Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7301 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46151 posts

Posted 14 November 2012 - 12:52 AM

Moja teta je rešila zadevo tako, da je dala pred vhod/izhod mačjega stranišča predpražnik :D It works! :D

Saj jaz imam tudi predpražnik (BTW, Boris iz Ikee), ampak ne pomaga. Tiste kamenčke, ki padejo nanj se kljub temu raznesejo naokoli. Bi verjetno mogla nabavit kakšnega, kjer bi se kamenčki ugreznili med ščetine...

• 0

#7302 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27494 posts

Posted 14 November 2012 - 08:10 AM

Ko me mati že za dobrojutro posiljuje z enimi idejami kaj bo za kosilo in mi že takoj mori, kako nič ne jem in mi ni nič po godu!!! Đizs saj sem živa, če bom lačna bom jedla!!!
  • 0

#7303 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 November 2012 - 06:04 PM

Objavljanje tisoč in ene izvedbe komada Gangnam Style.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7304 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 November 2012 - 06:06 PM

Posted Image
  • 0

#7305 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 November 2012 - 06:07 PM

:rpg:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7306 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 November 2012 - 06:08 PM

:lol: :lol:
  • 0

#7307 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23442 posts

Posted 16 November 2012 - 07:36 PM

Ja, meni je kar nekaj. Sem videla na FB, da so pred nekaj dnevi tudi v NG izvedli ta skupinski ples na ulici. :surrender:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7308 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 November 2012 - 09:24 PM

Pa tista dva radijska cepca, ki nastopata v naravnost defektnih reklamah za Lidl, imata spot na to muziko
o krizi, ki vlada v Sloveniji.
  • 0

#7309 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 16 November 2012 - 09:57 PM

Se strinjam s FTSE, bruhalno je! :mad2:
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#7310 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 16 November 2012 - 10:01 PM

Divje prikimavam. :P
  • 0

#7311 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 November 2012 - 09:14 AM

:yes:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7312 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 November 2012 - 09:16 AM

Še en podpis. Neoriginalnost na VIŠKU. :mad2:
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7313 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12090 posts

Posted 17 November 2012 - 10:20 AM

Jaz si grem trenutno ful na živce, ker se ne znam več normalno soočat s stresom, ampak sem najprej v šoku, potem postavim zid in si ne dam nič dopovedat, potem pa zgubim apetit in se razživciram do obupa. fuck.
  • 0

#7314 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 18 November 2012 - 10:04 PM

Jaz si grem tudi na živce, ker sem res zoprna. V luftu sem za vsako malenkost. Pa vem, da je to od preveč dela, že dva meseca si nisem vzela nič časa za sprostitev in od viška fizične energije, ki je itak nimam časa pokurit.
  • 0

#7315 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14294 posts

Posted 22 November 2012 - 07:51 AM

Na živce mi grejo ljudje, ki sprašujejo stavri le zato, da se jim potrdi njihova teorija in lahko naprej mečejo svojo bistroumnost, in ne zato, ker bi jih nekaj dejansko zanimalo in bi pripravljeni nuditi podporo ali pa biti vsaj tiho.
  • 1

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7316 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5841 posts

Posted 22 November 2012 - 08:03 AM

trenutno mi gre na živce moja totalna lenoba in brezvoljnost.
  • 0

#7317 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 22 November 2012 - 08:29 AM

danes mi gre na živce vse... še posebej pametujoči sodelavec :roll:

na živce mi gre 2400km razdalje
na živce mi grejo sanje
na živce mi gre današnji pogreb

meh....
  • 0

• Guests

Posted 22 November 2012 - 08:31 AM

fant
da se je vse to dogajal za mojim hrbtom
kako ti ljudje poplačajo dobroto
  • 0

#7319 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46151 posts

Posted 22 November 2012 - 01:53 PM

Neodgovarjanje na sporočila na facebooki...

Posted Image
  • 0

#7320 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 November 2012 - 06:59 PM

Žicanje za ZSje, stalna praksa našega foruma.
  • 2
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users