Jump to content

Photo

KORISTNI NASVETI in OPAZKE ZA NAŠE ZDRAVO ŽIVLJENJE

• Please log in to reply
1105 replies to this topic

#701 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 June 2007 - 12:32 PM

Wau, jaz zadnje čase stalno futram marmelade za zajtrk.Pa nutelle.
Iz zagrizene športnice sem se prelevila v lenobo,ki poseda na kavču in se za max. uro na dan spravi na rolarje sicer pa žre same not so healthy stvari.
No,vsaj lačna nisem pa dobr se počutm biggrin.gif
Uživejmo dokler lahko ;D

Jst mam afto lih nad dvojko zgoraj in zjutraj ko se zbudim je pizdarija čista,tak me peče pa boli pa tako ustnco mam ko en klovn (sj ne da že nimam tk velkih žnablov). No upam da kmau izgine.

Jaz afte mažem s propolisom in je kul.

Najhujš je blo aprila, ko sem mela 4 afte.na vseh štirih strani ustnic :\ OMG AUUU
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#702 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 25 June 2007 - 05:35 PM

pol ne boš novga avatarja slikala a ne tongue.gif
  • 0

#703 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 June 2007 - 05:52 PM

QUOTE(besweety_inside @ 25. 6. 2007 - 18:35) View Post

pol ne boš novga avatarja slikala a ne tongue.gif

lol1.gif

Če bi ga jaz posnela, bi me v tem trenutku zamenjali za nosečnco. Čisto napihnjena laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#704 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 25 June 2007 - 06:12 PM

hehe, mislim da nisi edina, ne vem , kaj je te dni, mogoče ta prekleta vročina, ampak tudi jaz se samo bašem z sladkarijami, in čist sem neka čudna, sej se stuširam, se mal osvežim, pol pa se spet počutim kot en debil biggrin.gif , ne vem kaj naj nardim, ta vročina me ubija počasi in tiho laugh.gif Ima kdo kak nasvet? biggrin.gif

PA sej ni čudno, stvari ki me ponavadi spasijo pred bedo biggrin.gif , tek, športanje, vrt - sej ne morm do njih v tem vremenu, ah to vreme laugh.gif

edit: opažam da nas je full velik te dni na forumu , ki smo čist zabluzili z svojim zdravim življenjem
  • 0

#705 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 25 June 2007 - 07:41 PM

Ma jst tud, sicer še nisem čist zabluzila s svojim "zdravim življenjem" pa vendar ... Zdej pospešeno vodo pijem (vodo, ne vodko ;) ) sam še zmer se mi zdi, da jo nekam premalo kozarcev spijem ...
Sem pa zdele ful utrujena, kljub vročini sem več ur plela vrt, ni bilo izbire, žal =(
Jutri upam, da bom lahko šla v Ljubljano, malo "postregla svoji duši" z ogledovanjem trgovin, pa nujno si moram kupiti tablete pivskega kvasa, čez poletje si moram uštimat kožo, ki je v obupnem stanju. =(
Sem pa slabe volje zdele, cela familija mi gre na k*, pa še menstro imam. FCK
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#706 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 25 June 2007 - 07:45 PM

QUOTE(MateYa @ 25. 6. 2007 - 20:41) View Post

Sem pa slabe volje zdele, cela familija mi gre na k*, pa še menstro imam. FCK

nisi edina wink.gif
  • 0

#707 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 25 June 2007 - 07:52 PM

Kar me tolaži. ;-)

Kako kaj sicer? Kak to, da si "zabluzila"? ;)
Jaz sem danes okoli 9ih vstala in mi je zjutraj ratalo fkup spravit 15 trebušnjakov. ;) Joj prejoj, več res ne morem, razen če je 5min razmak. biggrin.gif Ma sj to mislim vsako jutro zdej 15 trebijev naredit, pa bo počas vedno bolje ... upam. tongue.gif
Pa komaj čakam na pivski kvas. Srčno upam, da mi bo pomagalo, ker če ne, lahko kar križ naredim čez vse skupaj. sad.gif Malo me pa skrbi kako bom goltala te tablete ... Odkar pomnim ne prenesem tablet, še manj jih lahko pogoltnem. huh.gif Mam skoraj fobijo, sploh pred kakšnimi večjimi tabletami.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#708 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 June 2007 - 08:05 PM

Jst sm tok sladoleda pojedla v zadnjem mescuu,da ga bom počas srat začela. laugh.gif laugh.gif
No, vsaj z nutelo pa piškoti sm nehala....
sm pa s kruhom pa marmelado začela... laugh.gif laugh.gif
Oh teh joy biggrin.gif
Pijem pa velik, sam ma natren not.
Ah ja.Once again : Samo enrkat se živi biggrin.gif
  • 0

#709 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 25 June 2007 - 09:43 PM

mah sej nisem zabluzila ono orng, hehe, sam ne morm izvajat v teh faking vročih dneh, dejavnosti, ki me ponavadi sprostijo in dajo zagon za novo delo. Pa dan mi takoj zleti, ker popoldan v tej pesji vročini itak človek ne mora normalno delat , tako da sem diplomo čist zapostavla, zdaj pa upam ta teden, da mi rata nadoknadit izgubljeno, in da se ne bom sam na vreme zanašala oz zgovarjala, jaz budala biggrin.gif
  • 0

