Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#701 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85978 posts

Posted 16 April 2006 - 05:47 PM

QUOTE(metuljček)
Ja, meni je ta salama res ful sumljiva (ogrska Pick). Ker sem jo zadnjič ene 2 dni bolj intenzivno jedla in je bil kar usip mozoljev. Čeprav sem bla pa res tud tik pred menstro...Zdaj se pa koža spet počasi normalizira.

Jinadaze, kaj je pa bil torej glavni point glede Pan sticka? A dela mozolje al ne? Ker drugače mi odgovarja in odtenek in lepo se maže in dobro prekrije. Ampak če mozolje dela bo treba po drug korektor... sad.gif

Kater korektor je še dober (da dobro prekriva in ne dela mozoljev).

Lindsay, hvala za odgovor, pa še to: ali bi bil Smooth r. primeren tudi za normalno do mešano kožo?

Ja,naredil mi je štalo na obrazu.In to iz (zjutraj) čist lepe kože. ermm.gif Mora.
  • 0

#702 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 16 April 2006 - 05:50 PM

QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(metuljček)
Ja, meni je ta salama res ful sumljiva (ogrska Pick). Ker sem jo zadnjič ene 2 dni bolj intenzivno jedla in je bil kar usip mozoljev. Čeprav sem bla pa res tud tik pred menstro...Zdaj se pa koža spet počasi normalizira.

Jinadaze, kaj je pa bil torej glavni point glede Pan sticka? A dela mozolje al ne? Ker drugače mi odgovarja in odtenek in lepo se maže in dobro prekrije. Ampak če mozolje dela bo treba po drug korektor... sad.gif

Lindsay, hvala za odgovor, pa še to: ali bi bil Smooth r. primeren tudi za normalno do mešano kožo?

Ja,naredil mi je štalo na obrazu.In to iz (zjutraj) čist lepe kože. ermm.gif Mora.

Kdo, pan stick ali smooth result?
  • 0

#703 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 16 April 2006 - 05:51 PM

QUOTE(metuljček)
Sonchika a ima Smooth result glede na sestavine dost dobro UV zaščito? Lahko npr. zvečer uporabljam Avene CK?

Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Octyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Polyglyceryl-4 Isotearate, Talc, Cetyl Dimethicone Copolyol, Hexyl Laurate, Tribehenin, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Magnesium Sulfate, Polymethylsilsesquioxane, Silica Dimethyl Silylate, Dimethicone Copolyol, Laureth-4, Diphenyl Dimethicone, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Disodium Stearoyl Glutamate, Propylparaben, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, Panthenol, Disteardimonium Hectorite, Alcohol Denat., [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].

Pa še to Sonchika: a je ta puder komedogen? Ga lahko uporabljam za normalno do mešano kožo?
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#704 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85978 posts

Posted 16 April 2006 - 05:52 PM

QUOTE(Lindsay)
QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(metuljček)

Za Pan stick me je spraševala. wink.gif
  • 0

#705 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 16 April 2006 - 05:53 PM

QUOTE(Lindsay)

Mislim, da pan stick...sem šla malo nazaj poste brat!
  • 0

#706 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 16 April 2006 - 05:54 PM

jinadaze aimaš ti mešano kožo?
  • 0

#707 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85978 posts

Posted 16 April 2006 - 06:05 PM

QUOTE(metuljček)
jinadaze aimaš ti mešano kožo?

Imam mastno,ob prilikah (opažam da so to kar nekakšni intervali ermm.gif ) pa problematično (hormoni še vedno). cry.gif
  • 0

#708 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 18 April 2006 - 12:36 PM

a kera pozna in uporablja puder jade maybeline mati-teint pure? naj bi imel salicilno not in ne vem kaj še. izkušnje?
  • 0

#709 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 April 2006 - 12:37 PM

Smo pregledoval ta puder (tema sestavine) in je dober, vendar ga še ni pri nas.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#710 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 April 2006 - 12:42 PM

Jst sem dons sprobavala Matte Mousse od Maybeline... nimam blage veze, ker odtenek bi nase navlekla. ermm.gif Men so vsi isti... dobr tanajsvetlejšega in najtemnješega odvzamem, ampak še vedno jih ostane 4. Drgač mi je pa ta penca full všeč.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#711 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 18 April 2006 - 12:44 PM

QUOTE(DiLeMa)
Smo pregledoval ta puder (tema sestavine) in je dober, vendar ga še ni pri nas.

kako če ga mam pa js že kake pol leta al pa še več doma!!! kupla sm ga pa mislm da v milerju. hm, čudno.
  • 0

#712 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 18 April 2006 - 12:44 PM

QUOTE(pinga)
a kera pozna in uporablja puder jade maybeline mati-teint pure? naj bi imel salicilno not in ne vem kaj še. izkušnje?

Ta puder bo bolj za mešano do mastno kožo?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#713 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 18 April 2006 - 12:46 PM

v bistvu ne vem ker sm vrgla stran škatlico, sestavin pa an tubi na žalost ni.
  • 0

#714 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 April 2006 - 12:47 PM

http://www.lepa-si.c...opic.php?t=3772

Tegale imaš doma? Jaz ga pri nas še nisem zasledila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#715 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 18 April 2006 - 12:54 PM

ne, ni tak. evo slikca:

[/url][/img]
  • 0

#716 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 18 April 2006 - 01:02 PM

men se zdi precej dobr prekriven, pa zlo dobr beige odtenk je. ponavad mam tega za mozolje prekrivat, k mi jih wonderfinish ne prekrije. pa kokr se spomnm, je bil zlo pocen, nekih 1800 al 2 jurja. tukej sm ga pa omenla predvsem zarad sestavin, če jih katera čist slučajno pozna, ker se zlo mozoljim zadnje čase, pa da ne bi blo še huj.
  • 0

#717 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 18 April 2006 - 10:28 PM

Kdaj bojo pa ta novi Revlon Colorstay pudri pršli v Slo.?
  • 0

#718 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 19 April 2006 - 06:09 PM

Kukr sem jst zasledila so ful slabši kot te ki so zdaj, pršli naj bi pa čez kakšno leto(al pa mal manj)
  • 0

#719 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 20 April 2006 - 08:00 AM

k nam pridejo enkrat jeseni baje, sej nevem smile.gif
no punce kje nej js dobim ksn puder z nevtralnim odtenkom... js tega revlonovga naturala ne morm vec uporablat k usak dan odkrijem nov mozolj rolleyes.gif pa cez 2 tedna mam poroko blink.gif dejte no, ker je najbolsi priblizek revlonovem buffu? srednja prekrivnost, obstojnost, za mesano kozo, ne sme pa bit komadogen pa cimbol nevtralne bez barve biggrin.gif na pomoooooooc
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#720 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 20 April 2006 - 03:53 PM

Jst pa rabim en nasvet... biggrin.gif mene ful mika da bi si kupla ta nov puder od bourjois-a mat lovelly , a ga je katera ,mogoče že sprobala? kakšen je?
pa sestavin ne najdem nikjer da bi ga dala ocent, nažalost cry.gif
  • 0
Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users