaj doma naredim, bo imela nasldnji teden pdoben izdelek - pa odkrito prizna, da ponavlja za mano in se dela norca iz tega - da sama nima 'dost dobrih' idej in je lazje, ce kar kopira.

Na zivce mi gre moja pozabljivost in to, da se spravljam nekam ven in se mi vedno mudi, potem pa pozabjam stvari doma - danes sem pozabila vodo & labelo. Baaaah.

Na zivce mi gredo ljudje, ki gobcajo med predavanji.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7332 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 23 November 2012 - 02:16 PM

Če ena napiše bolj malo, je najbrž to z razlogom, pač ne želi več povedati, in meni ni jasno zakaj potem nekatere - zgolj iz gole radovednosti -
sprašujejo za ZSje.

Meni pa gre bolj kot to na živce, ko nekatere vse na pol povejo in potem v nadaljnjih postih še najbolj poudarjajo tisto, česar ne smejo povedat. Take ljudi jaz neham resno jemat, ker vidim, da imajo očitno potrebo po hvatanju pažnje in morajo vsaj nekje dobit nek občutek pomembnosti, pa tud če je to samo en forum. Jaz zase vem, da če nečesa nočem povedat, potem vse ostale stvari napišem na način, da me nobena ne bo vprašala po tistem, česar pač nočem izdat.
  • 0

#7333 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32660 posts

Posted 25 November 2012 - 08:41 AM

Ne gre mi naaajbolj na živce, mi pa gre - vedno pogostejše limanje tistih premikajočih se slik v poste...Na začetku je bila kakšna sem in tja še zanimiva, zdaj pa ne več... :evilgrin:
  • 0

#7334 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27494 posts

Posted 25 November 2012 - 08:51 AM

Meni so pa uni luškani tipi zadnjič čisto polepšali dan :D.
  • 0

#7335 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 25 November 2012 - 09:18 AM

ja OK to že :lol: ne pa (malo pretiravam) vsak dan v skoraj vsaki temi :)
  • 0

#7336 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15259 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 November 2012 - 10:07 AM

Slaba volja, muljenje in moja previsoka pričakovanja in kuhanje zamer.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7337 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15797 posts

Posted 25 November 2012 - 09:01 PM

Meni pa gre bolj kot to na živce, ko nekatere vse na pol povejo in potem v nadaljnjih postih še najbolj poudarjajo tisto, česar ne smejo povedat. Take ljudi jaz neham resno jemat, ker vidim, da imajo očitno potrebo po hvatanju pažnje in morajo vsaj nekje dobit nek občutek pomembnosti, pa tud če je to samo en forum. Jaz zase vem, da če nečesa nočem povedat, potem vse ostale stvari napišem na način, da me nobena ne bo vprašala po tistem, česar pač nočem izdat.

En velik podpis.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#7338 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18633 posts

Posted 25 November 2012 - 10:12 PM

Na živce mi grejo ženske, ki bi naredile vse, da bi dobile čimveč lajkov na profilno fotko na fb. In ne, ne mislim samo pomakljivih oblačil na fotografiji, ampak to zgleda nekak tako: oseba si nastavi novo profilno. Ker čez dva dni ni dovolj lajkov, jo share-a. Potem jo čez nekaj dni sama sebi lajka. Po kakšnem mesecu napiše kakšen komentar pod slikco, da jo spet prikaže frendom na zidu. Ko dolgo časa ni več lajkov jo zamenja, in potem da nazaj in se cela zgodba ponovi.

Faaaaak. :wallbash:
  • 0

After all this time?

Always.

#7339 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 November 2012 - 11:04 PM

^ Ali pa eno in isto na vsake toliko časa ponovno objavi, ha ha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 26 November 2012 - 12:29 AM

Js objavljam ene in iste za profilne. Ker nimam novih, pa zmer se kaj spreminja pri tistih pravilih pa rezanju. Zato menjam. Ampak ne tako pogosto. Pa ne zaradi lajkov.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users