Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#701 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 August 2010 - 10:39 PM

QUOTE(fifa @ 14. 8. 2010 - 22:34) View Post
Sinnaia, kako pa pretovoriš potem sladoled domov?

Sklepam, da jih da v ono vrečko za zmrznjene izdelke in gas domov.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#702 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 14 August 2010 - 10:55 PM

Ja, saj sem predvidevala kaj takega, samo nisem bila prepričana če zdržijo tolk časa.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#703 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 August 2010 - 04:49 PM

Ja, vreča za zamrznjene zadevščine ali pa celo še hladilna torba poleg.
  • 0

#704 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 15 August 2010 - 05:20 PM

^^Koliko časa pa rabiš do doma?
  • 0

#705 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 August 2010 - 09:05 AM

Nekje uro in pol.
  • 0

#706 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 16 August 2010 - 11:36 AM

Punce, tudi v domovini Mövenpicka za 900ml banjico plačaš med 7 in 9 €.

Zadnja Mövenpickova pridobitev je Mövenpick Double Crème de la Gruyère & Meringues
Tako iskreno rečeno mene ni navdušil. Je precej smetanast z majhnimi delčki meringues (ne vem kako se temu reče v slovenščini (KLIK). Je sicer dober, ampak sta mi oreh in karamela boljša.
IPB Image
  • 0

#707 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 16 August 2010 - 11:41 AM

Mene Mövenpick in B&J sploh ne ganejo več, čisto VSI so mi pretežki, in jih imam po parih žlicah vrh glave. V bistvu sladoleda nisem jedla že kakšen mesec, ne vem, kaj mi je. ermm.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#708 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 16 August 2010 - 12:00 PM

Nazadnje sem preizkusila Mövenpickova okusa črni ribez ter malina - jagoda na Čopovi in sta mi oba ok.

Sem pa v iskanju dobrih sorbetov (s sprejemljivo ceno) in me zanima kakšno priporočilo smile.gif
Zelo všeč sta mi bila hoferjeva sorbeta marakuja in limona, ki sta žal šla iz prodaje, testirala pa sem tudi par L-Eclercovih (hruška, malina, jabolko), a me ni noben prepričal.
V poštev pride tudi kak lahek, čimmanj mlečno kremen sladoled.

Vse te pohvaljene, polne okuse lahko samo gledam, pa me že ob tem peče zgaga cry.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#709 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2010 - 12:00 PM

Meni je zdaj trenutno najboljši Mövenpick jagoda. Je pa res, da sem tudi jaz malo nehala s temi sladoledi.
Edino v Bovcu so imeli fenomenalnega, sploh oreh in banano!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#710 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 August 2010 - 10:22 PM

A teaser picture za vse fenice/fene Häagen Dazs sladoledov.. Pravokotno na tega je bila še ena skrinja. O yeah.

IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#711 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 19 August 2010 - 11:12 PM

Si me zrajcala in sem šla po banjico. ˘-˘ Kateri je ta rdeč, izgleda njami?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#712 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts

Posted 19 August 2010 - 11:41 PM

Nimam pojma, me ne ganejo ti sladoledi oops.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#713 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 August 2010 - 07:18 AM

Meni deluje kakšna jagoda-malina.

Sem pa včeraj zdegustirala Movenpickov oreh, pa moram reči, da je sicer dober, a me nikakor ni navdušil. Sem kar malo razočarana.
  • 0

#714 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 August 2010 - 08:02 PM

Danes sem TU jedla ODLIČEN Rafaello sladoled, priporočam!
  • 0

#715 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts

Posted 21 August 2010 - 08:08 PM

IPB Image

To pa moram sprobat! (:
  • 0

#716 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 August 2010 - 08:21 PM

Pa nasplošno vsi njihovi sladoledi izgledajo božansko. Edino nimajo ravno celega morja okusov. Me pa to ne moti, ako so obstoječi kvalitetni. sleep.gif
  • 0

#717 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 August 2010 - 08:26 PM

Ta slaščičarna naj bi bila BOŽANSKA!!! Po pripovedovanjih. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#718 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 August 2010 - 08:33 PM

Kinky, o samih sladicah raje ne bi, sem se kar na šipo nalimala. Izgledajo res fenomenalno, ampak danes nisem poskusila nobene, sem pa zatežila M.-ju in mi je menda pričakovati, da me pelje sem za obletnico. laugh.gif
  • 0

#719 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 21 August 2010 - 09:18 PM

Cene?
  • 0

#720 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2010 - 09:28 PM

Najbrž vsemu temu primerne. XD

Jao, kak sem lahko kaj takšnega zgrešila v LJ. x(

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users