Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#701 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 06 December 2007 - 11:45 PM

dobiš, moram se slikat... pa daj prišibaj kaj v celje, pa boš vidla v živo wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#702 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 December 2007 - 11:58 PM

Deal, sej zdej čez kak teden, dva bom mela ogromno časa spet, pa priletim biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#703 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 08 December 2007 - 12:33 AM

thumbup.gif se te veselim smile.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#704 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 13 December 2007 - 03:46 PM

Ni neka norost dneva, je pa ziher vredna omembe. Prvič sem obula moje nove čevlje. BELE. In sm zelo pazla da jih nebi ki pošremfala al pa umazala fejst. In mi je to tudi uspevalo. Na koncu pa dve stopnički pred vhodnimi vrati pošobam po stopnici in sem si čisto pošobala dol se je spodaj rjava podlaga vidla. cry.gif Bla jezna IN žalostna. Pol pa tak za hec sm htela edex kapnit gor da bi se manj vidlo. Pa mi nekak ni šlo ven in sm predvidevala da je prazen. Pa vzamem škarje pa razrežem in se mi vlije po rokah. Pol dam na stran in nism vredu primla pa si polijem po celem čevlju in še po mojih hlačah. Letim v kopalnico in dam edex v bano (kopalnica stara 4 mesce wink.gif ) In pol ko si kolko tolko umijem iz rok se lotim bane. Ko se je VSE strdilo. In jas dam tok na ono ful močno pa namesto da bi šlo stran sm "razmetala" toti edex po celi bani. Če bo cevi pa po pipi. In pol sm mogla vatico po vatico alkohol gor in tisto čohat dol. Zfrkavala sm se s tem tričetrt ure, in pol sm še mela cel čevelj polit. sad.gif Še zdaj se malo vidi ampak dobro no .. v bani tud nism spavla čist dol. To se mi je zgodilo včeraj. Nohte mam še zdaj tu pa tam bele. biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#705 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 December 2007 - 04:36 PM

lol to pa je ironija, prou butast že vse skp, upam, da nisi preveč žalostna smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#706 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 13 December 2007 - 06:18 PM

Najbolj sem zarad tega da sm si mogla pošremfat šuhe, ostalo sm že nekak popravla. Pozabla napisat da sm si še po parketu v sobi.. haha. biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#707 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 18 December 2007 - 07:27 PM

KAJ TAKEGA?!

Pa to lahko popizdiš, kliče ati pred 5min, da je pozabil službeno kartico in da bo en sodelavec prišel po njo. Doma nikogar, razen mene (v BERI: živokričeči rdeči šminki, ker sem jo sprobovala, in mi katastrofalno ne paše, katastrofalno grdi močno modri senčki-spet sprobovala, oblečena v zdelano trenirko), šibam (v kolikor mi moje stanje to dopušča) po stopnjicah, se primajem do njega (zgledalo je, da sem verjetno na litru vodke ker hodim tako racajoče) on pa sam s šokiranim nasmeškom:hvala laugh.gif

Hvalabogu je bilo dokaj temno in me ni mogel ujeti v vsej moji lepoti IPB Image
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#708 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 18 December 2007 - 08:59 PM

lol1.gif lol1.gif umiram od smeha
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#709 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 04 January 2008 - 03:28 PM

Danes sem v kabini za pomerjanje oblek šele ugotovila da sem si desno nogavico in gate narobe oblekla oops.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#710 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 January 2008 - 10:08 AM

Oh my lord....

...danes zjutraj sem bila na enem sestanku, pa sem morala počakati malo na enem hodniku, kamor je bilo ve zastekljeno, tiste šipe pa so bile kot neke vrste ogledalo. In ker sem imela oblečene nove hlače sem se gledala v šipe in si mislila: Pismo, saj nimam slabe riti v njih?, potem pa mi povejo, da so na drugi strani pisarne (se pravi, da me je folk gledal ko sem občudovala lastno rit). LOL biggrin.gif biggrin.gif

(malo me je sram) oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#711 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 09 January 2008 - 10:15 AM

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
  • 0

#712 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 09 January 2008 - 11:15 AM

Ojej Kinky, smešn k svina! laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
  • 0

#713 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 09 January 2008 - 12:03 PM

Včeraj popoldne sem se pripeljal domov, parkiral avto na dvorišču, danes pa sem ugotovil, da ga nisem zaklenil. rolleyes.gif

QUOTE(Kinky @ 9. 1. 2008 - 10:08) View Post

Oh my lord....
se pravi, da me je folk gledal ko sem občudovala lastno rit

Oh my Lord, Kinky, nalep slikco, pa bomo vidl...

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#714 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 January 2008 - 12:05 PM

errol ne sekiraj se, jaz sem pustila enkrat še ključe notri. In to cel teden! laugh.gif pa žal ni bilo v Avstriji(folk ne krade tam, je kolega pustil vrata od avta sredi mesta odprta na sedežu pa nov lap top. In to za 2 uri!)
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#715 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 January 2008 - 05:54 PM

Jst ne bi šla tvegat nikjer.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#716 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 January 2008 - 06:05 PM

Crna, ni bilo nalašč, verjem da ne biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 09 January 2008 - 06:13 PM

Eh, moj fant ponavadi kar cel avto pozabi npr. pred trgovino, ali ko gre ven. In potem pride domov in me vpraša, če je slučajno šel z avto ven. rolleyes.gif
  • 0

#718 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 10 January 2008 - 12:54 PM

Ta je hud primerek. Prekašam ga jaz, ki sem šel nekega dne v službo brez hlač. Par šteng od stanovanja dol me je čudno zeblo ke nekam in sem se spomnil, da manjkajo hlače. Srajca, kravata, reklc, plašč, štumfi, čevlji, torba, vse je bilo, sam hlač ne. rolleyes.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#719 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 January 2008 - 12:57 PM

Errol laugh.gif laugh.gif
  • 0

#720 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 January 2008 - 03:41 PM

Errol laugh.gif laugh.gif thumbup.gif

Danes pisali test pri slovenščini. Gledam jaz eno nalogo, pa si mislim, da jo bom potem rešla in sem seveda čisto pozabila na njo. Pa še pri eni nalogi, ko je bilo za na črte vstavljat sem pozabla en primer. Češ bom potem pogledala kaj piše v besedilu. mad.gif verymad.gif huh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users