Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#701 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 25 June 2007 - 03:17 PM

QUOTE(Frida Kahlo @ 25. 6. 2007 - 12:51) View Post

Poskusi z Diferinom, za ogrce je pa Skinoren.

kje se ju pa kupi? in kakšna je cena?
  • 0

#702 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 June 2007 - 03:33 PM

Nič se ne kupi, ampak se ju dobi z receptom
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#703 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 July 2007 - 10:06 PM

Punce, kaj mi svetujete?
Nikol nism mela mozoljev po hrbtu, to poletje so se mi pa kr pojavli. sad.gif Drgač nimam problemov z mozolji, tu in tam se mi pojavli kakšen. No, sej to niso uni veliki mozolji, ampak mejhne pikice, sam mene ful motjo, res ful, ker jih nikol nism mela, zdej pa kr naenkrat. blink.gif Kero kremo bi lahko uporabila, da bi se znebila teh mozoljčkov? huh.gif

Hvala biggrin.gif

Upam, da nism fajn teme zgrešila. Lahko prestavite vprašanje tud kam drugamm, če tu ni v redu. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#704 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 01 July 2007 - 10:38 PM

QUOTE(eve @ 1. 7. 2007 - 23:06) View Post

Punce, kaj mi svetujete?
Nikol nism mela mozoljev po hrbtu, to poletje so se mi pa kr pojavli. sad.gif Drgač nimam problemov z mozolji, tu in tam se mi pojavli kakšen. No, sej to niso uni veliki mozolji, ampak mejhne pikice, sam mene ful motjo, res ful, ker jih nikol nism mela, zdej pa kr naenkrat. blink.gif Kero kremo bi lahko uporabila, da bi se znebila teh mozoljčkov? huh.gif

Hvala biggrin.gif

Upam, da nism fajn teme zgrešila. Lahko prestavite vprašanje tud kam drugamm, če tu ni v redu. smile.gif

Kako mi je to smešno. Najbol mi je smešno ko začne pisat kakšna "čistokožnica" take. Kot p da nam je p fajn, ki nimamo popolnoma čiste kože in da nas ne moti, oziroma nas niti ne sme. Nevem no, nism mogla mem.
Drugače p probaj s Himalajsko soljo-maži zvečer in zjutraj. Alpa kakšna krema. Sej je cela tema o tem, no. Skos se ponavlja Differin, Skinoren, Klimicin, yada yada. rolleyes.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#705 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 July 2007 - 05:08 AM

Jah, sej ravno zato me pa motijo ti mozoljčki, ker jih nikol nisem mela, zdej pa kr naenkrat. rolleyes.gif Ker nisem navajena, da bi jih kdaj mela.
Pa vem, da se skos ponavla differin, skionren, sam nisem vedla, če se lahko s tem mažeš tud po hrbtu, če je sploh v redu tud za to. huh.gif
Nwem no, zakaj je enim tko težko. rolleyes.gif
  • 0

#706 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 July 2007 - 07:31 AM

Vsa tista zdravila lahko uporabljaš tudi na hrbtu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#707 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 July 2007 - 03:26 PM

Sonchika, hvala za informacije. smile.gif

• 0

#708 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 05 July 2007 - 06:10 PM

punce bi rabla vašo pomoč...
torej danes začnem jemati KT Diane 35...zaradi mozoljev...
in sm hotela vedeti...kr itak tablete ti ne morejo pomagat u enem tednu..
kr imam še precej mozoljev uporabljam klimicin in pasto za mozolje od leka ki se kupi u lekarni...in sm hotela vedeti..čeprau bom te dni jemala KT kaj lahko vseeno si dam zvečer klimicin pa pasto za mozolje..al ne smem?!kr sej si je nebi..samo ki grem na dopust...in nočem biti usa rdeča od mozoljev...
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#709 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 05 July 2007 - 07:25 PM

Če greš na morje, na tvojem mestu ne bi uporabljala teh krem. Za klimicin ne vem točno, bo povedala kakšna druga punca tukaj, za ostale kreme proti mozoljem pa mislim, da ni kul, da se mažeš z njimi zarad kislin.
  • 0

