Celulit
Posted 07 June 2010 - 12:45 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 June 2010 - 04:39 PM
Drugače pa imam tudi jaz tiste Afrodita hlače. So zelo tesne. Jih pa že nekaj let nisem imela oblečenih. Uporabljala sem jih sočasno s Cekropija kremo. Namazala sem se s kremo, oblekla hlače in potem doma telovadila (razne vaje) ene 30-45 min. Parkrat sem jih oblekla tudi pod trenirko in šla kolesarit. Ampak to mi ni bilo preveč praktično, ker sem kolesarila itak samo v toplejših mesecih in dvojne hlače imet na sebi je too much. Včasih sem jih oblekla tudi za spanje. Nekih učinkov pri meni niso imele. Ampak za spanje ne vem kolk so dobre, ker jaz sem opazila, da so mi naslednji dan na nogah (na nartu) ratale take mini rdeče pikice.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 June 2010 - 06:05 PM
Drugače pa imam tudi jaz tiste Afrodita hlače. So zelo tesne. Jih pa že nekaj let nisem imela oblečenih. Uporabljala sem jih sočasno s Cekropija kremo. Namazala sem se s kremo, oblekla hlače in potem doma telovadila (razne vaje) ene 30-45 min.
Nekih učinkov pri meni niso imele.
Tole je pa kot da bi jaz napisala!

Tudi pri meni ni bilo učinka, pa še barva je taka, da sem se počutila kot Peter-fucking-Pan.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 June 2010 - 06:15 PM

Kako pa se pere te hlače? Na roke v mrzli vodi? Sem jih dobila podarjene od ene punce s foruma že ful časa nazaj in se mi zdi, da ni bilo nobenih navodil zraven in zato nisem bila sigurna, kako jih moram prat, ker imajo neka eterična olja notri.
Posted 07 June 2010 - 06:26 PM
Posted 10 June 2010 - 09:12 AM
Istočasno delam tudi vsak dan vaje za rit in noge, ter veliko pijem, in si 2 krat na dan mažem z oljem proti celulitu, takisto Alverde limona, rožmarin (če ne drugega FULL lepo diši). V 14 dneh sem porabila eno stekleničko, ki stane 5 evrov.
Ne nadejam se full rezultatov, pričakujem pa, da bo vsaj malo opaziti, tako se začne - z majhno spremembo.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 June 2010 - 09:15 AM

orocam po kakem mesecu, ce bo kaj boljse...
Posted 29 June 2010 - 10:44 PM
Posted 01 July 2010 - 09:11 AM
Mene fant zdaj tri dni maze z Weledinim brezovim oljem proti celulitu. Sicer mu je datum potekel ze eno leto nazaj, ampak sem povohala, pa disi se ok, pa saj je olje, tako da ga bom kar ponucala.

orocam po kakem mesecu, ce bo kaj boljse...
Jaz imam tud to olje. Sem se mazala 1 teden pa sem nehala, ker sem šla vmes na morje. Zdej bom spet začela. To sem pa tud jaz opazla, da odvaja vodo. Ni se fajn namazat tik pred spanjem, ker morš pol skoz ustajat pa lulat.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 01 July 2010 - 11:30 AM

After all this time?
Always.
Posted 01 July 2010 - 11:40 AM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort