IŠČEM
Posted 28 June 2009 - 01:32 PM
Posted 28 June 2009 - 01:53 PM
Jaznimam kremnega imam gelastega..in mi je boljši v flomastru ker je učinek itak enak oz. podoben le da rabiš za gelastega še poseben čopič(imam čopič od Sweetscents gelliner pa od Coastal Scentes je pa res zelo obstojen..mogoče malenkost bolj kot zgor omenjena dva )
Jaz imam gel črnega od CoastalScents in ga nanašam z običajnim čisto tankim čopičem, ki sem ga nabavila v nekem Obiju, se mi zdi in se mi zelo fajn obnese.
Posted 28 June 2009 - 01:57 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 June 2009 - 02:28 PM
Sicer pa so mi absolutni number one Lip Smacker, ampak se jih pri nas ne dobi.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 June 2009 - 04:03 PM

Pa če mi lahko katera še glede maca na prejšnji strani odgovori prosim.

Posted 28 June 2009 - 04:29 PM
Nanaša se lepo, svilnato zdrsi čez trepalnice. Tudi kar se uporabe tiče, je parirala le Diorjeva (nimam pojma, kako se ji reče. Že lep čas je ni na tržišču)
Cena, pozabla.
Nabava: pri Amway zastopniku. Lahko bi vprašala mamo kako je s tem, a šele čez 2 tedna, ko pridem iz morja.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 28 June 2009 - 04:48 PM

Ja, dobro v kakem rangu pa imajo cene da vidim če se mi sploh splača jo kupit?(tak približno vsaj

Aha, pa zdej se odločam med MAC Dazzlelash in MAC Zoom lash pa imam spet ful deljena mnenja ker na reviewih na youtubu imajo punce ful kratke trepalnice(azijke) in nevem potem kak bi se to pri men obneslo(zlepljanje in uvihanje me najbolj skrbi) pa še ene pravojo za eno da ful lepo loči druge za drugo, najraje bi obe vzela ampak imam itak že 8 maskar

Posted 28 June 2009 - 05:16 PM
Nimam pojma, koliko stane, je pa cenejša od YSL. Je že 2 leti, odkar sem jo kupla.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 28 June 2009 - 09:59 PM
Najboljše bi bilo, če bi bil rahlo prosojen, oz. nočem, da bi bil čisto srebro.
Anyone?

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 June 2009 - 10:29 PM

Immortelle, MF Angel Nails. Sem ga že lepila v Kokošnjak, meni je eden ljubših, malo je poseben, ker vleče na vijolično.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 June 2009 - 01:20 PM

Sem pa videla tudi Angel Nails in mi je prav tako všeč - bo naslednjič moj.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 30 June 2009 - 10:34 AM
^^Če je ceneje, katerokoli Chanelovo ali YSL-ovo maskaro. Pa Chanelovi blusherji, highlighterji in eyelinerji so super. PJ bo verjetno vedla, kaj vzet.

Ni blo velik izbire, neki sm pa useen. Thanks.

Posted 30 July 2009 - 11:11 PM
A je bi pomarančni Alverde vazelin LE? Ker ga nikjer več ne najdem.

― V. Van Gogh
Posted 31 July 2009 - 09:34 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 31 July 2009 - 07:07 PM
Sucks.

― V. Van Gogh
Posted 31 July 2009 - 07:49 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 August 2009 - 09:25 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 August 2009 - 09:44 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 August 2009 - 09:54 AM
Ja, pa še ena labela je, mislim da pasijonka.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users