Jump to content

Photo

Kaj ste danes naredili zase?

• Please log in to reply
7306 replies to this topic

#7301 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17753 posts

Posted 20 April 2026 - 08:09 AM

Belini, kako je pa potem spust?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7302 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4761 posts

Posted 20 April 2026 - 08:41 AM

Belini, kako je pa potem spust?

Ni panike, ker je to res mini vzpon (če je cca 1 km dolg vsega skupaj). Je pa samo zadnjih 50 metrov do ploščadi pred cerkvijo konkretna strmina, ostalo so pa lepo speljane serpentine, zato tudi spust ni zahteven.

• 0

#7303 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15628 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 April 2026 - 09:01 AM

Opa, Barbarina, to je pa že konkretna razdalja! Lepo!

Jaz sem prejšnji teden naredila 3 treninge teka. Kondicije je več in gre lažje. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7304 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12980 posts

Posted 20 April 2026 - 09:14 AM

Barbarina, a se ti da malo vec povedat... po kaksnem terenu teces, a teces po kaksnem programu al kako?
Jaz sem celo zivljenje sovrazila tek, en cas nazaj se je pa to spremenilo in zdaj laufam po svoje malo, po gozdu.
  • 0

#7305 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20407 posts

Posted 20 April 2026 - 09:37 AM

Ne, po nobenih programih, začela sem avgusta s 5 km, nato sem vsak mesec tekla 1 km več. Večinoma asfalt. Tečem večinoma 1x na teden, včasih 2x, 1 krajši. Vprašaj, kaj te zanima, jaz to vse po občutku delam, nisem se poglabljala v teorijo. :) 

Sem pa jaz tudi v mladosti sovražila tek, men je bila največja muka športno vzgojni karton, ko smo morali 600 m tečt, jaz sem umirala vedno. :D 

• 0

#7306 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12980 posts

Posted 20 April 2026 - 09:47 AM

Ne govori, jaz isto.
Spodbudno mi je slisat, da delas po filingu, ker jaz tudi delam tako. Ko se mi ne da vec, hodim, ko se mi spet da, zacnem laufat, ne merim razdalje, ker pustim telefon doma, domov pridem presvicana in rdeca v lica, kar mi je cisto dovolj rekreacije. Nasla sem si eno pot v gozdu, kjer se cesta vije navzgor, tako da se fajn ogrejem. V najhujsi klanec hodim, pol grem kaksnih 20 min po ravnem, pa nazaj, ful uzivam uglavnem. Me zanima kok casa me bo drzalo :D
  • 0

#7307 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17753 posts

Posted 20 April 2026 - 07:33 PM

Meni tek tudi dolgo ni nil, med faksom sem imela tak love-hate, vcasih sem sla tect, ampak nikoli prav redno. Potem med korono sem kar nekaj tekla, sicer do max 5km, zdaj pa sem tako zakljucila s tem zaradi kolena.

V MB sem bila na neki soli teka, smo dobili neka navodila pa mislim da program teka zacetni.
Ce bi katera imela, naj sporoci. ;)

Da ne bom off topic, cez vikedn sem prehodila cca 15km
Danes 1h fitnesa
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users