Jaz se pa vedno znova vračam k Ren gelu, super mi je, enkrat lani sem dobila tester in mi je bil res všeč, ful mi paše na kožo...vmes sem probala par cenejših gelov, ampak potem vedno kar tega kupim...razen, če res kdaj odkrijem kaj kar bi mu bilo vsaj približno podobnega.
Je takega nežnega vonja, blag in kar mi je najbolj všeč - ni treba biti super previden okrog oči, nič ne draži...koža je pa umivanju mehka, nič zategnjena. Jaz z njim tudi kar očesni MU odstranjujem pa se upam trdit, da imam res občutljive oči in kožo, potem ponavadi še potegnem čez z miceralno, da res vse odstranim in na koncu sperem z vodo in je. Edini minus je cena okrog 19 ali 20€, je pa za dolgo časa. Priporočam, če katera kaj takega išče pa, da ji ni predrago.
Ren - Rosa Centifolia Facial Cleansing Gel

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.