Jump to content

Photo

Čiščenje - najučinkovitejša sredstva in tehnike za boj proti umazaniji v vašem domu

• Please log in to reply
1071 replies to this topic

#701 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 15 April 2020 - 06:14 PM

Hehe, a prideš sčistit še k nam, nismo uspeli pomit oken že kako leto :lol:
  • 1

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#702 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 15 April 2020 - 06:47 PM

Mi mamo kerherja:)
  • 0

#703 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 15 April 2020 - 07:02 PM

Ja, stran vrzen denar. Na roke se lepse in se mi zdi da tudi hitreje ocisti, manj se poznajo lise.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#704 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 15 April 2020 - 07:07 PM

Nam je fajn, moras samo s suho papirnato brisacko sfinisirat, pol manj packanja je. Smo pa tudi mi malo obsedeni s tem, odkar je E sicer ne pomijem dnevno vsega stekla v kuhinji, prej sem pa velikokrat. Aja pa ful vazno je, da skrbis za cistoco tistih gumic, ce ne je lisasto.
  • 0

#705 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 15 April 2020 - 07:39 PM

Midva si tudi dvakrat letno sposodiva kercherja od njegovih, da pomijeva. Nama je kul.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#706 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 15 April 2020 - 07:58 PM

Nama 1x na leto umijejo od zunaj, od znotraj pa se se nisva lotila. Verjetno letos, ko bodo pomili od zunaj in se bo vidlo kako umazana so se od znotraj :lol:
  • 0

#707 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16784 posts

Posted 15 April 2020 - 08:34 PM

Jaz mam viledin cistilec oken. Ful dobro.
Spucam jih pa enkrat na leto pa nic vec. Od znotraj pa veckrat. Panoramo bi lahko vsak dan 5x...i tolce gor kot za stavo. Pa pogledam mimo. Ne da se mi. Cez tri leta se bo sijala :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#708 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 15 April 2020 - 08:40 PM

Jaz jih spucam enkrat na leto, moz pa enkrat na mesec. :lol: Sploh vrata na teraso so od znotraj svinjska od tamalega, od zunaj pa od Larsa. Tudi on pravi, da je s krpo in cistilom hitreje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#709 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 16 April 2020 - 10:10 AM

Vceraj sem po dolgem casu alkoholni kis kupila in zdaj se pere 2 stroj cunj in fuuul disi, pa je cisto navaden pralni prasek nam zadnjic tasca v spinu kupila, niti tekoc ni, pred tem smo imeli Tandil moder. Ocitno se mora malo stroj spucat vsake toliko.
  • 0

#710 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 16 April 2020 - 10:27 AM

Aha, no saj to:) A Tandil ocean fresh? Meni pride ta na misel od 'modrih'. Pomoje ga bom kar redno kupovala, ker mi je vonj res všeč, cena pa tudi.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#711 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 16 April 2020 - 10:30 AM

Ja tale ja :) meni je bil super :)
  • 0

#712 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 16 April 2020 - 10:19 PM

Jaz imam tudi Viledin čistilec oken, a se mi jih še vedno ne da čistiti. Waste of time. :/
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#713 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32281 posts

Posted 17 April 2020 - 04:49 PM

Jaz mam viledin cistilec oken. Ful dobro.
Spucam jih pa enkrat na leto pa nic vec. Od znotraj pa veckrat. Panoramo bi lahko vsak dan 5x...i tolce gor kot za stavo. Pa pogledam mimo. Ne da se mi. Cez tri leta se bo sijala :lol:

Recimo mene prstni odtisi sploh ne motijo, pač vem, da se temu ne da izognit. Motijo me črte in lise od čiščenja pač, jezi me, ker očitno ne znam spucat, da do tega ne bi prišlo. 

Danes sem bila sicer z navadnim brisalcem kar uspešna, v spalnici se sije, pa še rolete sem dodobra očistila na notranji strani in oprala zavese, zdaj pa povrh vsega še tolk lepo diši vse...

• 0

#714 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 17 April 2020 - 08:07 PM

Ma tiste črte po mojih izkušnjah moraš finiširat s cunjo ali papirnato brisačo. Razen če zraven res hitro sušiš s fenom, da izginjajo sproti :D
  • 0

#715 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 17 April 2020 - 08:16 PM

Časopisni papir!
  • 0

#716 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32281 posts

Posted 17 April 2020 - 08:21 PM

Ce s cunjo obrišem, se poznajo mucki :)
Časopisa pa nimamo, sem pa že slišala za to ja.
  • 0

#717 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 17 April 2020 - 08:54 PM

Ma nimaš take, ki nima muckov? Od kake bele bombažne kratke majice ponavadi pride dobra. In greš potem natančno s hitrimi krožnimi gibi ali pa direkt po celi lisi na hitro. Časopisni papir ja, ampak je treba paziti, da šipa ni presuha, drugače moraš z res majhnim koščkom in spet natančno.

Jaz sem se izurila pri pucanju špeglov in oken, ko sem še čistila po hišah, bog ne daj, da so opazili kake lise, mi je naslednjič lastnica spet na listek napisala, naj pomijem okna. Ampak doma se mi pa ne da.

• 0

#718 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 17 April 2020 - 10:37 PM

Nice, Chris! Jaz sem tudi že razmišljala, da bi nekoga prosila, naj mi okna očisti. Pri mami ena gospa čisti stanovanje in okna, obvlada.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#719 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3354 posts

Posted 20 April 2020 - 08:24 AM

Če se ti poznajo mucki premalo časa brišeš, še parkrat potegni čez da se popolnoma osuši in bodo tudi mucki šli stran :)
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#720 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 06 May 2020 - 03:05 PM

Ne vem, če ste videle, pred kratkim je krožilo po FB, da naj bi bila tista Oopsi čistila v bistvu enaka kot neka Nana ekološka čistila (enak vonj in tudi sestava). Oboje polni isto podjetje, le da so Nana ene pol cenejša.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users