#710 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 June 2007 - 09:54 PM

aja pa saj trebuh je isti,sam mišice so oplahnele...damn...No sj,ne da mi razen par žensk so vsi tipi rekli da tak trebuh je naravnost bljek biggrin.gif
sploh pa me vsi hočjo zredit :\ mone.
Ah punce, sej bo kmal jesen,pa bomo za pol leta spet pozabil na celulit,da ga sploh mamo. biggrin.gif
  • 0

#711 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 25 June 2007 - 09:59 PM

minnie maš prav, ti kr jej, jaz sem tud mal bolj obilen suhec smile.gif
  • 0

#712 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 26 June 2007 - 03:04 PM

QUOTE(MateYa @ 25. 6. 2007 - 20:52) View Post
Malo me pa skrbi kako bom goltala te tablete ... Odkar pomnim ne prenesem tablet, še manj jih lahko pogoltnem. huh.gif Mam skoraj fobijo, sploh pred kakšnimi večjimi tabletami.

Ima še kdo tukaj težave z goltanjem tablet? Jaz se moram strašno matrat in silit, da gre ena po grlu. ermm.gif
  • 0

Bill Bullard

#713 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 June 2007 - 03:20 PM

Malo jo povaljaj v ustih, da se navlaži in gre lažje po grlu. Jaz sem vedno imela težave, tako pa kar gre nekako.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 26 June 2007 - 03:27 PM

Pa preden daš tableto v usta, že naredi kak požirek, potem jo pa pogoltni skupaj velikim požirkom oz. jo pusti, da ti nekak zaplava v ustih.
  • 0

#715 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 28 June 2007 - 07:01 PM

dajte mi kak pamet nasvet, kako naj se spravim skupaj in dokončam diplomo, sam neki odlagam, prelagam, hec je pa v tem da že mam ves čas skoraj vse narjeno, ampak zdaj bi mogla ene par dni res se vsesti, pa obdelati zadevo, in zaključit s tem, kr mal bi se mogla namatrati, jaz pa vsak dan prelagam , pa kao pišem ,pa sem itak na forumu pol cajta.... cry.gif

dajte kak pameten nasvet plis
  • 0

#716 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85875 posts

Posted 29 June 2007 - 10:23 AM

Čimveč razmišljaj o vseh dobrih stvareh, ki sledijo, ko bo diploma napisana. Ker bo itak vredno vsakega truda, samo prisilit se je treba. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#717 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 29 June 2007 - 07:36 PM

Hvala, sonchika in Nila, problem mi je uspelo rešiti! Jaz tableto kar s prstom porinem do požiralnika, šele potem gre lahko naprej. Prosim, da se ne zgražate. laugh.gif Čez pa še kozarec vode zvrnem!

@bodisladkaodznotraj, uspelo ti bo, če imaš karakter! wink.gif Če ga nimaš in ti ponavadi ne uspe doseči cilja, ki si ga zadaš, se bo pač treba toliko bolj potrudit. Tudi pri meni je dostikrat "komp" tisti krivec (oziroma jaz sama, ker se ne morem prisiliti, da se na računalnik ta čas ne sme) da potem stvari, ki bi jih morala nujno narediti, potem ne naredim. Pač imeti moraš močno voljo in željo, da ti uspe spraviti zadevo z diplomo pod streho. Veliko sreče! wink.gif

Morda kdo kaj ve, kako je s starostjo posušenih zelišč? Sem našla eno vrečko posušenih cvetov kamilic izpred dveh let in drugo od lanskega leta - sta obe enako uporabni, ali le druga oziroma če je sploh katera uporabna?

Tenx. ^-^
  • 0

Bill Bullard

#718 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 29 June 2007 - 08:32 PM

Mateya sej ponavadi mi rata, sam sem butl smile.gif laugh.gif laugh.gif

ej glede zelišč ne bi ziher vedla, počak do jutri ti povem kako je v naši trgovinci z rokom uporabnosti čajev -naravnih v vrečkah. Ampak dve leti ne vem no, jaz nebi, pomoje izgubi tisto vrednost ki jo ima, ker ni frišno biggrin.gif Ti bom jutri povedla kako je pri nas z čaji. Od lanskega mejbi, dve leti nazaj pa raje ne. ne vem no, odločitev je tvoja tongue.gif smile.gif
  • 0

#719 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 29 June 2007 - 08:43 PM

Ja no sj, zato pa sprašujem, ker nisem zihr. biggrin.gif Une spred dveh let so clo temnejše barve kot te lanske. laugh.gif Verjetno so res ful manj uporabne.
  • 0

Bill Bullard

#720 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 29 June 2007 - 09:05 PM

ma ne vem kaj ti naj rečem, vrži vse v koš biggrin.gif Ker itak ne zdravilne učinkovine so fuč huh.gif smile.gif

eidt: posadi nove kamilce, boš prej fertih=)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users