Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7201 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 November 2008 - 03:12 PM

Kaj sta mu pa naredle? oops.gif
Koki, jaz sem spala do 14.30 laugh.gif samo sem šla spat ob 5.15, lol.
Crna, saj bova sam do 2 dans, ne bo tko hudo!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7202 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 16 November 2008 - 03:28 PM

Fak so eni ljudje prasci. Poniževanje drugih jim očitno daje nek bolan užitek al kaj ... pa sej ni vredno, da sploh razmišljam o tem. Še posebej, če to pride od nekoga, ki mi ne seže do nohta na nožnem palcu.
  • 0

#7203 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 16 November 2008 - 03:37 PM

Včeri oz. danes naredila eno vlko pizdarijo. Šla sem na en roj. dan, ki je bil pač v eni gostilni. Tak sem se ga naplila ko še nikol v življenju. wacko.gif Potem smo pristali na eni ostnajstki (na katero niti nisem bila povabljena), in sem telefon postla v gostilni. Zjutraj mene še vedno ni bilo doma, moji me niso mogli doklicat, tak da so ob šestih vjutro klicarli okol če vejo ki sem. mi pa smo šli lepo vjutro na kafe. Neki pozabla torbico, denarnico, bundo, ma vse. Kake kozlarije sem delala sploh nočem razmišljat. Baje sem celo bruhala, ob osmih zjutraj je prišo foter po mene na pumpo, kjer smo bli na kafeju. Največji hec pa je bil, da ko sem ko sem se vstala mislila, da se mi je vse skupaj samo sanjalo. :S Pol pa sem vidla polover, ki ni moj, vsrane hlače, ...

Slabo mi je, spala sem slabi 2 uri, ne morem doklicat unga ko sem se včeri vozla z njim, če ma mojo torbico. Sem zaklučla z pijačo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7204 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 16 November 2008 - 03:47 PM

QUOTE(rea @ 16. 11. 2008 - 17:12) View Post

Kaj sta mu pa naredle? oops.gif

Ma to je en tip, ki nama je res luštn drgač.Pa smo bli včer na enmu žuru ane, in midve sva ga mal imeli in sva ga skoraj celo noč zasledovali, ker sva se hotli pogovarjat z njim, on je pa tak mal bolj glupe sorte in je skoz govoru samo ja, ja... In, ker naju je ful razočaral s svojim neumnim obnašanjem, sva se mu mal maščevale in sva oponašali kako si vedno popravlja čupo itd. Pa ne da ga sovraživa al kaj takga, samo rade bi da bi se poštekal ane, ampak sva naleteli na tipa, ki pomojem nima kančka smisla za humor. Na žalost. It could be such fun!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#7205 M a M b A

M a M b A

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 16 November 2008 - 04:10 PM

Omg, Tašika, boga sad.gif Ampk ej, glej s svetle strani: zdejle ti je mal bedno, ampk čez čs bo to sam še en spomin več na te lepe nore mlade dni wink.gif Tut neumnosti mormo kdaj počet, sej smo sam ljudje smile.gif
  • 0
Človek v življenju najbolj obžaluje tiste neumnosti, ki jih ni storil, čeprav je imel priložnost. (Helen Rowland)

#7206 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 November 2008 - 04:21 PM

Besna sem na oba starša, ampak trenutno fotr prednjači za ene miljaužntkrat.
  • 0

#7207 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 16 November 2008 - 05:43 PM

Aleluja. Zvedla kake kozlarije sem delala. Baje me je vrglo na pod in sem začele nekaj mahat z rokami in nogami kot hrošč. Pa to ni normalno. down.gif slap.gif butl.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7208 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 16 November 2008 - 07:14 PM

Včeri sva bla pri dveh kolegih, otroček je zdaj star 5 mesecev in je tak cuker...Nič ni jokal,ma tud enrkat ne,skoz se je smejal tak je priden...
Jaz bi ga kar domov vzela...
Jaz bi otroka imela.
Že zdej kuj,če ne bi bla v tretjem letniku faksa...
Ampak tkole čez en let pa pol bi pa skor 100% hotla začet delat na tem...
ČE se pa zdej nardi bom pa tud vesela oops.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7209 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 16 November 2008 - 07:28 PM

QUOTE(Ana @ 16. 11. 2008 - 14:00) View Post

Kreslin nam je včeraj reko : Lejhko noč.
wub.gif wub.gif

Ti si tud bla tam? biggrin.gif

tašika, vsi smo že imeli take trenutke. wink.gif Ne skrbi.

Spovedujem se, da mi gre en sošolec pošteno na organ, ko komplicira in gnjavi glede brucovanja.

