Jump to content

Photo

Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?

• Please log in to reply
9793 replies to this topic

#7261 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24588 posts

Posted 29 May 2018 - 09:07 AM

The Shawshank Redemption sem slučajno ujela na TV … in ga pogledala … ponovno …. noro, noro dober film!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7262 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24588 posts

Posted 05 June 2018 - 12:58 PM

Rome sem našla na HBO-2 … žal sem šele zdaj opazila, ko se že izteka.

In sem se spomnila, kako mi je bil Titus Pullo noro dober :blush1:  :blush1:  :blush1:

Titus-Pullo-Rome-ray-stevenson-33544501-

• 0

Put A Kilt On It!

#7263 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24588 posts

Posted 28 June 2018 - 08:43 AM

The Last of the Mohicans  :blush1:  :blush1: :blush1:  :blush1:  :blush1:  :blush1:  

Aja, pa del Mame Mie sem ujela ….

menstra mi je zamujala 3 dni; ko sem videla tri včasih f**kabilne tipe plesat v visokih petah in pajacih, se je očitno moja maternica zjokala

• 0

Put A Kilt On It!

#7264 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 02 July 2018 - 10:53 PM

A Quiet Place (2018)

The Affair nov del
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7265 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 July 2018 - 06:05 PM

Brain on fire

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#7266 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3360 posts

Posted 13 July 2018 - 08:17 AM

HMT 12.del, jokala sem kot dež in pol sem bila še ene 10 minut čist paf ko je bilo konec, je rekel fant če se bi stisnila k njemu in sem bila kot ena buba še 10 minut zakopana v njegovo ramo... Saj bi pisala v ustrezno temo pa me je strah, da je kak zapis za zadnji del katerega še nisem pogledala

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#7267 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24588 posts

Posted 13 July 2018 - 08:58 AM

Par delov prve sezone The Affair.

Všeč mi je. Mi je pa zanimivo, da takoj mislim, da je njena različica bližje resnici :whistling:

• 0

Put A Kilt On It!

#7268 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 31 July 2018 - 12:47 PM

V zadnjem času
The Judge
Una Mujer Fantástica
Trumbo
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7269 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3360 posts

Posted 01 August 2018 - 12:30 PM

Midva sva res razočarana nad drugo sezono Westworlda, prva je bila fantastična pri tej se mi pa prav upira jo gledat, ker je vse tako pomešano, da sploh ne povežem dogodkov skupaj, pa mi je sicer super, da ni vse ''straight forward'' in da rabiš malo razmišljat ampak tukaj je pa res čisto brez repa in brez glave. V eni epizodi nekoga ubijejo v drugi živi naprej, kaj se je zgodilo vmes??!!??

Res škoda

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#7270 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24588 posts

Posted 01 August 2018 - 02:12 PM

Jaz sem pa sredi druge sezone The Affair in mi je noro všeč. Prav vživim se enkrat v eno vlogo, enkrat v drugo in jih razumem in podoživljam določene občutke.

• 0

Put A Kilt On It!

#7271 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 01 August 2018 - 03:04 PM

^meni je bila druga malo slabsa od prve, tretja se bolj, zdaj cetrta mi je pa zaenkrat se mnogo mnogo boljsa od prve.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#7272 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86024 posts

Posted 01 August 2018 - 03:24 PM

^ Enako! Po tretji sem pričakovala, da se bo samo še poslabšala, ampak je četrta res vrhunska.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7273 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24588 posts

Posted 01 August 2018 - 03:52 PM

Mene pa ravno njuna ločitev pritegnila, kako dobro je bilo prikazano vse skupaj.

Super, potem me čakajo še dobri deli :)))

PS: Fantastičen del mi je bil pogovor pri terapevtu in njegova vprašanja, pomisleki. Kdo je boljši človek, po katerih dejanjih naj bi sodil/se spominjal človeka …

• 0

Put A Kilt On It!

#7274 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 01 August 2018 - 03:54 PM

Midva sva res razočarana nad drugo sezono Westworlda, prva je bila fantastična pri tej se mi pa prav upira jo gledat, ker je vse tako pomešano, da sploh ne povežem dogodkov skupaj, pa mi je sicer super, da ni vse ''straight forward'' in da rabiš malo razmišljat ampak tukaj je pa res čisto brez repa in brez glave. V eni epizodi nekoga ubijejo v drugi živi naprej, kaj se je zgodilo vmes??!!??

Res škoda

Enako. Prva sezona je bila res vrhunska.

Ko sem zacela pa z gledanjem druge mi pa ni bilo nic vec jasno, najprej sem mislila da sem se malo izgubila in pozabila vmes, ker je minilo nekaj casa od prejsnje sezone potem pa sem ugotovila, da zal ni to vzrok. Res skoda. 😐
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#7275 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24588 posts

Posted 13 September 2018 - 10:13 AM

Včeraj sem ujela od Vesne Milek Od blizu. Gost je bil Šalehar.

Jaz ne morem pomagat, ampak meni je ona res slaba voditeljica. Deluje mi nepripravljena, skače v besedo in se mi zdi, da tako uživa v pozornosti, da sploh ne bi potrebovala gostov. Včasih celo več govori, kot gost. Tako se trudi bit drugačna, posebna, pametna … da se kar zapleta v ene filozofije in dostikrat se mi zdi gost v zadregi, kaj sploh odgovorit.

Če ne bi bil Šalehar, bi sigurno preklopila, saj mi je negledljiva. Škoda.

• 0

Put A Kilt On It!

#7276 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3360 posts

Posted 14 September 2018 - 08:48 AM

Ta del je bil zagotovo najslabši, ker jo je Šalehar čisto povozil, nista se ujela, jaz sem drugače pogledala večino teh oddaj od blizu ampak ta je bila pa res mučna za gledat

• 0

#7277 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14265 posts

Posted 14 September 2018 - 08:59 AM

Se strinjam z vama. Prav napadala ga je, kar sicer lahko novinar dela, ampak je vsiljevala svoj pogled, njegova razlaga je sploh ni zanimala. Pa vidno užaljena, ker si je drznil v Latrini obregniti se ob Đurota.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7278 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6716 posts

Posted 14 September 2018 - 10:27 AM

Te dotične oddaje nisem gledala, sem pa gledala druge, nazadnje tisto, v kateri je gostila Dragojevića in mi ni delovala tako vsiljiva.
  • 0

#7279 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15741 posts

Posted 16 September 2018 - 04:42 PM

Men gre tudi ona na organ in zaradi nje ne gledam. Sem pa Mihija gledala.🙂
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#7280 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17637 posts

Posted 19 September 2018 - 07:41 PM

Shameless

Who is America 1. epizoda

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users