Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13447 replies to this topic

#7181 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 October 2008 - 02:06 PM

QUOTE(tyasa @ 8. 10. 2008 - 14:18) View Post

Ja tudi.

btw... Dilema čisto po naključju sem se spomnila, da si enkrat kupovala Lushev Herbalism. Si ga potem kupila? Mogoče lahko poveš kakšen je? Jaz obupujem ker zadnje časa moji koži ne odgovarja isto nič.

Sedaj sem pa res čisto OT oops.gif

V kterem L'Occitanu si pa kupila? Tle v MB? V Europarku al v mestu?

Ja, sem kupila Herbalism, zdej ga uporabljam pomoje že kak mesec. Smrdi nagnusno, po gnilem in kislem. Porabi se ga sicer zelo malo, a zna bit potraten, ker mi ga dosti pade v odtok tekom uporabe - je tak nekompakten, drobljiv, koščkast. Vzamem ga manjšo količino in jo v dlani zmešam z nekaj kapljicami vode, potem pa fajn podrgnem med dlanmi (po potrebi še dodajam vodo), da dobim nekaj, kar vsaj približno spominja na kremo, čeprav še vedno ni čist homogeno. S tem temeljito zdrgnem vlažen obraz (prej iz predela oči odstranim ličila, ker jih Herbalism zagotovo ne) in efekt je po spiranju podoben dobri čistilni maski. Koža je razmaščena, zelo dobro matirana, ampak ob enem prav nebeško mehka in gladka, ne deluje izsušena ali 'zmatrana'. Meni je efekt izredno všeč (za mešano in mastno kožo je tole dobesedno must have), ni pa mi všeč konsistenca oz. način uporabe, ki pač ni najbolj 'eleganten' in je vse skupaj rahlo messy.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7182 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 October 2008 - 02:13 PM

Ne ne jaz sem kupovala v L'occitanu na Bledu.

Mogoče si bom res kupila ta Herbalism ampak me je strah, da bi mi izsušil kožo, ker mi jo ponovem tudi Schellerjev gel limonina melisa... res moji koži se čisto meša.

• 0
We must let go to live on.

#7183 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30011 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 October 2008 - 04:27 PM

dobila paketek s Fresh Farmacy in Sonic Death Monkey.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7184 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 08 October 2008 - 05:21 PM

QUOTE(tyasa @ 8. 10. 2008 - 14:07) View Post

Balzam 250 ml je 14,5 €, šampon sem pa vzela samo 75ml ker imam tolikšno zalogo, da sem ga res vzela samo za sprobat in je bil 5€, ampak mislim, da je za 250ml šampon cena približno ista kot za balzam.

Šamponi so po 300ml smile.gif , razen tisti proti prhljaju je 250ml.

• 0

#7185 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 08 October 2008 - 05:23 PM

Šampom in balzam LOreal
Gel za tušitanja Fruttini in Balea
Maskara Masterpiece in sem še barvico zraven dubla

• 0

#7186 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 08 October 2008 - 05:39 PM

QUOTE(Goddess @ 8. 10. 2008 - 18:21) View Post

Šamponi so po 300ml smile.gif , razen tisti proti prhljaju je 250ml.

Upsi oops.gif se vidi, da sem samo na hitro vzela svoj balzam in šampon in nisem kaj preveč dobro pogledala ostalih stvari.
  • 0

#7187 srnica

srnica

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 08 October 2008 - 05:40 PM

nazadnje kupla scheller gel za nečisto kožo, oni zeleni...

kar zadovoljna. zaenkrat.
  • 0
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you anywhere.

#7188 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17153 posts

Posted 08 October 2008 - 05:56 PM

QUOTE(vrana @ 7. 10. 2008 - 16:00) View Post

Lahko prosim poveš kako se ti obnese? Rada bi ga kupila fantu, ki ima kar velike probleme s potenjem. Kje se ga pa lahko kupi?

Uporabila sem ga samo enkrat, tako da kakšne konkretne ocene še ne morem podati. Se mi pa zdi da sem se manj potila kot ponavadi. Sploh odkar se je fax začel se mi zdi, da se potim dosti bolj. Malo stresno, vse novo in neznano. biggrin.gif
Kupila sem ga v Mullerju. Imaš dve različici. Navadno in forte, forte je celo cenejši kar me je malo presenetilo. Mislim da ga imajo tudi v stiku ali roll-onu, nisem pa ziher.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7189 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5842 posts

Posted 08 October 2008 - 07:58 PM

lancome hypnose parfum

essence volume up gloss
Estee Lauder pink ribbon glosi (trije super glosi v tubici pakirani v lično roza škatlico)
  • 0

#7190 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86898 posts

Posted 08 October 2008 - 10:38 PM

Emanuel Ungaro for MAC Lipstick (Pure rose)
IPB Image
w00t2.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7191 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 October 2008 - 10:47 PM

OMG, prečudovita je! wub2.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7192 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 09 October 2008 - 02:44 PM

Jaz jo tudi dobim, sem prav vesela vidim, da je res čudovita wub.gif
  • 0

#7193 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 October 2008 - 03:12 PM

A bo kakšna slikca kako zgleda na ustnicah? woot.gif woot.gif
  • 0

#7194 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32759 posts

Posted 10 October 2008 - 03:50 PM

Kneipp balzam za tuširanje iz mandljevih cvetov (nekako tako smile.gif )
  • 0

#7195 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 10 October 2008 - 05:13 PM

IPB Image

Scheller grenivkin tonik za ožanje por

Greenland kakavov balzam za ustnice

Oriflame Eye intensiv Black svinčnik

• 0

#7196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2008 - 05:15 PM

Tale kakavov balzam sem pred časom vohala ... kako to diši, ah.
Klavdija27, boš poročala še o učinkovitosti, ne? ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7197 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 10 October 2008 - 05:26 PM

Lahk že zdajle biggrin.gif Meni ful diši po kavi. Vem, da vedno znova najdem favorite, ampak tale mi je pa oh sploh naj. Čeprav ga uporabljam šele 2 dni. Masten je, lepo mazljiv, brez barve, ampak ne da mastnega videza...fulll dolgo se obdrži na ustnicah, prav tista obloga, tudi če jem vmes, obloga ostane, samo precej zmanjšana...(a glede na to, da meni že šminke misteriozno izpuhtijo v luft v rekordnem času, se temu zelo čudi, da mi celo ob jedači ne izgine vse). Ustnice so mehke, gladke. Ma, super je, mislim da ga bom imela za nego pred spanjem za čez noč, pa osnovo pod šminkami. Glede na prve trenutke mislim, da čez dan ni potrebno veliko nanosov.
  • 0

#7198 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2008 - 05:40 PM

Huh, prepričljiv opis. ;-)
Meni pa diši pristno po kakavu, klko se spomnim. No, vem, da me je vonj res navdušil, da mi je noro dišal.
Aha, brez barve - torej ni kakšne belkaste sledi, a ne? Super.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7199 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 10 October 2008 - 06:00 PM

Rexona Crystal (tista roza, no tongue.gif biggrin.gif ) deodorant
Nivea Aqua Sensation blazinice
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#7200 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 October 2008 - 06:19 PM

TIGI Superstar šampon
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

4 user(s) are reading this topic