Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#701 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 09 March 2007 - 03:03 PM

Jaz sem pa sanjala, da sem živela v neki hiši, ki je blazno spominjala na vas iz filma Dogville. Živela pa sem z nekim moškim, ki je trdil, da je moj mož. Enako so trdili tudi moji starši in prijatelji, jaz pa sem vedla, da ni in sem poskušala tudi vse ostale prepričat o tem. Ampak mi nihče ni verjel. Ne spomnim kako se je vsa štorija končala. Vem samo, da sem se prebudila zelo dobre volje, tako da sklepam, da se je vse dobro končalo. smile.gif
  • 0

#702 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 March 2007 - 10:26 PM

QUOTE(Coco* @ 12. 2. 2007 - 15:08) View Post

Jst sem sanjala, da sem se spremenila v najnadležnejšo osebo na šoli, ki je kot nek križanec med pujsom in čarovnico z razpackanim eyelinerjem, ki nadleguje vse znance in neznance (sumim, da je malo zaostala).

OMG, mislim da vem, o komu govoriš biggrin.gif Je mar iz prvega nevemkaj in piše neke psihopatske knjige o posilstvih iz neskončne ljubezni itd?? Če je to ta, si mela hudo nočno moro cry.gif

Jst sm pa sanjala, da sm šla v mb k sorodnikom ko sm bla tam, me je klical fant in bil čisto paničen in je govoril da mu teži nek bedak po imenu Adrijan (ne poznam nobenega adrijana) in da je čisto zmešan, da je spustil nekega psa v vrtec itd in naj pridem hitro na msn, kr mi ne more po mobitelu povedat vsega. in jst nisem vedla kaj naj nardim, kr v Mb ni msnja, zato sm šla in se nekako povezala z mobitelom na računalnik in tako sm dobila neko extra verzijo msnja .D In potem sm hitro kliknla fanta, in lih ko mi je hotu povedat, se je ta Adrijan prištulu v pogovor in ful neki nakladal ampak je bil res čisto fuknjen. in potem smo se ga ravno rešli in mi je hotu fant povedat, in je zvonila budilka, in jst sm čisto popizdla kr me je že blazno zanimalo o čemu se gre, zato sm prestavla budilko za 10 min in šla nazaj spat, da bi zvedla, ampak sm sanjala samo še neki o msnju in nič nivega sad.gif Tako da zdej nme vem!! verymad.gif

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#703 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 09 March 2007 - 10:38 PM

jaz sem včeraj sanjala, da sem vidla DiLeMo in sestro, ki je bila v sanjah nihrida, pa vem, da je imela DiLeMa tako figo na vrhu glave smile.gif .. nevem, kje, kdaj, zakaj itd. smile.gif

pa neki se je šlo, da bi mogla bir sicer realno danes gefo bit vprašana, pa se včeraj nisem skoraj nič učila in sem potem ponoči sanjala, da sem se še enkrat opravičla in so se sošolci strinjal, potem pa celo danes še resno nisem bla prašana smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#704 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 10 March 2007 - 11:51 AM

da se je tema 3in & 3out zaklenila=)
  • 0
mačka figa.

#705 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 10 March 2007 - 07:35 PM

sanjala, da smo sli na izlet v avstrijo al italijo al nekam - ne ful dalec, u glavnem ... in smo hodil po trgovinah z malimi zivalmi ipd in se je skos ponavljal odlomek, k smo se s sestro pred nekom skrivale - in sm sestro uspela porint za eno steber, da se je ni vidlo, js sm pa tm ostala (nadaljevanja ni blo). v tisti trgovini so mel pa ful akvarijev, k so bli orng premajhni za tiste ribe, pa v eni kletki sta bla 2 cist mini zajcka, oba ful shirana pa umazana ... pa en ogromn, zanemarjen, krvav (k da bi bil ustreljen?). zadnje case same take stvari sanjam, groza.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#706 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 10 March 2007 - 08:09 PM

Kot že stokrat, da so me ustrelil.
  • 0

#707 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 March 2007 - 09:11 PM

Sanjala sm, da sm stala za nekim pultom, oblečena v čudaški predpasnik, in ko papagaj ponavljala: "Tretma, res dober tretma." In meni sploh ni blo jasno, zakaj to delam, ampak vseeno nisem nehala, in potem je prišla mimo šefica in je rekla, da imam res poseben pristop k delu in da me bojo dobro plačali ter mi izročila mrtvo zlato ribo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#708 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 March 2007 - 09:53 PM

Da me je moj lubi pustil na cedilu...in sem bila tako jezna nanj, da sem ga zjutraj ko je zvonila budilka, baje (jaz se ne spomnim), prav pošteno boksnila v ramo laugh.gif laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#709 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 11 March 2007 - 09:14 AM

bli smo v enem velikem gradu, ampak je blo v bistvu tko k da bi bla doma (v hisi), in nismo smel it v pritlicje al pa v klet, ker bi nas *nekej* pobilo. pa nismo smel oblacil z nasitki nosit? nekej v tem smislu :S
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#710 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 11 March 2007 - 10:40 AM

QUOTE(špelca @ 10. 3. 2007 - 21:53) View Post

Da me je moj lubi pustil na cedilu...in sem bila tako jezna nanj, da sem ga zjutraj ko je zvonila budilka, baje (jaz se ne spomnim), prav pošteno boksnila v ramo laugh.gif laugh.gif

Midva sva se nekaj nedelj nazaj zjutri prov pošteno skregala, ker mi je šel v sanjah tako na živce, da sem bila zjutraj totalno tečna. Upam, da je blo prvič in zadnjič, ker se mi je zdel najbol bedn razlog za prepir, ampak si kr nism in nism mogla pomagat in nehat težit.

