Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10332 replies to this topic

• Guests

Posted 03 November 2012 - 09:48 PM

Ja, na kozmetičnih izdelkih je tudi zoprno, ker ostane tisto lepilo gor in pobira smeti :/
  • 0

#7262 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 03 November 2012 - 10:10 PM

Mene tudi zelo motijo nalepke, na embalaži sicer ne tako zelo kot na samih predmetih. Kaj naj z nalepko? Redkokatera se da lepo odlepiti, za seboj puščajo lepilo, ... odvračajo me od nakupa, res.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7263 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6760 posts

Posted 04 November 2012 - 10:55 AM

^^Se pridružujem. Zadnjič sem hotela kupiti eno knjigo, ki je imela gor neko nalepko za popust ali akcijsko ceno. In sem pač probala odlepit, pa sploh ni šla lepo dol :S Pa čisto na naslovnici je bila. Sem vprašala prodajalko, če ima kakšno brez nalepke in ni imela! Pa tudi ona ni mogla lepo odlimat te nalepke. Prav grdo, no. Me je kar minilo.
  • 0

#7264 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 04 November 2012 - 01:49 PM

Lastnica lokalne knjigarne ne pusti ničesar lepiti na knjige, cene so napisane na "post it notes" in nalepljene na notranjo stran platnic. :thumbup:
  • 0

• Guests

Posted 05 November 2012 - 09:27 AM

Jaz sem pa ravno včeraj dobila za darilo kuharsko knjigo (res eno tako hudo, 500 strani ima, slikce, nasveti, vse), zadaj pa je bila vsebina, ki je ponavadi na etiketah, NATISKANA NA PLATNICO, VKLJUČNO S CENO! :turned: Prav besto mi je to, še huje od etiket.
  • 0

#7266 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15261 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 November 2012 - 11:53 AM

Na večini tujih knjig so cene natiskane na zadnjo platnico, meni ni to nič nenavadnega. Niti me ne moti. Bolje to, kot že prej omenjene nalepke.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7267 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 06 November 2012 - 04:58 PM

Ja, natisnjene cene so tudi meni še kar všeč, čeprav zna biti tečno, če knjigo podariš.
  • 0

• Guests

Posted 06 November 2012 - 05:02 PM

Jaz na majhno pobarvam s črnim alkoholcem :)
  • 0

#7269 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 06 November 2012 - 05:05 PM

Sej sem že enkrat pisala, ampak vseeno... Danes sem šla ene 5x na wc in top samo iz enega razloga - nikoli nisem bila sama, da bi v miru lahko opravila No.2 : down:
  • 0

• Guests

Posted 06 November 2012 - 05:12 PM

Joj. Točno! Sistem v čakalnicah pri zdravnikih (oziroma odsotnost njega). Na vratih je vedno napis NE TRKAJ in vedno se najdejo pametnjakoviči za katere to ne velja. Jaz pridem v čakalnico in se pohlevno usedem in počakam, da pride sestra ven. V vmesnem času se najdeta dva, ki se odločita potrkat in dva, ki navalita, ko se slučajno vrata odprejo, ko gre en ven. :verymad: Poleg tega potem, ko čakaš nikoli ne veš, če ne boš dobil ven sestre, ki ti bo rekla "ja, zakaj pa ne potrkate?". Potem ponekod pričakujejo, da jim boš takoj dal kartico, drugje te morajo prostit zanjo in te postrani gledajo, če jim jo hočeš sam dat, ker izpade kot, da se rineš ... obup. Kakorkoli narediš, se na koncu počutiš neumno.
  • 0

#7271 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6760 posts

Posted 06 November 2012 - 05:38 PM

^^Se zelo strinjam. Bedno je sploh, če greš kam prvič in ne veš kako sistem poteka, čakalnica pa je nabita z ljudmi. Jaz ponavadi koga vprašam ali pa čakam kar pri vratih, ampak se počutim malo neprijetno ja, ker vsi čakamo, kdaj se bodo odprla vrata, potem pa po možnosti sestre kar ni ven ... Čeprav imam zadnje čase odkar so te napravice, ki zaznajo kartico, manj težav, ker lahko v miru počakaš, da te samo pokličejo. Ni pa povsod še tega.
  • 0

#7272 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23444 posts

Posted 06 November 2012 - 09:23 PM

Če na vratih piše Ne trkaj, jaz nikoli ne trkam. Se pa včasih neumno počutim, ko pride sestra ven, koga poklicat in ji hočem dat kartico, ona pa reče, da naj počakam. To napravo, da se prijaviš s kartico ima moja ginekologinja, drugje pa še nisem videla.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7273 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 November 2012 - 10:56 PM

Ne prenesem "self-righteous" (a imamo za to besedo v slovenščini?) ljudi! :verymad:
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7274 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2012 - 04:39 AM

Joj. Točno! Sistem v čakalnicah pri zdravnikih (oziroma odsotnost njega). Na vratih je vedno napis NE TRKAJ in vedno se najdejo pametnjakoviči za katere to ne velja. Jaz pridem v čakalnico in se pohlevno usedem in počakam, da pride sestra ven. V vmesnem času se najdeta dva, ki se odločita potrkat in dva, ki navalita, ko se slučajno vrata odprejo, ko gre en ven. :verymad: Poleg tega potem, ko čakaš nikoli ne veš, če ne boš dobil ven sestre, ki ti bo rekla "ja, zakaj pa ne potrkate?". Potem ponekod pričakujejo, da jim boš takoj dal kartico, drugje te morajo prostit zanjo in te postrani gledajo, če jim jo hočeš sam dat, ker izpade kot, da se rineš ... obup. Kakorkoli narediš, se na koncu počutiš neumno.

