Sklepam, da jih da v ono vrečko za zmrznjene izdelke in gas domov.

Sladoledi
Posted 14 August 2010 - 10:39 PM
Sklepam, da jih da v ono vrečko za zmrznjene izdelke in gas domov.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 August 2010 - 10:55 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 15 August 2010 - 04:49 PM
Posted 15 August 2010 - 05:20 PM
Posted 16 August 2010 - 09:05 AM
Posted 16 August 2010 - 11:36 AM
Zadnja Mövenpickova pridobitev je Mövenpick Double Crème de la Gruyère & Meringues
Tako iskreno rečeno mene ni navdušil. Je precej smetanast z majhnimi delčki meringues (ne vem kako se temu reče v slovenščini (KLIK). Je sicer dober, ampak sta mi oreh in karamela boljša.

Posted 16 August 2010 - 11:41 AM
Mene Mövenpick in B&J sploh ne ganejo več, čisto VSI so mi pretežki, in jih imam po parih žlicah vrh glave. V bistvu sladoleda nisem jedla že kakšen mesec, ne vem, kaj mi je.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 August 2010 - 12:00 PM
Sem pa v iskanju dobrih sorbetov (s sprejemljivo ceno) in me zanima kakšno priporočilo

Zelo všeč sta mi bila hoferjeva sorbeta marakuja in limona, ki sta žal šla iz prodaje, testirala pa sem tudi par L-Eclercovih (hruška, malina, jabolko), a me ni noben prepričal.
V poštev pride tudi kak lahek, čimmanj mlečno kremen sladoled.
Vse te pohvaljene, polne okuse lahko samo gledam, pa me že ob tem peče zgaga

Posted 16 August 2010 - 12:00 PM
Meni je zdaj trenutno najboljši Mövenpick jagoda. Je pa res, da sem tudi jaz malo nehala s temi sladoledi.
Edino v Bovcu so imeli fenomenalnega, sploh oreh in banano!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 August 2010 - 10:22 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 August 2010 - 11:12 PM
Si me zrajcala in sem šla po banjico. ˘-˘ Kateri je ta rdeč, izgleda njami?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 August 2010 - 11:41 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 August 2010 - 07:18 AM
Sem pa včeraj zdegustirala Movenpickov oreh, pa moram reči, da je sicer dober, a me nikakor ni navdušil. Sem kar malo razočarana.
Posted 21 August 2010 - 08:08 PM

To pa moram sprobat! (:
Posted 21 August 2010 - 08:21 PM

Posted 21 August 2010 - 08:26 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 August 2010 - 08:33 PM

Posted 21 August 2010 - 09:18 PM
Posted 21 August 2010 - 09:28 PM
Najbrž vsemu temu primerne. XD
Jao, kak sem lahko kaj takšnega zgrešila v LJ. x(
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users