#710 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 July 2007 - 11:23 AM

dober dan. na zacetku tedna so se mi po dekolteju, ramah in krizu pojavili majhni mozoljcki. ker jih je zelo veliko, me zelo motijo, se posebej, ker zaradi njih ne morem nosit normalnih poletnih majck. nevem, zakaj so se pojavili, nege nisem spreminjala, edino, kar bi lahko povzrocilo ta izbruh, je Nuxovo suho olje, ki je zelo komedogeno. ampak to odpade, ker ga nisem mazala po krizu. v nedeljo sem bila na morju, mogoce imam kaksno alergijo na sonce, ampak dvomim, ker nikoli nisem imela problemov s tem. parkrat sem se namazala z differinom, v upanju, da bodo izginili, pa ni nic boljse. tudi spilingirala sem se 2krat. pa nic. kaj mislite, da bi lahko povzrocilo to mozoljavost, in kako naj se je resim???
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#711 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 06 July 2007 - 11:36 AM

Piko, za izbruh mozoljev bi lahko krivila tudi vročino, spremembe temperatur in posledično tudi potenje. Pa sonce. Vsaj jaz jaz imam na sumu tudi ta razlog za npr. moje mozolje. Upam, da se ti bo koža umirila. Se navadila.

Meni pa Avene ni pomagal nič. No, mogoče, da po razpraskanih mozoljih niso ostale večje brazgotinice. To je pa tud vse.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#712 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 July 2007 - 11:38 AM

ja mozno, ampak mam na takih cudnih mestih mozolje, ne vidm nobene povezave sploh, k da me je kdo zacaru
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#713 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 06 July 2007 - 11:58 AM

pomoje alergija na sonce ni kriva, nevem jaz ponavadi dobim kopivnico na soncu.

Take male pikice, kot neke mozoljčke pa jaz dobim po alergiji (hrana, določene rože...).

Kaj si mogoče mela kaj oblečeno iz kakšnega čudnega materiala? Ste mgče menjali pralni prašek, meščalec?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#714 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 July 2007 - 12:07 PM

normalno se sm se oblacla, kokr ponavad hmm.gif bom mami uprasala za mehcalc, kaj je kopivnica
  • 0

#715 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 06 July 2007 - 12:17 PM

koprivnica...tak izpuščaj, ki zgleda kot da bi te en s koprivami nažgal laugh.gif take mal večje rdeče lise, ki so mal (čisto čisto malo) dvignjene nad nivo kože.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#716 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 06 July 2007 - 04:20 PM

QUOTE(Frida Kahlo @ 5. 7. 2007 - 20:25) View Post

Če greš na morje, na tvojem mestu ne bi uporabljala teh krem. Za klimicin ne vem točno, bo povedala kakšna druga punca tukaj, za ostale kreme proti mozoljem pa mislim, da ni kul, da se mažeš z njimi zarad kislin.

ja ma js itak si te kreme dajam samo zvečer in itak sizjutraj omiješ obraz pa gre dol...
samo mene zanima da če si jih dam bo kaj uplivalo na KT...samo to...
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#717 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 06 July 2007 - 05:47 PM

Pomoje ne bo nič vplivalo. Ampak s kremo se vseeno ne bi mazala, ko si na morju. To, da si zjutraj umiješ obraz in gre krema dol, nima veze; koža je še vedno pod vplivom kislin.
  • 0

#718 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 06 July 2007 - 07:02 PM

QUOTE(Asja87 @ 6. 7. 2007 - 17:20) View Post

ja ma js itak si te kreme dajam samo zvečer in itak sizjutraj omiješ obraz pa gre dol...
samo mene zanima da če si jih dam bo kaj uplivalo na KT...samo to...

ej te kreme so polne kislin, in ko si obraz umiješ ne gre dol. Koža je setavljena iz več plasti, gre pač globje v kožo , in v kombinaciji s soncem je to ubitačno za kožo, koža se lahko zelo poškoduje.

Jaz uporabljam Avene Cleanance K, in sem se poleti oprostila od nje, ker je salicilna kislina v njej, pa tud sem jo uporabljala vsak tretji, četrti dan pozimi, in zdaj poleti, nisem skoraj nič na soncu, in je NE UPAM uporabljat, ker če ne me pa sonce opali ko grem v trgovino! ker mam problematično kožo in se nočem hecat z njo.,
  • 0

#719 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 06 July 2007 - 07:21 PM

QUOTE(besweety_inside @ 6. 7. 2007 - 20:02) View Post

ej te kreme so polne kislin, in ko si obraz umiješ ne gre dol. Koža je setavljena iz več plasti, gre pač globje v kožo , in v kombinaciji s soncem je to ubitačno za kožo, koža se lahko zelo poškoduje.

Točno tko!!
  • 0

#720 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 July 2007 - 09:26 PM

hvala za VSE odgovore, zelo ste mi bile v pomoc biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users