Meni je ta ful dober, nasplošno so mi vsi Yogi čaji zakon, pa še quoti so na čajnih vrečkah.
Ta čaj imam jaz že par let skos na repertoarju. Pa z žličko medu je božanski.
Posted 13 December 2012 - 09:27 PM
Meni je ta ful dober, nasplošno so mi vsi Yogi čaji zakon, pa še quoti so na čajnih vrečkah.
Ta čaj imam jaz že par let skos na repertoarju. Pa z žličko medu je božanski.
Posted 15 December 2012 - 01:08 AM
Bom tudi jaz ob priliki nabavila Cha Turškega. Zdaj imam Cha Sadni eliksir, ki tudi vsebuje jabolka, ampak mi ni preveč dober. Po opisu sestavin mi je bil zelo mikaven, okus pa ima bolj kot voda od jabolčnega kompota, ostalih sestavin niti ne čutim.
Pred par dnevi sem v čaju iz čajnice v Europarku našla dolg črn las. Že nasploh način, ki ga imajo v večini čajnic, ni najbolj higieničen - to, da ti pokažejo in dajo povohat čaj iz tavelike škatle. Povsod bi morali imeti tako, kot v Palais des thes, kjer imajo malo vsake mešanice v majhni posodici.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 December 2012 - 08:49 PM
Jaz sem si tokrat, namesto Zen Chai, vzela tega od Loyd, hruška & ognjičevi cvetovi, bomo videli če bo za kaj. Če bo okej, si bom še njihovih kupila, imajo ful mamljive okuse / kombinacije.
Pa tega, sem si jih že dolgo ogledovala
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 December 2012 - 06:11 AM
Tisto je kaktus, ne hruška.
Posted 19 December 2012 - 08:45 AM
Meni izgleda indijska figa.
Posted 19 December 2012 - 09:32 AM
Ah, izgleda, da je isto, prickly pear, po naše indijska figa oz. kaktus figa. Jaz je sicer ne poznam, me je samo zanimalo, kaj naj bi bila prickly pear. Je pa neke vrste kaktus oz. sadež kaktusa.
Posted 19 December 2012 - 09:39 AM
Ta zeleni čaj imam tudi jaz, ima precej nenavaden okus. Se nisem še navadila, moram še kakšnega spiti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 December 2012 - 11:07 PM
Ajme, res sem ga sam zagrabla pa šla. No, upam da bo dober. Na njihovi strani je še en obetaven zelen, Honey / Melon, ampak pri nas ga kakopak ni bilo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 December 2012 - 11:56 PM
Jaz pa sem v DMu kupila tale čaj ... kaj tako dobrega pa še ne! Pijem ga brez vsega (kar je pri meni novost, saj
si čaje vedno malo sladkam z medom), ker ima dovolj poln okus, med in vanilijo se fino čuti.
Posted 22 December 2012 - 12:03 AM
Jaz sem tega lani enkrat kupila, ja, zelo dober je.
Če ti je všeč okus medu v čaju, obvezno sprobaj tega:
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 December 2012 - 07:29 PM
Bom oprezna, hvala!
Posted 22 December 2012 - 07:34 PM
Jaz sem enkrat imela en čaj Meßmer z medom in se mi je ta med v čajih tako zameril, da jih nisem pila ful dolgo časa. Zdaj sem pa že dva našla, ki sta z medom (tisti komarček z medom od Spara in Teekanne meta & med) in sta mi ful dobra.
Posted 22 December 2012 - 07:44 PM
Moj novi, ki sem ga dobila v dar.
Posted 22 December 2012 - 11:19 PM
Jaz sem pa danes v CHA kupila Mandljev piškotek, Mango in prijatelji, Božični čaj, Pino Colado in pa Karamelino-ta (slednji ni zame). Me čudi, da sem same sadne vzela, ker imam drugače rada zeliščne, ampak so tako dobro dišali, da se jim nisem mogla upreti.
Koliko časa pa jih pustiš v vodi?
Zaenkrat sem poskusila vse, razen božičnega, pa so mi skoraj premalo močni, ampak dobro... Je kakšen dober in zanimiv zeliščni tam?
Posted 22 December 2012 - 11:21 PM
Veseljak gre baje ful v promet, od njihovih zeliščnih. Meni je fuj.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 December 2012 - 11:22 PM
jaa veseljak je res močen in njami
Posted 22 December 2012 - 11:29 PM
Zdaj imam še jaz eno vprašanje. Rabim pomoč za darilo: oseba ima rada "breakfast teas", kateri pri CHA je najboljši? Earl Grey, Irish Morning ali kaj tretjega? Vem, da je ful pohvaljen tudi njihov Mandljev piškotek, ampak ta je navadni, sadni.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 December 2012 - 12:50 AM
Veseljak gre baje ful v promet, od njihovih zeliščnih. Meni je fuj.
Sem ga povohala in mi ni preveč potegnil
Zdaj imam še jaz eno vprašanje. Rabim pomoč za darilo: oseba ima rada "breakfast teas", kateri pri CHA je najboljši? Earl Grey, Irish Morning ali kaj tretjega? Vem, da je ful pohvaljen tudi njihov Mandljev piškotek, ampak ta je navadni, sadni.
Mandljev piškotek ji ziher ne bo všeč, če ima drugače te prave rada.
Posted 23 December 2012 - 02:53 AM
Meni pa Mango in prijatelji ni nič posebnega. Kupila sem ga zaradi videza in vonja, a sem potem ugotovila, da mi tropski okus pri čajih ni preveč všeč. Saj ni slab, ampak meni so bolj všeč drugačni okusi čajev.
Posted 23 December 2012 - 11:06 AM
da mi tropski okus pri čajih ni preveč všeč.
Enako.
Jaz sem za Irish morning.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users