Drgač je pa dons v mojih sanjah sneg orng naletaval in se ga je v 10 minutah nabral skor centimeter.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#711 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 March 2007 - 12:42 PM

Meni se to fulkrat zgodi, da sanjam kej takega o njemu in pol sm kr jezna, čeprav je v resnici super in luškan in prijazen biggrin.gif
Enkrat se spomnem, da sm sanjala, da me je prevaral s tremi tipicami ipd, in potem ko sm prišla k njemu sm bla hladna, zadržana in zelo tečna in njemu ni blo nič jasno biggrin.gif Potem sm mu povedala za sanje in se je tako smejal, da je še mene minila tečnoba smile.gif
  • 0

#712 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 12 March 2007 - 02:06 PM

Sanjala sem, da je Uroš Smolej pri Spet Doma spet plesal in ko je bilo oddaje konec, sem šla k njemu po avtogram. Povedala sem mu, da me igralstvo izjemno zanima in ga vprašala, kaj je njega navdušilo k temu poklicu. Sva se pogovarjala in pogovarjala, pol mi je pa rekel, naj mu kaj odigram. In sem , on je pa rekel, da sem res nadarjena!- Ko bi le bilo res in ne bi tega samo sanjala.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#713 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 12 March 2007 - 07:31 PM

Smešno mi je to , da sm sanjala parfum v modri steklebnički...že drugič.. huh.gif
  • 0

#714 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 13 March 2007 - 04:24 PM

spet mora ...

tokrat kraj dogajanja nemcija, glih nek festival je bil al nekej podobnega, lunapark pa dost ljudi ... u glavnem smo sli gledat 'arhitekturo' - nek 'muzej', k minimundus, ampak vecje - u glavnem med hisami so ble potke, k so ful vabljivo zgledale, ampak so ble ogromne okrogle skale gor, da se ni dal tja prit. no, eni otroc so vseen tja plezal in kr naenkrat se je use zruslo gor, zavladala panika, kricanje ... starsi letel pa dvigoval kamne in zadnji prizor, preden sem se zbudila, je bil pogled na enga fantka s cist izmaliceno glavo v mlaki krvi cry.gif

js sploh ne grem vec spat, to ni res, no ...
  • 0

#715 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 17 March 2007 - 06:23 PM

Jaz sem pa po dolgem času spet sanjala.. in spet kar neki - na podstrešju sem kuhala kosilo, kar nekakšen žar sem ustvarila pa gor pekla klobase..to sem pustila in zvečer sem se spomnila da pečem klobase, letela na podstrešje, in je blo vse neki stopljeno-od čevljev do nevemčesa še vse.. KAR NEKIII rolleyes.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#716 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 March 2007 - 08:39 AM

...Da sem naredila tako dober testo za pico, da so ga nepečenega jedli =) (kar je tudi sicer res, vendar poskrbim, da gre prej v pečico) ter, da sva se z mami znašle na nekem sejmu, kjer je zase iskala črne bikinke na koncu pa kupila plašč blink.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#717 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 18 March 2007 - 09:30 AM

vso noč sem ponavaljala, kdaj so avtonomni pravni viri zavezujoči blink.gif blink.gif
Verjetno posledica celodnevnega delanja seminarske rolleyes.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#718 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 18 March 2007 - 09:47 AM

Jaz in MateYa sva v šoli, dobili posebno nalogo med slovenščino, in list, katerega sva dobili je bil poln čudnih vprašanj in nanje sploh nisva odgovarjali, ampak sva odgovore prekopirale od skupine, ki je to nalogo opravljala na prostem pred nama. Potm so k nama prišle nekatere punce iz paralelke (same krave) in z eno od njih sem se stepla. Potem pa sem se kar naenkrat znašla v župnišču in raziskovala, za kaplana pasem kupila nekaj barvnih kemikov, in ko sem mu jih dala se mi je zelo lepo zahvalil laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#719 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 18 March 2007 - 11:22 AM

Sanjalo se mi je, da smo bli pri babici. Tam so me pa pol neke MAČKEE grizle in sm se ful bala...skratka GROZNO!!!
  • 0

#720 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 19 March 2007 - 04:04 PM

Nikol me niso tlačle more al pa kej, zdele sm pa že dva dni čudna. Včer se mi je sanjal o nekih lobanjah, dons pa o mrtvi babici, kako je bla v rešilcu in je mela čist odstopljeno kožo in kr neki - sej ne znam razložit, ampak blo je pa grozn in podobe me še zmer preganjajo in kr nočjo it stran. sad.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users