Podarita jima vsakemu svoj izvod fensi Svetega pisma (glede na priložnost je to pač eno redkih primernih daril, za moje pojme. Kar se dela iz birme in obhajila, je že prav bolno včasih). Pa posnemita reakcijo, prosim.

Obdarovanje
Posted 17 April 2013 - 10:19 AM
Posted 17 April 2013 - 12:18 PM
Lol, po moje bi bila fanta "presrečna", če bi dobila sveto pismo.
Bon in kak kozmetični proizvod se mi ne zdi slaba ideja. Mogoče raje kot parfum kak kozmetični darilni set, ker zadet parfum, ki bi mu bil všeč za nekoga, ki ga ne poznaš dobro je po mojem mnenju hudičevo težka naloga.
Posted 17 April 2013 - 12:19 PM
Meni se zdi Sinnaina ideja super. Pač glede na priložnost!!!
Ampak itak vemo, da je birma tekmovanje kdo kaj kupi, in kdo dobi več, tako da ideja ne bo dobro sprejeta.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 April 2013 - 01:09 PM
Ja saj, Sveto Pismo je zelo pomenljivo in za tako priložnost primerno darilo, ampak itak vemo, da večina birmancev je tam na željo staršev, ker se spodobi itd. oziroma seveda, ker bodo dobili ful daril.
Jaz sem dobila Swatch uro in ene 50€, pričakovala pa itak nisem veliko, doma me nikoli niso obsipali z darili, pa mi ni prav nič manjkalo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 April 2013 - 04:30 PM
Hvala za ideje. Morda bi bilo Sveto Pismo res najprimernejše darilo, ampak veselja ob tem darilu pa najbrž ne bi ravno bilo. Če že grem obdarovati, bi raje videla, da sta darila vesela, torej, da je primerno njima in ne dogodku.
Še ena ideja se mi je porodila v glavi: eden od bratov ima zelo rad konje, obožuje jih in bilo bi idealno, če bi mu kupila kakšno vstopnico za ogled kobilarne. Ampak lipica je malce daleč in s tem, ko bi njemu kupila bon, bi bilo mogoče neprijetno, ker bi s tem naložila delo njegovi družini, da ga peljejo, pa še vstopnice bi si morali kupiti še ostali, ki jih to ne zanima toliko. Pa še mogoče bi bil ta drugi brat s tem zapostavljen, ker se zanj ne spomnim nobenega tako zelo njemu primernega darila. Bom videla.
Posted 20 April 2013 - 12:56 PM
Kaj pa če mu kupiš kako uro jahanja na kakšni bližji turistični kmetiji?
Posted 23 April 2013 - 06:38 AM
Tudi o tem sem razmišljala, vendar imajo dva konja doma, tudi za jahanje, tko da mu najbrž to ne bi bilo nič posebnega - u bistvu bi bil obisk kobilarne lipica idealno darilo, vendar nisem želela ostalih članov družine "obremenjevati", ker bi ga moral nekdo peljati, pa z njim bit tam "cel dan", plačati vstopnino, prevoz (nimajo ravno presežka v denarju) in ne vem, če bi jim bilo to všeč ali ne. Tako da sem na koncu kupila eno lepo knjigo o konjih zanj in bone za qlandijo in je bil kar vesel. Za ta drugega sem pa kupila parfum (eno cenejšo varjanto, komaj se je začel dobro šminkirat) in bone. Oba sta bila zelo vesela.
Posted 05 May 2013 - 10:09 PM
Spet jst: ali imam najmanj domišljije, ali pa največ obdarujem
Prijatelj pripravlja poslovilno fešto, ker odhaja v Brazilijo na prakso za daljše obdobje. Razmišljam, da bi mu kaj podarila, nekaj bolj za foro - razmišljala sem o potisku kakšne majice, samo sem brez domišljije kaj bi lahko gor natisnila, da bi zabavno izpadlo. Vaša domišljija me še nikoli ni pustila na cedilu, tako da ideje zopet dobrodošle (ni nujno, da je majica)
Posted 06 May 2013 - 10:20 AM
Jaz bi mu kupila eno mini kuharico s slovenskimi recepti, da bo lahko kdaj kaj našega pripravil oz. da ne bo pozabil ob vsej eksotiki tudi na žgance ... Čeprav je res, da vse to najdeš tudi na netu.
Posted 06 May 2013 - 10:36 AM
Ali pa kak SOS Slovenia paket - cedevita, cokolino, frutabela, gorenjka. etc etc. Odvisno od tega, kaj rad je oziroma kako dobro ga poznas. Mi smo posiljali en kup hecnih stvari preko oceana, enkrat sem ze tudi smokije mela pripravljene :-)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 May 2013 - 10:38 AM
O ful mi je všeč ta SOS paket!
Posted 06 May 2013 - 10:57 AM
Definitivno nekaj slovenskega kar utegne v Braziliji pogrešati. SOS paket je odlična ideja.
Moj ex-cimer je dobil, ko je šel študirat v UK CD z Avsenikovo glasbo.
Posted 06 May 2013 - 08:37 PM
Ooo, špica! Res vrhunska ideja tale sos paket - obvezno s cd-jem in kakšnim receptom, za žgance recimo To je to!
Hvala! Saj kakšne te male prehrambene izdelke lahko na letalo nese, kajne? Izogibati se mora verjetno le tekočinam.
Posted 06 May 2013 - 09:26 PM
Za ročno mora pazit, drugače pa mislim, da ne.
Posted 06 May 2013 - 11:34 PM
Hvala.
Posted 26 May 2013 - 09:49 AM
Spet ima 'nečakinja' RD, joj no, a ga mora imeti vsako leto?
Nabavila sem to. Roza je še vedno in. Ima pa 13 let, se mi zdi, še kaj za zraven? Kakšna malenkost, je bila že ura dovolj.
Hvala za ideje. Če ne bo kar kakšen lak za nohte padel, po moje.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 26 May 2013 - 09:58 AM
Kok si ti zakon "teta"!!!
Meni se zdi sama ura super darilo.
Če pa želiš še kaj dodati, pa lahko še kakšen Essence parfumček, kakšen nežen balzam za ustnice v lončku ali pa lipgloss, kakšna zapestnica...
Posted 26 May 2013 - 10:12 AM
Hvala.
Parfum sem že dala lani in predlani , tako da bo kakšen glos (v isti barvi, seveda). Hvala.
Posted 26 May 2013 - 10:16 AM
Ali pa kakšna špangica za v lase, obroč...
Posted 13 August 2013 - 10:00 AM
Kaj ste podarjale taščam za RD?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users