Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 03 November 2012 - 09:48 PM
Posted 03 November 2012 - 10:10 PM
Posted 04 November 2012 - 10:55 AM
Posted 04 November 2012 - 01:49 PM

Posted 05 November 2012 - 09:27 AM

Posted 05 November 2012 - 11:53 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 November 2012 - 04:58 PM
Posted 06 November 2012 - 05:02 PM

Posted 06 November 2012 - 05:05 PM
Posted 06 November 2012 - 05:12 PM

Posted 06 November 2012 - 05:38 PM
Posted 06 November 2012 - 09:23 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 November 2012 - 10:56 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 November 2012 - 04:39 AM
Joj. Točno! Sistem v čakalnicah pri zdravnikih (oziroma odsotnost njega). Na vratih je vedno napis NE TRKAJ in vedno se najdejo pametnjakoviči za katere to ne velja. Jaz pridem v čakalnico in se pohlevno usedem in počakam, da pride sestra ven. V vmesnem času se najdeta dva, ki se odločita potrkat in dva, ki navalita, ko se slučajno vrata odprejo, ko gre en ven.
Poleg tega potem, ko čakaš nikoli ne veš, če ne boš dobil ven sestre, ki ti bo rekla "ja, zakaj pa ne potrkate?". Potem ponekod pričakujejo, da jim boš takoj dal kartico, drugje te morajo prostit zanjo in te postrani gledajo, če jim jo hočeš sam dat, ker izpade kot, da se rineš ... obup. Kakorkoli narediš, se na koncu počutiš neumno.
Tudi jaz imam s tem večne probleme. Ugotavljam, da sem čisto preveč vljudna v poplavi nevljudnih in primitivnih
idiotov. Ampak se bi pred samo seboj počutila nelagodno, če bi se kar naredila francoza in se vrinila kam, je pa
res, da vrivanja tudi sama ne maram in se postavim gor takim, tega ne dopuščam. Zadnjič sem se npr. čist nevede
vrinila enemu na pošti pred njega, je stal bolj stran ... rekel ni nič, čez par sekund mi je prišlo, da sem se vrinila,
se mu opravičila (čeprav je rekel, da ni nič hudega in bil celo presenečen, verjamem) in se postavila za njim, čeprav
se mi je mudilo. Ravno na poštah, itd. se ljudje naredijo še večje budale kot so in se vrivajo ... ponavadi kakšni
starejši ljudje, ki imajo sicer največ za povedati na račun kao nekulture ostalih, sami so pa v tem najhujši. Se je
pa tudi meni že velikokrat zgodilo, da sem vljudno čakala v čakalnici, medtem ko so kakšne (ponavadi podivjane
babe) kar privihrale notri in trkale ... kaj boš v takem primeru - naredil sceno in jo napadel? Enim sicer rečejo,
da naj počakajo, je pa velikokrat tako, da ne rečejo nič in jih spustijo naprej, pa tile izgovori 'jaz bom samo na
kratko', itd. ... hja nič, jaz bom tudi samo 'na kratko'. Jeba je to na tem svetu, če imaš preveč čuta za osnovno kulturo.
Zato jaz ponavadi hodim ob takih urah, ko je najmanj ljudi, poslužim se pa na račun fanta (ali koga drugega) tudi kakšnega
privilegija, sicer ponavadi minornega, ampak vendarle ... malo je pa treba tudi na svojo rit gledati, sicer si poleg tega, da si kulturen,
še neumen povrh.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 November 2012 - 08:06 AM
vrsta lepo vprašam kdo je zadnji, se zahvalim, itd. Sem se podobno kot Fluffy zadnjič nekomu nenamerno vrinila,
pa sem se godpodu enako opravičila. Res nisem videla. Pa zadnjič stojim v Hoferju s polnim vozičkom, in najprej
spustim eno punco, ki je imela 2 artikla, potem še 2, pa eno starejšo žensko. Torej skupaj 4 ljudi. Kar sem naredila
samo zaradi lastne dobre volje, in potem je en stari mislil, da zdaj bom pa kar vse lepo spustila, in če bi me vprašal,
bi še nekako požrla, tako pa se je gnida kar poskušal vriniti.

in četudi sem imela čas, me je njegov odnos motil. Pa mu nisem pustila. Seveda me je potem še cel čas gledal,
kot da sem največje zlo, ki ga je tisti dan doletelo.

Na živce mi gre, da mi vse cunje smrdijo po kuhariji, najhujša je kombinacija krompirja in čebule. Da niti ne omenjam
vonjav, ki prihajajo iz spodnjega nadstropja, neverjetno, kaj podobnega še v življenju nisem vohala, to smrdi tako,
da zvečer zračim spalnico eno uro, preden grem spat. Katastrofa, kaj to kuhajo????
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 November 2012 - 08:08 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 07 November 2012 - 08:11 AM

Sem že večkrat zasledila, da se nad tem pritožujete(a) (ti pa Fluffy

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 November 2012 - 08:12 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 November 2012 - 08:34 AM

Posted 07 November 2012 - 10:02 AM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users