Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#701 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 02 February 2009 - 09:31 PM

In kero vse zelenjavo ješ surovo? Jst vedno bolj ugotavljam da bom začela jesti zdravo šele takrt ko bom začela sama hodt v trgovino pa si sama kuhat. Kar bo tam enkrat čez 15 let laugh.gif laugh.gif Hec hec, ja no vsi te vaši nasveti so res dobri, pa sploh ne zveni tok slabo, ampak tut če mogoče bi že prepričala da mi skuhajo kej tazga, me bo dobesedno "strah" to jest.... Nevem kako nej to drugač razložim, ampak pač so ljudlje k poskusjo vse, pa jim ni všeč, pa ne jejo, pa smo ljudje k sploh nočmo poskust nč nouga. Ohh.. Nepoboljšljiva sem oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#702 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 February 2009 - 09:41 PM

QUOTE(Nincha @ 2. 2. 2009 - 21:31) View Post

pa smo ljudje k sploh nočmo poskust nč nouga. Ohh.. Nepoboljšljiva sem oops.gif

Res je. Men greste taki ljudje ful na živce. laugh.gif

• 0

#703 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 02 February 2009 - 09:46 PM

QUOTE(Kalypso @ 2. 2. 2009 - 13:44) View Post

yes.gif Ker drugače bom do konca leta kot buhtelj. oops.gif
Načeloma mi je vseeno kaj. Ok, plesa ravno ne, ker imam dve levi nogi. oops.gif Odbojka in aerobika bi bili čist kul. Predlagam, da malo zbereva informacije pa potem vidiva kaj bi najbolj ustrezalo obema.

Yes. Odbojka bo tak v UŠC-ju, aerobiku pa se tut mal na netu pogleda pa je. Najbrž pa bo tut kaki razpis za poletni semester.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#704 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 February 2009 - 09:47 PM

Nincha- solate vseh vrst, paradižnik, korenček, kumare...vse to je super surovo, pripravljeno v solati ali pa sploh še to ne (korenje, paradižnik).

Plain Jane, se strinjam s tabo, popolnoma. Jaz pa zelo rada poizkušam nove stvari.
  • 0

#705 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 03 February 2009 - 12:10 PM

nincha, od zelenjave se lahko FUL stvari je presnih, od brokolija, ohrovta, cvetače, zelja, topinamburja (divji krompir, ful fajn zadeva ;)), melancani, beluši, špinača ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#706 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2009 - 12:37 PM

Špinače ni dobro jesti surove, ker vsebuje nitrite. Špinačo priporočajo v kombinaciji z mlekom, ker ta izniči nitrite.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#707 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 03 February 2009 - 01:16 PM

hvala za popravek ;).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#708 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 February 2009 - 07:52 PM

S ponosm izjavljam, da grem v četrtek zvečer po karte za bazen+fitnes na študentca biggrin.gif redna karta za enkraten vstop je 4€, na študencu so pa po 1,5 € biggrin.gif
hujšanje na vidiku biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#709 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27974 posts

Posted 05 February 2009 - 01:29 PM

QUOTE(sonchika @ 3. 2. 2009 - 12:37) View Post

Špinače ni dobro jesti surove, ker vsebuje nitrite. Špinačo priporočajo v kombinaciji z mlekom, ker ta izniči nitrite.

Jaz ne maram mleka, spinaco pa obozujem, najraje bi jedla kar surovo, me spominja na motovilec. smile.gif No in me je vceraj foter spomnil, da bi jo lahko namesto z dodatkom mleka skuhala v Donatu. biggrin.gif Gre za to, da dodas vir kalcija, ki se veze na oksalno kislino in tvori netopen oksalat, ta pa se v nespremenjeni obliki izloci iz telesa. Ce spinaco (pa se nekaj je taksne hrane ---> klik) jes brez dodatka izvora kalcija, se oksalna kislina veze s kalcijem v telesu in tako telo osiromasi za kalcij. Moram res preizkusiti, kaksna je spinaca z Donatom. smile.gif

OK minuta za kemijo je mimo. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#710 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 February 2009 - 07:29 PM

Pa še kdaj. Te kemijske stvari so zelo uporabne. Sploh za nas, ki se nam niti ne sanja o kemiji. In smo prikrajšani za precejšnje znanje.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#711 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27974 posts

Posted 05 February 2009 - 07:52 PM

Se strinjam Sonchi, mene predvsem foter, ki je kemik, razsvetljuje v tej smeri. Sicer imam tudi sama naravoslovno izobrazbo, ampak vcasih mi pri najboljsi volji iz nekaterih stvari ne uspe potegniti nicesar uporabnega za vsakdanje zivljenje. Se ucimo. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#712 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 05 February 2009 - 08:21 PM

Mogoče to ni v neposredni zvezi z zgoraj napisanimi stvarmi ampak pretirano uživanje kalcija pripelje do zaprtosti, zato je poleg njega potrebno hkrati uživati magnezij, ki ga najdemo v mineralnih vodah. Magnezij namreč poveča absorbcijo kalcija v telesu.
  • 0

#713 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26021 posts

Posted 05 February 2009 - 08:46 PM

^true, zato menda kravje mleko itd. prispeva k manjši kostni masi, ker presežek tistega kalcija not ustvarja kislo okolje, ki ga telo uravnava tako, da iz kosti vleče minerale. (ena izmed teorij)
  • 0

#714 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 16 February 2009 - 02:34 PM

Dečve izpitno obdobje se počasi končuje, tako da gremo v napad nad kilograme biggrin.gif
Kako kaj napredujete.

Jaz sm začela vsak dan hodit na sprehode pa probam ne jest čokolade. Čeprav sm se v soboto pregrešila, ko je kolegica pekla torto in je zmazala en ogromen kos. biggrin.gif Počasi bom vključevala še trebušnjake in počepe.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#715 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 February 2009 - 05:51 PM

Jz še vedno vsak dan pridno telovadim, danes pa sem dobila še steper in sm čist presrečna smile.gif . Bomo še migal. Sem pa v zadnjih dneh požrla precej sladkarij in slanarij, seveda v poznih urah, ponoči, da je ja najslabš laugh.gif , tko da se bom zdej mal vzdržala teh stvari in pridno telovadila, da spravim dol še kakšno kilo.
  • 0

#716 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 February 2009 - 07:30 PM

Jutri začnem, evo majkemi da začnem! laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#717 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 17 February 2009 - 03:43 PM

^^ Js to rečem vsak dan laugh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#718 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 17 February 2009 - 05:32 PM

Z mojim sma na dieti kebab laugh.gif , tko da tut slabo kaže z majn kg.

Imam pa po novem StepMania, podlago na kateri plešem po eni japonski igrci. Pa mi je ful zabavno pa še potim se.
Pr kolegu so vse ženske sorodnice to naročile smile.gif .

IPB Image
  • 0

#719 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 February 2009 - 05:39 PM

Izgleda ful zabavno smile.gif .
  • 0

#720 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 17 February 2009 - 05:48 PM

Sej je, pa hit pozabiš na čas. Med tem, se potiš in ti sape zmankuje ter sploh ne opaziš tega, ko si totaln zagret za to igro laugh.gif . Zdej kolega že telovad na svoji 2 meseca, če ima kaj majn kg ne vem, drugače ima verjetno boljšo kondicijo. Pr njemu je bla celo fora, da so imel skoz obiske, ker se je celi žlahti to dopadl, pa sosedom in on ni zraven pršu biggrin.gif .
Kako bo pr meni bom pa videla. Prvo to, pol pa tko pride kolesarjenje na vrsto.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users