NARAVNA KOZMETIKA
Posted 17 January 2011 - 10:53 PM
Posted 18 January 2011 - 01:26 AM
A Weledine majo fluorid notr?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 January 2011 - 06:48 AM

glede fluorida v weledi pa nimam pojma, je že malo daleč in megleno vse skupaj.
Posted 18 January 2011 - 12:15 PM
Ja, dolg ti zdrži, ni kej. Se splača potem, ziher.
Posted 18 January 2011 - 12:29 PM
Posted 18 January 2011 - 01:09 PM
Posted 18 January 2011 - 01:13 PM
Kje pa se kupi te Kingfisher paste?
Tudi mene zanima. Nisem jih še nikjer opazila.
Sicer pa jaz sem se že navadila na ta drugačen in bolj blag okus zobnih past. Uporabljam Sensodyne Pro namel, pri fantu pa Logona in Lavera naravne zobne paste. Si je enkrat kupil in zgleda, da bo ostal na teh.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 January 2011 - 05:51 PM

Sem danes kupila oboje in lahko rečem, da je boljše, kot bi si mislila.
Vodica je prav prijetno osvežilna, a brez agresivnosti. Malenkost "omrtvi" jezik za par sekund. Ni pa tako dolgotrajna svežina, kot je pri kakih bolj kemičnih vodicah, ampak meni to odgovarja.
Pasta pa sploh ni ogabna, ima dober okus, naraven in tudi dobro očisti. Je pa res, da prav tako ne da tistega ekstra pekočega občutka svežine, zato jo bom jaz uporabljala samo zjutraj, ko so mi navadne paste preveč agresivno pekoče.
Tudi cena je super - €1.65.
Jaz sem zadovoljna.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 January 2011 - 02:56 PM
Sicer pa jaz sem se že navadila na ta drugačen in bolj blag okus zobnih past.
Jaz tudi, ceprav vseeno malo menjam - en cas uporabljam Weledino v zeleni embalazi (Rea, mislim, da je brez floura, ker sem iskala taksno, nisem pa prepricana), en cas pa neko zeliscno Vademecum ali kaj podobnega. Dejstvo je, kar je omenila Sarah, da naravne zobne paste ne ocistijo tako dobro zob, vsaj z Weledino je tako. In mene zelo moti, ce nimam po umivanju POPOLNOMA gladkih VSEH zob z VSEH strani - no, me je motilo, sedaj pri tem zamizim na eno oko, ker imam probleme z dlesnimi zaradi premocnega in prevec vnetega drgnjenja zob v preteklosti. S konvencionalno zobno pasto se izognem tako premocnemu kot predolgotrajnemu drgnjenju zob, ker so ocitno bolj agresivne. :S
Preizkusim ob priliki se Kingfisher pasto.
Posted 19 January 2011 - 07:20 PM
Mi je pa všeč, da ne pustijo močnega okusa v ustih, me to ful moti, sploh, ko zjutraj pijem kavo.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 January 2011 - 10:20 PM
Posted 19 January 2011 - 10:34 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 February 2011 - 01:19 PM
Immortelle, jaz sem tudi kupila Alverdino zobno pasto in mi je zelo všeč. Na isto foro kot Weledine paste.
Mi je pa všeč, da ne pustijo močnega okusa v ustih, me to ful moti, sploh, ko zjutraj pijem kavo.

Meni je tudi zeloooo všeč, mi je pa boljša od Weledine, ker se peni (od česa je to odvisno?) in bolj 'spulira' zobe! Tudi ustna vodica mi zelo uspešno pomaga pri vnetjih, mi je všeč, da ni tako močna!!
Edino glede flourida si še nisem čisto na jasnem, tale Alverde ga ma, Weleda mislim, da ne.
Jaz tudi, ceprav vseeno malo menjam - en cas uporabljam Weledino v zeleni embalazi (Rea, mislim, da je brez floura, ker sem iskala taksno, nisem pa prepricana), en cas pa neko zeliscno Vademecum ali kaj podbnega. Dejstvo je, kar je omenila Sarah, da naravne zobne paste ne ocistijo tako dobro zob, vsaj z Weledino je tako. In mene zelo moti, ce nimam po umivanju POPOLNOMA gladkih VSEH zob z VSEH strani - no, me je motilo, sedaj pri tem zamizim na eno oko, ker imam probleme z dlesnimi zaradi premocnega in prevec vnetega drgnjenja zob v preteklosti. S konvencionalno zobno pasto se izognem tako premocnemu kot predolgotrajnemu drgnjenju zob, ker so ocitno bolj agresivne. :S
Preizkusim ob priliki se Kingfisher pasto.
Ej Planet, jaz sem mela isto izkušnjo z Weleda pastami, poskusi z Alverde, ful boljš!
Posted 05 February 2011 - 04:33 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 February 2011 - 05:43 PM
Posted 06 February 2011 - 09:51 PM

Se lepo peni, okus je pa malce poseben, ampak se ga hitro navadiš. Naravno naj bi tudi pobelila zobe (neagresivno), ker vsebuje izvlečke neke indijske rastline. Ne vsebuje fluora. Meni super opere zobe, so čisto lepi in gladki.
Ustna voda je tudi super, brez alkohola.
Oboje kupujem v DM.

Posted 06 February 2011 - 11:47 PM
Sedaj me seveda zanima tudi to

Posted 08 February 2011 - 12:29 AM
žal pa moj fant ne deli tega navdušenja z mano, pravi da je njemu kot bi si s kremo za obraz pucal zobe, ker je brez izrazitega okusa in pekočega občutka

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 08 February 2011 - 04:59 PM

Posted 09 February 2011 - 12:00 AM

Tale Alverde je tudi mene zamikala, ampak ko sem videla, da vsebje fluor, se za nakup nisem odločila. Nekako se mu raje izognem (veliko sem brala ameriških raziskav o tem itd.).

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users