NOROST DNEVA
Posted 06 December 2007 - 11:45 PM

Posted 06 December 2007 - 11:58 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 December 2007 - 12:33 AM

Posted 13 December 2007 - 03:46 PM

Posted 13 December 2007 - 04:36 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 December 2007 - 06:18 PM

Posted 18 December 2007 - 07:27 PM
Pa to lahko popizdiš, kliče ati pred 5min, da je pozabil službeno kartico in da bo en sodelavec prišel po njo. Doma nikogar, razen mene (v BERI: živokričeči rdeči šminki, ker sem jo sprobovala, in mi katastrofalno ne paše, katastrofalno grdi močno modri senčki-spet sprobovala, oblečena v zdelano trenirko), šibam (v kolikor mi moje stanje to dopušča) po stopnjicah, se primajem do njega (zgledalo je, da sem verjetno na litru vodke ker hodim tako racajoče) on pa sam s šokiranim nasmeškom:hvala

Hvalabogu je bilo dokaj temno in me ni mogel ujeti v vsej moji lepoti

Posted 18 December 2007 - 08:59 PM

Posted 04 January 2008 - 03:28 PM

vuelvo a vos,
Posted 09 January 2008 - 10:08 AM
...danes zjutraj sem bila na enem sestanku, pa sem morala počakati malo na enem hodniku, kamor je bilo ve zastekljeno, tiste šipe pa so bile kot neke vrste ogledalo. In ker sem imela oblečene nove hlače sem se gledala v šipe in si mislila: Pismo, saj nimam slabe riti v njih?, potem pa mi povejo, da so na drugi strani pisarne (se pravi, da me je folk gledal ko sem občudovala lastno rit). LOL

(malo me je sram)

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 January 2008 - 10:15 AM

Posted 09 January 2008 - 11:15 AM

Posted 09 January 2008 - 12:03 PM

Oh my lord....
se pravi, da me je folk gledal ko sem občudovala lastno rit
Oh my Lord, Kinky, nalep slikco, pa bomo vidl...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 09 January 2008 - 12:05 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 January 2008 - 05:54 PM
vuelvo a vos,
Posted 09 January 2008 - 06:05 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 January 2008 - 06:13 PM

Posted 10 January 2008 - 12:54 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 January 2008 - 12:57 PM

Posted 10 January 2008 - 03:41 PM

Danes pisali test pri slovenščini. Gledam jaz eno nalogo, pa si mislim, da jo bom potem rešla in sem seveda čisto pozabila na njo. Pa še pri eni nalogi, ko je bilo za na črte vstavljat sem pozabla en primer. Češ bom potem pogledala kaj piše v besedilu.

[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users