• 0

#7210 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 16 November 2008 - 07:44 PM

jst se pa spovedujem, da vsak dan jokam k dež.
pa že štiri mesece je od takrat k je umrl,pa še kar jokam jao
  • 0

#7211 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 16 November 2008 - 08:56 PM

Te izpovedi vam ni treba brat....samo morala sem dat ven iz sebe....

Za dedka me skrbi...
88 bo star kmalu in je zelo bolan. Že od pamtiveka je nonstop v postelji in je vstal samo za obroke pa poročila/dnevnik. Neke blazne navezanosti z njim nimam, ker je bolj samotarski tip, ampak navsezadnje je le moj dedek.
Že nekaj časa nazaj je izgubil moč v nogah, zato smo mu kupili hojco, da je lažje hodil iz sobe v kuhinjo, kopalnico in dnevno sobo. Potem je postalo tako hudo, da ni mogel več zadrževati blata in urina, zato smo začeli s plenicami. Itak ni nikomur drugemu dovolil, da ga pedena, zato je vse padlo na mojo staro mamo. Enkrat poleti so mu odpovedale noge (ni bilo več povezave med možgani in nogami). Ni jih mogel več premikati. Zato je šel v bolnišnico. Tam so mu dali neke tablete za možgane in je dobil moč v nogah. Zdravnik je želel, da ga damo v dom starejših, vendar smo mi vedeli, da bi bil on tam izjemno nesrečen, zato smo se dogovorili za nego na domu. Od takrat naprej pridejo uslužbenci doma starejših 2x na dan, da ga očistijo, popedenajo, izvajajo malo fizioterapije...
Prejšnji teden je imel epileptični napad in od takrat naprej je spet v bolnišnici. Sva ga šla v sredo z očijem pogledat pa ga sploh nisva mogla zbudit. Močno sva ga rukala pa klicala pa božala pa ne vem kaj še vse. On je spal kot ubit. Vsake toliko je rekel AAA pa skušal oči odpret, ampak ni šlo. Potem sva šla do sester, da sva vprašala kako je z njim. Povedale so, da je recimo pri večerji buden, se pogovarja, pove, da je žejen...
Danes mi je mami povedala, da sta ga šla zjutraj z očijem pogledat in je bila situacija ista. Klicala sta ga, ga božala, rukala... Potem je oči rekel, da če ga sliši, naj mu stisne roko. In mu jo je... Ga je spraševal, če ve, kdo je tam. Pa je rekel da ne (še vedno vse z zaprtimi očmi). Oči mu je povedal, kdo je pa kdo je z njim. Potem sta ga vprašala, če je žejen, je rekel, da ja. Sta mu dala pit (vse z zaprtimi očmi). Nato je le povedal očijevo ime, ko sta ga še enkrat vprašala, če ve, kdo je tam.

Sumim, da tisto ni bil le epileptični napad, ampak da je imel možgansko kap. Strah me je. Ful me je strah in ful sem žalostna, ker mislim, da se ne bo več vrnil domov.

Jokam....
  • 0

#7212 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 16 November 2008 - 09:02 PM

Ancka, nevem besed, ki bi te v tem trenutku potolažile. cry.gif
sem šla že skozi to in vem kako grozno je.

jaz pa jokam zarad članka, ki sem ga prilepila v črno kroniko.
res ne razumem.zakaj?kako?
ahh..

• 0
mačka figa.

#7213 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 16 November 2008 - 09:19 PM

Tok je hud trener za aerobiko da sem se skor s steperja zvrnla k mi je pomežiknu oops.gif whistling.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7214 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 November 2008 - 11:44 PM

Mene pa nekaj menzes matra, očitno šele zdaj pride tsunami ermm.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#7215 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 16 November 2008 - 11:50 PM

Obolevaaaam od te fizikee noo, pa zakaj je enkrat minus enkrat pa neeee cry.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7216 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 17 November 2008 - 12:05 AM

Nikakor ne morem priti do odlocitve...
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7217 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 November 2008 - 12:07 AM

Z dobro pijateljico iz gimnazije sva porušili najin odnos... pomoje za vedno. Na 1. strel je verjela izmišljotinam, češ da slabo govorim o njej. Ni mi jasno, kdo, kako, zakaj??? Res nisem rekla žal besede o njej. Naj bi govorila sabe stvari v zvezi z njenim študijem. A katera razume in mi verjame, kako je hudo, ko se znajdeš v situaciji, ki se NIKOLI ni zgodila? In zdej se zagovarjaj... Halloooo... Ne morem ji pomagat, če verjame na 1. strel kar nekomu in se spravi v nekonstruktivno reševanje problema. Zaključili sva. Če mi ne da priložnosti za besedo, potem pa ajde prijateljstvo. Ni druge. Naj bo še tako kruto. Veliko sem naredila za njo in ne bom prenašala takih izpadov.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#7218 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 November 2008 - 12:49 AM