Tudi jaz imam s tem večne probleme. Ugotavljam, da sem čisto preveč vljudna v poplavi nevljudnih in primitivnih
idiotov. Ampak se bi pred samo seboj počutila nelagodno, če bi se kar naredila francoza in se vrinila kam, je pa
res, da vrivanja tudi sama ne maram in se postavim gor takim, tega ne dopuščam. Zadnjič sem se npr. čist nevede
vrinila enemu na pošti pred njega, je stal bolj stran ... rekel ni nič, čez par sekund mi je prišlo, da sem se vrinila,
se mu opravičila (čeprav je rekel, da ni nič hudega in bil celo presenečen, verjamem) in se postavila za njim, čeprav
se mi je mudilo. Ravno na poštah, itd. se ljudje naredijo še večje budale kot so in se vrivajo ... ponavadi kakšni
starejši ljudje, ki imajo sicer največ za povedati na račun kao nekulture ostalih, sami so pa v tem najhujši. Se je
pa tudi meni že velikokrat zgodilo, da sem vljudno čakala v čakalnici, medtem ko so kakšne (ponavadi podivjane
babe) kar privihrale notri in trkale ... kaj boš v takem primeru - naredil sceno in jo napadel? Enim sicer rečejo,
da naj počakajo, je pa velikokrat tako, da ne rečejo nič in jih spustijo naprej, pa tile izgovori 'jaz bom samo na
kratko', itd. ... hja nič, jaz bom tudi samo 'na kratko'. Jeba je to na tem svetu, če imaš preveč čuta za osnovno kulturo.
Zato jaz ponavadi hodim ob takih urah, ko je najmanj ljudi, poslužim se pa na račun fanta (ali koga drugega) tudi kakšnega
privilegija, sicer ponavadi minornega, ampak vendarle ... malo je pa treba tudi na svojo rit gledati, sicer si poleg tega, da si kulturen,
še neumen povrh.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7275 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 November 2012 - 08:06 AM

Tudi jaz sem v podobnih okoliščinah izjemno kulturna, vedno ko pridem v čakalnico lepo pozdravim, vedno ko je kje
vrsta lepo vprašam kdo je zadnji, se zahvalim, itd. Sem se podobno kot Fluffy zadnjič nekomu nenamerno vrinila,
pa sem se godpodu enako opravičila. Res nisem videla. Pa zadnjič stojim v Hoferju s polnim vozičkom, in najprej
spustim eno punco, ki je imela 2 artikla, potem še 2, pa eno starejšo žensko. Torej skupaj 4 ljudi. Kar sem naredila
samo zaradi lastne dobre volje, in potem je en stari mislil, da zdaj bom pa kar vse lepo spustila, in če bi me vprašal,
bi še nekako požrla, tako pa se je gnida kar poskušal vriniti. :D Meni je bilo pa dovolj, že 4 komade sem spustila,
in četudi sem imela čas, me je njegov odnos motil. Pa mu nisem pustila. Seveda me je potem še cel čas gledal,
kot da sem največje zlo, ki ga je tisti dan doletelo. :evilgrin:

Na živce mi gre, da mi vse cunje smrdijo po kuhariji, najhujša je kombinacija krompirja in čebule. Da niti ne omenjam
vonjav, ki prihajajo iz spodnjega nadstropja, neverjetno, kaj podobnega še v življenju nisem vohala, to smrdi tako,
da zvečer zračim spalnico eno uro, preden grem spat. Katastrofa, kaj to kuhajo????
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7276 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18559 posts

Posted 07 November 2012 - 08:08 AM

Na racku me gre naš vzdrževalec: pride v moj kabinet nekaj uredit in zraven zgobca vse tehnične podrobnosti in težave, ki so očitno zunaj dosega njegove moči, kaj šele moje. :turned:
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#7277 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15261 posts

Posted 07 November 2012 - 08:11 AM

Kinky - pojdi naslednji dan dol, reči, da je nekaj omamno pridišalo in da bi rada recept. :lol:

Sem že večkrat zasledila, da se nad tem pritožujete(a) (ti pa Fluffy :) ) in mi nikoli ni bilo čisto jasno, kako lahko od sosedov vonjate njihovo kuho.. I get it now - sem na Danskem imela take kulinarično navdahnjene sosede - enkrat je tako smrdelo, vonj po pokvarjeni, gnili hrani. Pa po ribah. Pa vse, no, baaah!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7278 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 November 2012 - 08:12 AM

Hehe. :) Mah ... ni prijetno, ne, pa na hodniku sušim cunje ... si predstavljaš. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7279 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15261 posts

Posted 07 November 2012 - 08:34 AM

:yes:
  • 0

#7280 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 November 2012 - 10:02 AM

Meni se je tudi zadnjič zgodilo na pošti, da se je en starejši gospod vrinil pred mano in sem mu lepo povedala, da sem bila pred njim, on me je pa nadrl na glas, če sem slepa in da naj mal okol gledam, da je bil on že pred mano notri. No, jaz ga nisem videla nikjer, v vrsti ga definitivno ni bilo, ker je bila samo ena oseba pred mano na šalterju. Če je pa kje v kotu čukal, je pa njegov problem ali pa se je enostavno zlagal. No potem mu je še uslužbenka povedala, da se je treba v vrsto postavit.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users