Ja tudi.
btw... Dilema čisto po naključju sem se spomnila, da si enkrat kupovala Lushev Herbalism. Si ga potem kupila? Mogoče lahko poveš kakšen je? Jaz obupujem ker zadnje časa moji koži ne odgovarja isto nič.
Sedaj sem pa res čisto OT

V kterem L'Occitanu si pa kupila? Tle v MB? V Europarku al v mestu?
Ja, sem kupila Herbalism, zdej ga uporabljam pomoje že kak mesec. Smrdi nagnusno, po gnilem in kislem. Porabi se ga sicer zelo malo, a zna bit potraten, ker mi ga dosti pade v odtok tekom uporabe - je tak nekompakten, drobljiv, koščkast. Vzamem ga manjšo količino in jo v dlani zmešam z nekaj kapljicami vode, potem pa fajn podrgnem med dlanmi (po potrebi še dodajam vodo), da dobim nekaj, kar vsaj približno spominja na kremo, čeprav še vedno ni čist homogeno. S tem temeljito zdrgnem vlažen obraz (prej iz predela oči odstranim ličila, ker jih Herbalism zagotovo ne) in efekt je po spiranju podoben dobri čistilni maski. Koža je razmaščena, zelo dobro matirana, ampak ob enem prav nebeško mehka in gladka, ne deluje izsušena ali 'zmatrana'. Meni je efekt izredno všeč (za mešano in mastno kožo je tole dobesedno must have), ni pa mi všeč konsistenca oz. način uporabe, ki pač ni najbolj 'eleganten' in je vse skupaj rahlo messy.