EMA
Posted 21 February 2010 - 11:38 PM

Posted 21 February 2010 - 11:40 PM
Mr. G ni tako priljubljen, kot bi moral bit.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 February 2010 - 11:41 PM
Lahko bi, ampak potem ti ne bi mogla podat tega veleumnega komentarja.

Si želim, da ga ne bi bilo treba, verjemi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 February 2010 - 11:55 PM
Ja, saj mi je že žal da sem vprašala sploh, wont happen again... sem pač naivno pričakovala, da bom tukaj hitreje dobila to informacijo.
Pa nobenga ne silim, da odgovarja na moje poste.
Peace1
Posted 22 February 2010 - 12:00 AM

Pa predvidevam, da zdej že veš, kdo so zmagovalci

After all this time?
Always.
Posted 22 February 2010 - 12:06 AM
Meni se zdi pa ful debilno, da lahko napišete: Poišči si sama, namesto da bi samo odgovoril

Sem ji napisala, da vse piše na RtvSlo.
Sicer pa ... si že slišala za tisto "lačnemu ne daj ribe, ampak ga nauči, kako se jo ulovi".

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 February 2010 - 12:11 AM
Hvala ti Nincha za tvojo prijaznost.

Menda ne rabim posebej poudarjat kako zelo se strinjam s tabo.
Posted 22 February 2010 - 12:48 AM
Voditelja.

Zdi se mi, da se je malo poboljšalo glede na prejšnja leta in kere vse fore so se šli; važen je bil šov, ne pa pesem. No, kolikor sem pač pogledala.
Letošnja zmagovalka me je presenetila, ker sem bla prepričana, da bodo zmagali ali Langa ali Nina Pušlar, ti so se mi zdeli kot eni outsiderji, ampak če pomisliš katera starostna skupina najbolj glasuje, ti pa postane jasno od kje toliko glasov. Meni osebno pesem ni všeč. Je pa zanimiva mešanica obeh zvrsti in na nek način res izstopa iz povprečja. Vendar ne gre v uho. No, kljub temu pa ji, če nas že zastopa, želim čim boljšo uvrstitev.
Nekaj let nazaj je Avstrija mela narodnozabavno pesem pa ni pršla v finale, bila je na zadnjih mestih. Pa lol @ Tinkara.
Joj, se spomnim tega Avstrijca, neke krave je privlekel s sabo na oder, narisane.
EPIC FAIL!!!!!

Posted 22 February 2010 - 07:18 AM
Vsi so šolani (hudo šolani) jazz glasbeniki.
Kar se tiče pa zmagovalcev sem pa....brez besed. Res...

Posted 22 February 2010 - 07:32 AM

No, meni pa zmagovalen komad sploh ni najslabši . . . mi je od Lange bil slabši.
Plus, da je vse razburjanje mimo - Slovenija se zelo težko sploh kdaj uvrsti v finale, ker nihče ne glasuje za nas, to nam je uspelo z Alenko Gotar, zaradi res drugačnega in unikatnega komada + nastopa, drugače pa nimamo šans, nikakor, smo majhni, nerazpoznavni, s kakšnim mirnim komadom pa dejansko neopazni.
Poglejte kakšne komade Norveška pošilja na ESC: KLIK
Samo pljuvanje, pljuvanje . . . letos prvič samo televoting, in spet jok in stok. Kako tipično za slovence.
Gal in Hamo sta bil res kul, komad mi je postal zelo všeč, ampak realno gledano - nista imela niti najmanjših šans.
PS Če kdo ne gleda - pač naj ne komentira, razumem, da imate pobruhano tipkovnico in še kaj zraven, ampak . . .
Pa konec koncev je lepo, da majo Kalamari spet kak plačan nastop, ker so imeli pomoje zadnjega v osemdesetih.