Princeska, daj ji to napiši oz. povej kar si napisala tu. Jaz bi. Še 1 proba.
  • 0

#7219 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 November 2008 - 12:58 AM

QUOTE(Princeska @ 17. 11. 2008 - 0:07) View Post

Z dobro pijateljico iz gimnazije sva porušili najin odnos... pomoje za vedno. Na 1. strel je verjela izmišljotinam, češ da slabo govorim o njej. Ni mi jasno, kdo, kako, zakaj??? Res nisem rekla žal besede o njej. Naj bi govorila sabe stvari v zvezi z njenim študijem. A katera razume in mi verjame, kako je hudo, ko se znajdeš v situaciji, ki se NIKOLI ni zgodila? In zdej se zagovarjaj... Halloooo... Ne morem ji pomagat, če verjame na 1. strel kar nekomu in se spravi v nekonstruktivno reševanje problema. Zaključili sva. Če mi ne da priložnosti za besedo, potem pa ajde prijateljstvo. Ni druge. Naj bo še tako kruto. Veliko sem naredila za njo in ne bom prenašala takih izpadov.

Princeska, veš kolk ljudi slepo nasede govoricam? Jaz sem bila že večkrat šokirana in v popolnoma enaki situaciji, kot si trenutno ti. Sicer pa pove to ogromno o medsebojnem zaupanju oziroma pomanjkanju le-tega. Punca že ni mogla bit tvoja iskrena prijateljica, če ti ne zaupa niti tolk, da bi se ornk pogovorila s tabo in raje verjame vsem drugim. Vem pa, da take stvari najbolj bolijo, ko te nekdo po krivem obtoži in sploh ne veš, kako bi se zagovarjal, ker ti ni v tistem momentu čisto nič jasno. Jaz sem se že večkrat zagovarjala, ampak se zihr ne bom nikol več. Ko jebe tak folk, anyway. Moj nasvet je, da je sploh ne poskušaš prepričevat, resno. Itak se lahko na trepalnice postaviš, pa še zmeri ni rečeno, da bo kej pomagal. A si ji dolžna pojasnilo? NE. Itak nisi nič narobe nardila, torej ni kaj za pojasnjevat. Ne rečem, da bi se vsaj mirno pogovorila s tabo. Če pa je že prišla do tebe cela nastrojena in s slabim odnosom, pol pa itak ...

Mene je nedolgo nazaj tak razpizdla ena kolegica. Neki se je začela pizdit na mene in me obtoževat (jaz sem imela seveda čist bebavo/zmedeno faco in mi ni blo nič jasno), nakar se je malo bolj pozanimala in izvedela, da se tisto sploh ni nanašalo name, ampak na eno drugo - WTF? blink.gif Tak se pa zgodi, ko folk sliši nekaj napol, nič ne vpraša, površno sklepa in bedasto odreagira. Aplavz, res.

Moram se spovedat, da se dobro počutim. Mam velik dela za fax, seminarskih čez glavo, cele dneve predavanja, pa še fanta ful pogrešam, but it's all good anyway. Zdi se mi, prvič po dolgem času, da grem naprej, da se razvijam, da se življenje odvija v pozitivno smer. Imam super sošolce, najboljšo prijateljico, ki ji lahko brez senčke dvoma zaupam čisto vse, najbolj čudovitega in ljubečega fanta pod soncem, skrbno familijo. Je že res, da še moram delat na sebi in sem še zelo daleč od nekaterih ciljev, ampak vsaj premikam se in časa je tudi še dovolj. I'm in a good place right now.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7220 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 November 2008 - 01:18 AM

Ful dobr.

Ej glede princeskine situacije- jaz sem mnenja da je v ljubezni in prijateljstvu treba ego dat na stranski tir.
In ne strinjam se s tem, da taka oseba ki verjame govoricam, ni nikoli bila res dobra iskrena prijateljica. Vsak pač drugače občuti, vsak ma drugačno toleranco čustvovanj in svoja po meri narejena pravila... ni čudno da ene to potolče, jih zaskrbi in ne verjame za nekaj časa da bi lahko tudi njena prijateljica govorila kaj takega.
Res je, da ne zagovarjam tega, da je treba takemu človeku potem na smrt ali življenje razlagat kako to ni res, da si širil govorice ampak jaz vem, da bi ji ne glede ne njeno ostro nastrojenost ali prijazen nastop obdržala isti način kako bi ji razložila, da to ni res.
Pa sj, ubistvu kle res ni merila a ne, vsak je po svoji meri nrjen in pol različn odreagirmo med sabo.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users