meni se pa ta teden ni dalo na vodeno telovadbo, sem pa doma ene dobre 5min delala vaje samo za core. Noro slabe imam tako trebušne, kot hrbtne mišice. Pa še pazit moram kaj in kako delam, ker mi je še od poroda ostala diastema.
Kaj ste danes naredili zase?
Posted 06 February 2026 - 09:54 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 06 February 2026 - 10:45 AM
Jaz se lahko pohvaim, da sem včeraj po dolgem času bila konkretno zašvicana na badmintonu, še po lasišču...včeraj sem preizkusila nove dvoranske copate in se mi je svet odprl. Prej sem imela zgolj navadne športne copate in mi je neprstano drselo, nobenega oprijema na parketu in temu primerna je bila tudi igra. Nisem verjela kolegcam, da obutev lahko naredi tako razliko, včeraj sem pa res dobro igrala in se premikala po igrišču. Danes imam po aplikaciji eno urni vzdržljivostni program na trenažerju sam ne vem, če mi bo uspelo, ker moram torto za mamin rojstni dan spečt ![]()
Posted Yesterday, 11:23 AM
V soboto tek
Vceraj fitnes
Posted Yesterday, 11:41 AM
Vceraj: pilates 20 min
Danes: 30min tek+ hoja intervali
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted Today, 07:18 AM
V nedeljo 1h hoje
Včeraj vadba
pa zadnji teden vsak večer (ko nimam telovadbe) naredim par vaj za trebuh/core. Res imam vse razlahljano še od poroda ![]()
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users