Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#701 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2007 - 01:55 PM

Vem. woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#702 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 January 2007 - 02:04 PM

pričakujem oceno! smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#703 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 January 2007 - 02:11 PM

Enkrat, pred davnimi časi =), sem ga celo že imela... no, sedaj bom obudila spomine in potem podala oceno, kajpada. tongue.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#704 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 12 January 2007 - 06:22 PM

A še obstaja L'occitane Essential Water for the Face? biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#705 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 13 January 2007 - 01:53 PM

jaz sem si pa dane toaletno vodico ambre kupila, mmm, diška zlo blush3.gif

pa tako midve z mami na blagajni čakava in da eni pred nama prodajalka testerje, ena druga pa nama nič, in potem mami zanje reče, je dala 3 mleke, sam mi je bedno, ker pred nosom vidš, da tistemu pred tabo da, tebi pa ne, čeprav ima cel predal testerjev ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#706 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 January 2007 - 02:58 PM

Danes sem kupila Miel Sweety Lip gloss, dišeče palčke z vonjem medu in pa podstavek zanje. Palčke so v Akciji! Dišijo pa tako dobro, da dol padeš... Zdej sem čist usekana na tale vonj medu....

Zanima pa me naslednje, ali katera ima doma tele izdelke in kako se obnesejo? Me mika, da bi jih imela, amapk me najprej zanima mnenje tule gor...

Honey Hervest - Massage Nectar
IPB Image

Honey Hervest - Za telo in lase
IPB Image

Honey Gentle water
IPB Image

• 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#707 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 13 January 2007 - 03:17 PM

Verja,

* medeni peneči gel za telo in lase je full nežen, jaz ga imam tudi za umivanje obraza. hitro in bogato se speni in temeljito očisti in da ne omenjam prekrasnega vonja. jaz sem navdušena.

* masažni medeni nektar sem imela že kar nekajkrat, ker mi je zelo fajn, tako po konsistenci (zelo lahek losjon) kot po učinku (takojšnje vpijanje, mehka in dišeča koža), ampak se mi ne zdi primeren za ultra suho kožo, ker no verjetno premalo vlažilen, hranilen pa se mi zdi, da niti ni.

* nežna medena vodica mi je full všač, imam mini različico, 15 ml (darilo ob nakupu) in mi full lepo diši in ima še plus, ker ne vsebuje alkohola. tudi cena za 100 ml se mi ne zdi pretirana. meni je nadvse všeč.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#708 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 January 2007 - 03:20 PM

Hvala Špela, se mi je kar zdelo, da boš ti vedela. Vse bo moje, samo ne naenkrat... A mogoče veš približne cene?
  • 0

#709 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 13 January 2007 - 03:24 PM

QUOTE(Verja @ 13. 1. 2007 - 15:20) View Post

Hvala Špela, se mi je kar zdelo, da boš ti vedela. Vse bo moje, samo ne naenkrat... A mogoče veš približne cene?

hmmmm, odkar so evri, pa res ne vem. medena vodica je bila 7200 sit, masažni nektar nekje 5050 sit, medeni gel pa nekaj čez 3k.

• 0

#710 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 January 2007 - 09:25 PM

QUOTE(Špela @ 13. 1. 2007 - 17:17) View Post

Verja,

* medeni peneči gel za telo in lase je full nežen, jaz ga imam tudi za umivanje obraza. hitro in bogato se speni in temeljito očisti in da ne omenjam prekrasnega vonja. jaz sem navdušena.

* masažni medeni nektar sem imela že kar nekajkrat, ker mi je zelo fajn, tako po konsistenci (zelo lahek losjon) kot po učinku (takojšnje vpijanje, mehka in dišeča koža), ampak se mi ne zdi primeren za ultra suho kožo, ker no verjetno premalo vlažilen, hranilen pa se mi zdi, da niti ni.

* nežna medena vodica mi je full všač, imam mini različico, 15 ml (darilo ob nakupu) in mi full lepo diši in ima še plus, ker ne vsebuje alkohola. tudi cena za 100 ml se mi ne zdi pretirana. meni je nadvse všeč.

Evo našla okvirne cene smile.gif

Medeni peneči gel za telo in lase = 13,50 E
Masažni medeni nektar = 19,00 E
Medena vodica = 26,00 E

No to so cene v Španiji, najbrž so pri nas tudi tam tam... Špela, še nekaj mi povej, a misliš, da je ta šampon oz peneči gel za telo in lase primeren tudi za bolj mastno lasišče?

• 0

• Guests

Posted 13 January 2007 - 10:18 PM

Se mi zdi da je medeni gel bil prej 3.600. Js ga tut mam, sam ga ne uporabljam skoz, ker mi ga je skoda (mja, ni sans da dam tolk kesa za novga, saj je sam gel za tusiranje) smile.gif
Ful je fajn, nezen, krasno kozo nardi, vonj pa..mmmmhhhh

• 0

#712 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 14 January 2007 - 06:15 PM

QUOTE(Verja @ 13. 1. 2007 - 21:25) View Post

Špela, še nekaj mi povej, a misliš, da je ta šampon oz peneči gel za telo in lase primeren tudi za bolj mastno lasišče?

ne vem, ker ga za umivanje las ne uporabljam - se mi pa ne zdi, da bi imel kakšne hude dražeče sestavine, tako, da po mojem lahko komot probaš.

p.s.: medena vodica stane € 30 in drobiž, me je tok matralo, da sem šla pogledat danes v L'Occitane. smile.gif

• 0

#713 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 January 2007 - 06:31 PM

Za medeno vodico je treba posebaj poudarit, da je izjemno neobstojna (verjetno zaradi odsotnosti alkohola) in sama je nisem kupila ravno zato, ker je po slabi uri nisem takorekoč nič več vohala, pa mi drugače sicer ful diši in sem razmišljala o nakupu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#714 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 14 January 2007 - 07:26 PM

DiLeMa, če pol mal razmislim je bolje, da kupim Masažni medeni nektar, ki najbrž na koži ful dolgo pusti vonj..., če se ne motim... ermm.gif

Špela hvala za odgovor, bom res poskusila. Ampak to je krivica, da je ravno pri nas najdražje.... Tudi za tale Lip Gloss - meden sem odštela 11,52 E, drugje na netu je pa 10,00 E. down.gif
  • 0

#715 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2007 - 07:41 PM

V petek kupla oljčni tonik in nisem dobla nobenega testerja. Faking Mb. evil.gif Je pa res, da nisem pol ure hodla zmedeno po trgovini gor in dol, se prijazno režala prodajalki v fris in ji postavila 30 vprašanj v 20ih sekundah. Nisem bla v mudu... drugič, haha.

• 0

#716 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 14 January 2007 - 07:54 PM

Jaz sem jih v soboto v centru Ljubljane takoj dobila... presenečenje biggrin.gif
  • 0

#717 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 January 2007 - 09:02 PM

Jaz bi tudi imela še več teh medenih zadev, sploh masažni nektar mi full diši, pa tisti body losjon, ampak na žalost fantu ravno te medene zadeve naravnost zaudarjajo. mad.gif Kadarkoli se umivam z medenim želejem za obraz, se skos neki pači in mora nujno petkrat poudarit, da mu gre na kozlanje. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#718 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 14 January 2007 - 10:54 PM

Eh, zmišljuje si, samo zato, da bi te jezil. twisted.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#719 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 16 January 2007 - 02:51 PM

Koliko stane L'Occitane Gloss Miel Sweety Honey ?
  • 0

Bill Bullard

#720 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 January 2007 - 02:52 PM

Najbrž med 8 in 12 EUR.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users