Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7221 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 November 2008 - 01:24 AM

Jaz se strinjam, da pač različno čutimo in reagiramo, ampak vseeno mislim, da je treba ubrat nek v redu pristop. Če pride prijateljica do mene prijazno in me prosi za pogovor, razloži svoje dvome in podobno, potem ne bom čisto nič jezna in se znam lepo pogovorit. Če pa že pride cela nastrojena proti meni in se je že itak odločila, da sem jaz bad guy, potem pa se nimam več kej z njo pogovarjat in se mi tudi zagabi najin celotni odnos in ona sama. Jaz imam najboljšo prijateljico zdej že 5 let in sva dale ogromno skozi, res ful stvari. Tudi razna 'podtikanja' in podobno, pa sva se vedno ful lepo pogovorili, brez nekih takojšnjih sklepov in obtožb. To in samo to je zame pravo prijateljstvo, druga pač ne.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7222 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 November 2008 - 01:34 AM

Ma ja, saj tako kot pri vsem v življenju, neka kultura more bit v vsem.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7223 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 November 2008 - 09:28 AM

Ne morem se zredit cry.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7224 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 November 2008 - 10:56 AM

Več jej. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7225 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 November 2008 - 10:57 AM

Tyra bi rekla da jej: potato salad. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7226 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 November 2008 - 12:18 PM

Dilema in rea, hvala za podporo, ampak kot je že Dilema rekla, več energije ne morem več izgubljat. Sem se že skor postavla na trepoalnice in ji dopovedovala svojo zgodbo, a je ona ni hotla niti poslušat niti nč. Potem sem pa enostavno vidla, da ne morem nič več narest, energijo sem preusmerla drugam, ne pa v reševanje njenih nezaupanj... Žal... Več kot svojo plat zgodbe ji ne morem ponudit in več kot roko, da skupaj vstaneva. Če tega ne sprejme, sorry. Nimam se za kej opravičevat, če tega nisem naredila in se mi sploh ne sanja, o čem bi se šlo.
Nekdo je posredi, definitivno, ona pa je tud mal drama queen.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#7227 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 November 2008 - 12:47 PM

RES, RES sem se želela udeležit krvodajalske akcije! Zdaj sedim zrihtana za računalnikom in ugotavljam, da je to jutri in v sredo (MB), kar pa ne pride v poštev zame.

Kak sem razočarana. sad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#7228 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 17 November 2008 - 02:01 PM

Jezna, razočarana, mal žalostna, ker nisem dobila zoisove. Mislm sploh ne vem no, dajo povprečje 4,1 čist v brezveze, ker štipendijo dobijo vsi nad 4,92. Jst sm mela 4,75 pa sm tok upala, da to je pa ja dost. verymad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#7229 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 17 November 2008 - 03:38 PM

A tudi vi ste imeli tako povprečje?
Očitno smo vsi letniki meli. Jaz sem imela isto povprečje in je itak nisem dobila. Prav žalostno mi je gledat, kakšen folk ima štipendijo. Taki, ki se za nobeno stvar nikoli ne potrudijo, se šlepajo skoz s tisto trojko, da ne izgubijo štipendije... Da ne omenjam zakaj se denar porabi...
Živel slovenski način razmetavanja denarja!

No, da se še izpovem.
Sitna sem, ker imam spet težave s prebavo, slabo sem spala, matematike nič ne razumem... Bo že bolje
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#7230 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29870 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 November 2008 - 05:25 PM

Ančka, console.gif. Meni je bilo podobno z babico - sem bila sicer veliko bolj navezana na dedka, pa še doma je bil do smrti, medtem, ko je morala babica v dom za ostarele, ker ni mogla že več let skrbeti zase - oslepela od sladkorne, kasneje bila še ob obe nogi, pa je še nekak zbrala moč in gurala dalje. Zdaj oktobra, ko pa je urmla, je bila že preutrujena od življenja in je ati rekel, da je povsem pomirjena umrla, enostavno se zjutraj ni več zbudila. Še zmeri mi je tok hudo, da me kar zlomi vsake toliko in jokam, včasih tut sam za minuto. Želim ti, da bi se dedek porihtal in šel domov ....

Spovedujem se, da mi gre to davljenje s suhim kašljem že pošteno na živce!!!!!!!!!!!! mad.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7231 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 November 2008 - 06:19 PM

Pismo, s cimrama bivšima sem ob 19h zmenjena na drinku, pa sem mi tako ne da.

Še jamo na vrt bi šla prej kopat. Z več volje. down.gif

Komaj sem prišla domov na toplo pa spet ven.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#7232 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 17 November 2008 - 08:08 PM

Mal se bom mogla v roke vzet, da par stvari popravm. Ehh ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7233 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 17 November 2008 - 08:48 PM

spovedujem se, da vas zanemarjam. ampak v novi službi dejansko delam in ni časa za internet.

• 0

#7234 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 17 November 2008 - 10:11 PM

sprovedujem se,da ne vem kako naj prebolim da je umrl.
res ne vem
  • 0

#7235 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 17 November 2008 - 10:36 PM

Zaruzla sem 50evrov u DM-u.... s tem, da sem koristila popust! Drugace bi blo 56,hahah...
Pa niti ni bil, da bi lahko rekla posten nakup!
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#7236 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 18 November 2008 - 07:50 PM

Po kosilu sem bla mjhn tečke; sem mami kr neki zatežila, ker je kako pila iz "moje" skodelice. Imam dve moji zamišljeni v glavi, čeprav drugi očitno še ne vedo za to hmm.gif .

Ne vem, zakaj sem letos dost opustila igranje klavirja. Sva s sestro nekaj v nedeljo igrali, pa se bom zdej spet mal posvečala učenju kakšne nove stvari. Je prav osvobujoče smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7237 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 November 2008 - 11:04 PM

D
R
U
N
K

ohmy.gif
  • 0

#7238 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18511 posts

Posted 19 November 2008 - 08:08 AM

QUOTE(Kinky @ 18. 11. 2008 - 23:04) View Post

D
R
U
N
K

ohmy.gif

Hm, vsaj zebe te ne več. wink.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#7239 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 19 November 2008 - 08:17 AM

Ta teden delam: od 7h do 15h in od 18h do 20h. Že danes sem ful utrujena... Tak tempo ni za normalnega človeka. No... vsaj 32€ bo več na računu zaradi tega...
  • 0

#7240 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 November 2008 - 10:03 AM

Ne najdem časa ne za frizerja ne zase za nič! čist sm okupirana s tečajem risanja in s tečajem plesa. Joj.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users