Spovednica
Posted 24 November 2008 - 07:06 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 November 2008 - 07:20 PM
S tipom (sveža romanca, 14 dni, he he) sva se na MSNju "skregala". Oz. on hoče, da zalijem trening in grem z njim na sprehod, jaz pa tega seveda nočem, ker mi je na treningih kul. Jaz sem mu rekla, da me komot pride gledat na trening, ma to pa neee, kao mu ne bi blo fajn tam samemu sedet in blabla. Zaj se pa kr neki kuja.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 November 2008 - 07:33 PM
Spovedujem se, da sem napisala seminarsko sošolcu, on pa mi je mastno plačou.
Posted 24 November 2008 - 07:39 PM

Posted 24 November 2008 - 07:58 PM

[Napoleon]
Posted 24 November 2008 - 08:42 PM
^^ ni vredno treningov zalivat za tipa.
Vem. Zato sem se bila pripravljena skregat. Kaj takega pač ne more zahtevat

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 November 2008 - 08:52 PM

Posted 24 November 2008 - 08:57 PM
Nincha, kej v zvezi s fantom?
Ma u bistvu je blo.. V soboto sva se mela FUL dobr, šla sva v bakusa, res blo je took konc.. Za polnoč sva si dala lupčkaa (skor k novo leto, haha

Cel dan se mi že poje Zapadeeel je prviii sneeeeg in sem prou nagravžno dobre volje

After all this time?
Always.
Posted 24 November 2008 - 08:59 PM
Posted 24 November 2008 - 11:47 PM

Hmm, da bi imela določeno športno aktivnost dvakrat na teden, ki bi ti bila ful v veselje, fanta bi pa lahko kadarkoli vidla, in pač enkrat ne bi šla da bi bla še malo več z njim?

Bill Bullard
Posted 25 November 2008 - 04:10 AM

pa saj zaj me ni več tako zelo sram.jebat ga.vsakemu se lahko zgodi

aneeeeeeeee???
uglavnem.ura je štiri, jaz pa na forumu visim.okoli enajstih zvečer sem prišla iz urgence, kjer so mi postavili diagnozo RAHLO vnetje hrbtne mišice.RAHLO???kako potem šele boli, če ni rahlo?
uglavnem, zaj sem se zbudila, ker me tako zelo boli, da komaj diham.zaj sem nekaj pojedla, da sem lahko vzela tableto proti bolečinam.upam, da bo hitro začela delovati.
ne razumem zakaj me tako zelo boli.preden se dam iz ležečega položaja v sedečega, rabim dobrih pet minut jokanja in sopenja.
znorela bom.
Posted 25 November 2008 - 09:18 AM
pa poslušam Lenonovo Woman.
To mi je tko lajk najhujši komad eeeeveeeerrrrr....

Posted 25 November 2008 - 11:10 AM

Posted 25 November 2008 - 11:23 AM

Posted 25 November 2008 - 02:24 PM
[Napoleon]
Posted 25 November 2008 - 02:31 PM

Posted 25 November 2008 - 02:40 PM
OMG, kaj me jezi ko malo snega zapade pa že vsi začnejo paniko zganjat. Po trgovinah vse okrasijo, božične pesmice non stop po radiju. Uničijo ves christmas spirit in tako da ti teden ali dva pred božičom že vse dosadi.
Podpis, pa vsi se neki pizdijo čez "nesplužene in nenasoljene" ceste v LJ, jaz pa že včeraj in danes stalno hodim z avtom okoli, pa je vse superca. No, razen na parkirišču, kjer pa itak ni panike, če odletiš v en avto pač odletiš.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 November 2008 - 03:04 PM
Starša sta mi kupila ene ful drage in ful tople copate. Ker me pač STALNO zebe v noge.
No in point je da so pa te copati iz ovčic

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 November 2008 - 03:58 PM

Drugač pa so Urban Decay 24/7 Eyelinerji odkritje leta, pa Benefitov High Beam in UDPP tud. Veri setisfajt

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users