Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 November 2012 - 01:31 PM
Posted 07 November 2012 - 01:59 PM

Posted 07 November 2012 - 02:00 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 November 2012 - 02:01 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 November 2012 - 02:03 PM

Kot da bi govorla steni

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 November 2012 - 02:04 PM

Pablo Picasso
Posted 07 November 2012 - 02:34 PM
samo res. Kar koli skuham, smrdi celo stanovanje z mano vred.Na živce mi gre, da mi vse cunje smrdijo po kuhariji, najhujša je kombinacija krompirja in čebule.
Včeraj sem samo pogrela zelenjavno juho, smo šli za eno uro od doma (pustila okna na kip) in ko smo prišli nazaj, me vonj juhe "po gobcu" udaril, takoj ko sem vrata odprla.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 November 2012 - 03:23 PM
To je moja nočna mora, se preoblačim vsak dan.Na živce mi gre, da mi vse cunje smrdijo po kuhariji

vsem okoli je pa to normalno in se nič ne sekirajo.
Jaz sem v LJ to vohala, tukaj doma ne. Slaba gradnja, skozi zračnike se je vse prenašalo, itd.Sem že večkrat zasledila, da se nad tem pritožujete(a) (ti pa Fluffy
) in mi nikoli ni bilo čisto jasno, kako lahko od sosedov vonjate njihovo kuho.. I get it now - sem na Danskem imela take kulinarično navdahnjene sosede - enkrat je tako smrdelo, vonj po pokvarjeni, gnili hrani. Pa po ribah. Pa vse, no, baaah!
In ja - tudi v mojem primeru niso bili gurmani, neke čudne vonjave so bile vedno, pa že
zjutraj ob 5h vonj po pečenih klobasah, itd. No, sedaj vidim, da imaš tudi ti za sabo
to neverjetno prijetno izkušnjo. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 November 2012 - 04:17 PM
Npr. jaz sovražim hodit pred tablo. Ful sem nesamozavestna in če grem pred tablo zašvicam fuŁ in delam res najbolj osnovnošolske napake in potem se mi cel klas reži s profesorjem vred in mi je ful neprijetno. In kaj danes en prijazen in fuuuul duhovit sošolc nardi - profesor išče tisto žensko, ki je bila nazadnje pred tablo, da bi pri njej nadaljevali, on se pa zadere, da smo ostali v zadnji vrsti, kjer sva sedeli samo midve s sošolko. In se ful reži in zdi sam sebi smešen, ker je naju "potunkal". In tista moja boga sošolka je potem šla, jaz sem pa profesorju lepo povedala, da ne grem in me je pač preskočil. Ampak res mi je ogabno to dejanje, ker mam prav tremo pred tem in to ve in je fuuuuuuul zabaven na tak način.
After all this time?
Always.
Posted 07 November 2012 - 04:29 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 November 2012 - 05:11 PM
Saj pa te vidiš, kak duhovno bogata sem že.

Posted 10 November 2012 - 10:57 PM
Zaradi vseh nevše&#269;nosti pri prehitevanju vrst imam jaz nadvse rada te mašince, kjer dvigneš listek s številko in ko prideš na vrsto se nad okencem, ki je prosto, pojavi tvoja številka. Ni prehitevanja, ni stanja v vrsti. Super je.

ZD Bežigrad v Lj jih ima, enako laboratorij v ZD v našem kraju. Sicer sem tudi jaz ena tistih vljudnih, ki vdano čakajo pred napisom "Prosimo, ne trkajte".

Posted 13 November 2012 - 03:03 PM
- da se mačji pesek prime na mačje tačke in se posledično raznese po stanovanju.
- megleno mrzlo zimsko vreme
- jesensko/zimski prehladi
- gretje na full v trgovinah medtem ko je zunaj mrzlo
- gneča v prometu
- smrdeči prdci
Posted 13 November 2012 - 03:14 PM
- smrdeči prdci

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 November 2012 - 03:20 PM

- gretje na full v trgovinah medtem ko je zunaj mrzlo
Oh ja, jaz nad tem vsako leto na veliko pizduliram. Pa potem grejejo se do marca/aprila,
se mi zdi, ko je ze precej toplo zunaj.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 November 2012 - 06:42 PM
Moja teta je rešila zadevo tako, da je dala pred vhod/izhod mačjega stranišča predpražnikNa živce mi gre:
- da se mačji pesek prime na mačje tačke in se posledično raznese po stanovanju.

Posted 13 November 2012 - 10:56 PM
Tudi mene to moti. Itak grem v trgovine oblečena letnemu času primerno, potem pa se tam kuham. Nasploh mi je mimo to, da ima veliko ljudi pozimi v stanovanjih tako toplo, da so v kratkih rokavih. Ja saj pa je zima, a ni normalno, če se oblečeš letnemu času primerno??? Jaz sem pozimi notri vedno oblečena v dolge rokave, spodaj imam še eno tanjšo majico z dolgimi rokavi in pa kanotjero (spodnja majica brez rokavov).Oh ja, jaz nad tem vsako leto na veliko pizduliram. Pa potem grejejo se do marca/aprila,
se mi zdi, ko je ze precej toplo zunaj.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 November 2012 - 11:03 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 November 2012 - 11:08 PM

After all this time?
Always.
Posted 13 November 2012 - 11:59 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users