Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10412 replies to this topic

#7181 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 October 2012 - 07:19 PM

^^ Ja, sem videla danes gužvo.

Glede FB: vsak/a ima svoje fore, nekatere pa non stop neke inspiracijske misli lepijo, druge znajo pisati samo kako
ga žurajo in se ga nalivajo, tretje lepijo 100 slik svojih otrok na dan. :) In kadar je nečesa preveč, postane tečno in
moteče. Tudi zame, priznam. Nobeno pretiravanje ni dobro, ker je toliko različnih ljudi med prijatelji, in nekatere
zanima nekaj, spet druge nekaj popolnoma drugega.

Jaz imam enega kolega, ki lepi po 50 komadov iz youtuba na dan, pa sem ga žal morala dati na ignore, ker mi cel News Feed zasmeti.
  • 1
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7182 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 October 2012 - 07:23 PM

Da ima LPP v celi Ljubljani eno samo velikodušno poslovalnico, vrsta na Bavarskem dvoru pa skoraj do glavne avtobusne. Kreteni.

Na glavni avtobusni se tudi da zrihtat se mi zdi, samo da tega noben ne ve. Imam v spominu da sem šla jaz tja rihtat in se izognila gneči.
  • 0

#7183 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 October 2012 - 04:01 PM

Pa po novih infro tudi v Šiški na LPP, kjer menda ni nobene gneče. :P
  • 0

#7184 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27880 posts

Posted 05 October 2012 - 04:17 PM

Jaz sem vedno v Šiški urejala, ker sem bila čisto zraven doma, pa je isto bla vedno gneča.
  • 0

#7185 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 October 2012 - 04:20 PM

No, ena kolegica je šla te dni urejat pa ni bilo nobene gneče. Morda je bila taka ura.
  • 0

#7186 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 October 2012 - 08:46 AM

Na glavni avtobusni se tudi da zrihtat se mi zdi, samo da tega noben ne ve. Imam v spominu da sem šla jaz tja rihtat in se izognila gneči.

Jaz sem bila 2x na glavni in vsakič je bila katastrofalna gneča.
  • 0

#7187 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 08 October 2012 - 08:54 AM

Meni komplet FB ze precej preseda. A se da kje nastavit, da drugi ne vidijo na tvojem profilu vseh tvojih aktivnosti (lajkov, komentarjev, ipd.)?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7188 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 09 October 2012 - 07:30 PM

Ko se ljudje ustavijo med vrati in se pogovarjajo. To moraš bit butast.
  • 0

#7189 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18769 posts

Posted 09 October 2012 - 08:06 PM

Med vrati dvigala :o to se v nasem bloku SKOS dogaja, meni se kar strga in zacnem z vso mocjo bobnat po vratih, itak pol cez cel blok odmeva. Kar zadavila bi jih, prisezem.
  • 0

After all this time?

Always.

#7190 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30163 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 October 2012 - 08:35 PM

reklama za munchmallow - dafuq na slovenski TV 'opusti se i uživaj blablabla nešto doživljaj'?!
pa dans na blagajni v Sparu tut neke tablice za otroke pa piše gor 'čokolada i mlijeko'?!
WTF?!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7191 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 09 October 2012 - 08:44 PM

O tem sem tudi jaz razmišljala, samo če malo pomisliš- nad angleškimi komadi in napisi se nihče ne pritožuje, pa imamo s hrvati oz. hrvaščino veliko več skupnega kot z angleščino. Pa mogoče je angleščina slab primer, ker je lingua franca, kaj pa francoščina?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#7192 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30163 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 October 2012 - 08:47 PM

mene komadi v reklamah ne motijo, ampak to je kr neki. to sta samo dva primera, da o deklaracijah na proizvodih sploh ne govorim. :rtfm: :mad2:
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7193 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14378 posts

Posted 09 October 2012 - 08:54 PM

To tudi jaz popizdevam. Sem v dm-ju enkrat šla do trgovke, ji porinila v roko čistilo in ji rekla, da naj mi prevede iz nemščine, če očitno ne mislijo prevajati deklaracije. Seveda ni znala.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7194 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 October 2012 - 09:00 PM

Kot da je prodajalka kriva. :lol:
Kako si primitivna :roll: . Take stranke imam najraje :roll: .
  • 0
Viens, reste ici!

#7195 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26286 posts

Posted 09 October 2012 - 09:07 PM

Kaj pa če bi to naredila neka starka z besedami: mi lahko prosim tole preberete? Ničesar ne razumem! A potem bi bilo pa OK?
Deklaracije morajo bit po zakonu (baje). To je bil pač način, da morda trgovko "brcne v rit", da ona priskrbi deklaracije....

O primitivizmu pa raje ne bi... :roll:
  • 0

#7196 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 October 2012 - 09:09 PM

Ja, bi bilo ok.
Sori, ampak prodajalka v DMu je samo prodajalka in svetovalka. Ni prevajalka in ti ni dolžna prevajati deklaracij. Če deklaracija ni prevedena (kar se strinjam da bi morala bit) se obrneš na koga ne višjem položaju, ne pa da tam stresaš jezo in JA primitivizem na prodajalko. Res glupo!?
  • 0
Viens, reste ici!

#7197 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 October 2012 - 09:16 PM

O tem sem tudi jaz razmišljala, samo če malo pomisliš- nad angleškimi komadi in napisi se nihče ne pritožuje, pa imamo s hrvati oz. hrvaščino veliko več skupnega kot z angleščino. Pa mogoče je angleščina slab primer, ker je lingua franca, kaj pa francoščina?

Jaz se pritožujem. Recimo Mobitelova reklama, Job je boj. Niti malo mi ni všeč.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#7198 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 09 October 2012 - 09:27 PM

Sori, ampak prodajalka v DMu je samo prodajalka in svetovalka. Ni prevajalka in ti ni dolžna prevajati deklaracij.

Jaz se s tem sicer strinjam, ampak po drugi strani bi pa morala prodajalka vedeti, kaj prodaja in čeprav ni znala dobesedno prevesti deklaracije, bi morala vedeti, kaj v njej piše v smislu za kaj se uporablja, itd...saj verjetno je to želela Frčica vedeti. Sicer pa se sama ne bi znašala nad prodajalko, ker po tej logiki bi se lahko zdrla na 90% vseh uslužbencev na različnih delovnih mestih, kar pa je že čisto druga debata.
  • 0

#7199 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12495 posts

Posted 09 October 2012 - 09:29 PM

Ančka, Frčica, glede na to, da izdelke verjetno deklarirajo drugje in ne same prodajalke v DMu, ne moreš pričakovat, da bojo pogledale čisto vsak artikel, ki gre na polico in ni ona kriva, tako da tukaj ni fer, da se povzdigne glas oz. kaže nek attitude do nje.
  • 0

#7200 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 October 2012 - 09:32 PM

^^ Podpis. Drugače se pa lahko na prijazen način opozori trgovko, da pač manjka deklaracija ...
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users