Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#7201 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 09 April 2022 - 03:46 PM

Dragica saj zgleda enkrat bos docakala...takoj ko bos sla kam med ful ljudi v zaprt prostor.
Pri fotru v firmi je trenutno pozitivnih 12/16.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#7202 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 09 April 2022 - 03:53 PM

Eni so menda imuni. Dvomim pa, da bo takoj dobila. Moja mama in oce sta skoz v toplicah (1x na mesec) pa ga se nista imela. Brat dela v majhni trgovini pa tudi ni zbolel. Mi se tudi 2 leti nismo skrivali pa doma cepeli.
Pa glede na to, da Dragica dela v zaprtem prostoru s ful ljudmi...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#7203 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 09 April 2022 - 04:42 PM

Ja mozno :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#7204 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 09 April 2022 - 06:54 PM

Moja 2 sodelavca nista ne cepljena, ne prebolela. Sodelavec, ki dela z nama, ki sva prebolele, v pisarni, pol m od mene in pol m od druge, se ni nalezel od naju, obe sva zvedele v službi, da sva pozitivne 🤷‍♀️
  • 0

#7205 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 09 April 2022 - 06:59 PM

Ja, jaz sem skos v stiku z ljudmi. Kaj pa vem, mogoče sem ga pa imela, pa ni test ulovil pravega časa. Ne vem. Čeprav znakov pa tudi nisem nikoli imela. Bogve.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#7206 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 09 April 2022 - 07:01 PM

Dragica, nisi enkrat omenila, da ste mogoče že preboleli, preden se je začelo testirati? Pred prvo naznanitvijo epidemije? Možno seveda, da je vaš zaobšlo, stranger things have happened ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7207 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 10 April 2022 - 08:48 AM

Mami pa sestra sta meli, sumimo že takrat. Pol je pa mami ga imela 2 meseca nazaj, potrjenega, mož je imel 1x potrjenega, jaz pa zaenkrat še ne. Vsaj ne da bi vedela, no.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#7208 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 10 April 2022 - 09:58 AM

Kolegica tudi se ni uradno zbolela. En sin 2x, ona in drugi sin pa nikoli. Pa vsi so bili med njegovo izolacijo skupaj zaprti in niso nic pazili. Tudi ona sumi, da spada v tisto kategorijo, ki ne zbolijo/jim ne pokaze
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7209 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 11 April 2022 - 10:46 AM

Matilda, ali katera druga..od vceraj me boli v desni meci. Bolecina pride in gre. Toplota pomaga, mirovanje tudi. A me mora skrbeti zaradi kaksnega strdka? Bolecina je podobna trganju...
  • 0

#7210 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 11 April 2022 - 10:54 AM

Poklici zdravnika. Lahko je, lahko ni, na forumu tega ne moremo razresevat...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7211 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 11 April 2022 - 10:55 AM

Glede na to, da mas kovid in kt se jaz tudi ne bi sla google zdravnika.
  • 0

#7212 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 11 April 2022 - 11:49 AM

Sva govorila...sva na vezi. Povedal je na kaj naj bom pozorna, da po opisu sodec se mu ne zdi, ampak da bo najbrz vseeno nekje v sredo naredil UZ. Mal zoprno ker se mora dat v skafander ampak nic ne de.
  • 0

#7213 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 11 April 2022 - 12:08 PM

Malo mimo mi je to, da se gre na opis zanasat. S je sel s trombozo na fuzbal trening, ce ne bi bila jaz tecna bi ga ze kako leto prej infarkt in bi se mogoce drugače koncalo, se na uč, se ne vidi, bi ti lahko vsaj troponin pogledali.
  • 0

#7214 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 11 April 2022 - 01:27 PM

Ja kaj naj zdaj. Kaj ga ni nic bolelo, nic oteceno, nobene stalne bolecine?
  • 0

#7215 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 11 April 2022 - 01:33 PM

Ne,samo blaga rdecina, troponin pa ful povisan. Poklices se enkrat in reces,da te skrbi.
  • 0

#7216 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 12 April 2022 - 05:46 PM

Kaksna so pa pravila za otroke ob pozitivnem testu?
  • 0

#7217 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 12 April 2022 - 06:02 PM

7 dni izolacije. Potem pa, ce je hitri test negativen vrnitev v normalo. Ce te pa zanima okoli sportnih aktivnosti, je pa odvisno od pocutja.
  • 0

#7218 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 12 April 2022 - 06:38 PM

I je bla vceri plus. Danes je crta vidna komaj se kaj, bolj si jo moras predstavljati.
Razen tega da je trikrat kihnila, ni blo nic.
B je brez znakov, z mocno crto danes.
  • 0

#7219 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 12 April 2022 - 07:14 PM

Moj nasvet bi bil, da jih peljes na test. Potem imas potrdilo za pol leta. Nikoli ne ves kaj nas caka v zvezi s PCTjem. Pa obvezno biti doma, brez stikov.

Ce pa jih ne bos peljala na test, pa naj se proti koncu tedna testirata doma, ce sta negativna.
Moj je bil nazadnje v ponedeljek pozitiven doma, v torek potrjen. Od cetrtka dalje negativen na domacih testih…
  • 0

#7220 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 12 April 2022 - 07:24 PM

Kako si ti?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users