Kalamari kar precej nastopajo drugače.

edit: Moram še napisat, da se mi niti en komad letos ni zdel takšen, a bi na ESC bil dober, zelo dober.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 February 2010 - 10:35 AM
No, meni pa zmagovalen komad sploh ni najslabši . . . mi je od Lange bil slabši.
Plus, da je vse razburjanje mimo - Slovenija se zelo težko sploh kdaj uvrsti v finale, ker nihče ne glasuje za nas, to nam je uspelo z Alenko Gotar, zaradi res drugačnega in unikatnega komada + nastopa, drugače pa nimamo šans, nikakor, smo majhni, nerazpoznavni, s kakšnim mirnim komadom pa dejansko neopazni.
Samo pljuvanje, pljuvanje . . . letos prvič samo televoting, in spet jok in stok. Kako tipično za slovence.
PS Če kdo ne gleda - pač naj ne komentira, razumem, da imate pobruhano tipkovnico in še kaj zraven, ampak . . .
No pa za vse še na pladnju prinešen link do zmagovalne pesmi: Ansambel Roka Žlindra & Kalamari - Narodno zabavni rock
Posted 22 February 2010 - 11:11 AM
Meni zmagovalci niso tako zelo švoh. Uvrstili pa se itak ne bomo daleč, pa če pošljemo narodnjake, cigu migu ali pač nekaj tretjega "kao special".
Hamo in Gal komad -

Od komadov najboljši, a ne za na Evrovizijo. Škoda vseeno.
Škoda tudi za Nino Pušlar, bi ji še najbolj privoščila zmago.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 February 2010 - 11:14 AM
Jaz rečem tako. Očitno se cela Slovenija zaveda, da mi nikoli ne moremo in tudi ne bomo zmagal na Eurosongu. To je kot citat z svetega pisma. Če pa že tam sodelujemo pa je čist prav, da pošljemo enkrat končno že izvajalca, ki predstavlja našo narodno glasbo in nošo. Navsezadnje je to en šov in evropska zabava kot je Alexander Rybak rekel in ne neko tekmovanje. Glavno je, da bomo mi nek vtis naredili z tem nastopom. Sigurno bo folk sam zijal, ko bo to videl ampak verjemite, da bodo severnjaki to zelo vredu sprejel. Puca mi k... že od tega balkanskega jokanja. Pa hvala bogu, da cigoji niso zmagal. Naj se ve, da smo domovina Avsenika in Slaka porkafiks!
Jaz sploh ne upam na neko dobro uvrstitev ampak da bomo naredili končno en vtis, ki si ga bo zapomnila cela Evropa. Da se bodo vprašal ja kje pa je ta Slovenija. Vtis, ki bi ga že morali mi Slovenci zdavnaj naredit na Eurosongu.
Posted 22 February 2010 - 11:54 AM
Si pa zelim, da bi enkrat poslali na evrivizijo eno narodno pesem. Ne narodno zabavno, samo narodno, recimo ena folklorna skupina z narodnimi nosami in vsem tem, pa ena lepa pesem, kak kolo ali kaj podobnega.. res nasega.
Posted 22 February 2010 - 12:24 PM
Me spominja na BFM z Slaki, ko žgejo Neki Sladkega.
da si pa BFM primerjal s KALAMARI .... užaljena! globoko!

Drugače pa moje mnenje ... če se Global Kryner niso nič kaj prida uvstili (meni osebno je bil res dober komad), teli nimajo šanse.
Naj gredo gor in naj uživajo 100 na uro, so si zaslužili - (in hvala bogu da ne bodo zmagali - kdo bi pa plačal vse to!)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 February 2010 - 12:26 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 22 February 2010 - 12:49 PM

Posted 22 February 2010 - 05:35 PM

Ema je vsako leto bolj strašljiva, letos nobenega komada ne bi dala sploh naprej. Še najbolj všeč mi je bil od Gjurina (čeprav ga tudi jaz organsko ne prenesem, ego v višave

Kaj Kalamari so ostali v Pop design in Randez Vous (al kaj so že bli) cajtu? Men so za popizdit smešni.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users