Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#701 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 23 June 2021 - 02:22 PM

Pomoje tudi. In potem si je nov kos zarecenega kruha odrezala na temo izbire barv oblacil.
  • 0

#702 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 June 2021 - 02:24 PM

V kakšnem smislu, a je prej ful barve zagovarjala?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#703 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 23 June 2021 - 02:31 PM

Ne, ampak pozneje se bo zmisljevala in vecinoma hocejo ravno ful barvnih stvari 🙂 Za E lahko iz prve roke povem,da je do dveh mesecev nazaj oblekla vse kar sem kupila,zdaj bi imela pa 100majck v roza in vijolicni, pa nicesar nevtralnega noce oblect...to so hude frustracije vsakic posebej,ko ji nekaterih kombinacij zal ne pustim 😂
  • 0

#704 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 23 June 2021 - 02:42 PM

Zakaj ne pustis?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#705 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 June 2021 - 04:27 PM

Pa ce smo ze v elementu - kaj d fak je z zobmi od Larinega moza, zdaj ko so mu jih obdelali? Ze tako je kot njen sugar daddy, zdaj pa izgleda kot da bi imel protezo. :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#706 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 23 June 2021 - 04:48 PM

A ni njen sugar daddy? Ali ona dela še kaj poleg IG? Bizarna mi je s tem trudom prikazovanja kako popolno življenje imajo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#707 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 June 2021 - 05:09 PM

Misljeno je bilo, da za sugar daddyja ni dovolj star, ceprav izgleda tako. :D Dodal me je na Linkedinu in ima napisano povprecje na faksu, haha
  • 0

― V. Van Gogh

#708 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 23 June 2021 - 06:46 PM

Se mi zdi, da je kar obicajno, da so novi zobje (luske?) preveliki. Ne vem zakaj take delajo. Ocitno tudi tu rabis umetnika in ni vsak dober.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#709 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 23 June 2021 - 08:12 PM

Kaj pa pocne on? Koliko je sploh starejsi? Meni pa ona ne deluje tipicna sponzorusa 😁 res ne vem zakaj ampak se mi zdi,da si je veliko drugih bolj nacrtno izbralo svoje partnerje,pa tudi ce so ti mlajasi in cednejsi 😁
  • 0

#710 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 23 June 2021 - 08:19 PM

Spet imam komentar na Adrijano. 😂 Kaj za vraga je ta komplet, ki ga ima iz About you? 😂 Pa res, kdo to nosi? Kratke hlače iz debele pletenine?
  • 0

#711 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 23 June 2021 - 08:59 PM

Jaz pa gledam mami na off,pa kam vse te cote spravijo...vsak teden pokaze vsaj 5 razlicnih novih stvari, pa oblekice pa hlace pa sportno pa kopalke... Meni pa desna veka trza ob tem 😆. Aja pa za kam vse to ponosijo pa a ni no skoda take preserancije...ful tezko razumem to 🤷
  • 0

#712 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 23 June 2021 - 09:04 PM

Se mi zdi, da je kar obicajno, da so novi zobje (luske?) preveliki. Ne vem zakaj take delajo. Ocitno tudi tu rabis umetnika in ni vsak dober.

Uf, torej moram pazit, če bom šla po Invisalign, da mi ne naredijo konjskih zob. :lol:

Meni je Lara rahlo zoprna s to svojo mimiko in reklamami, kaj vse je nujno imet za otroka. Zadnjič sem ujela, ko je delala dramo, da še vedno nimajo vozička. Kot da ni vedela, da bo imela še enega otroka. Ampak ja, tisti voziček od prejšnjega otroka zdaj ni več dober.

Ora, jaz se to vedno sprašujem pri Hajdi, kam vse to pospravi in kolikokrat sploh uspe nosit določen kos, če jih ima toliko.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#713 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 23 June 2021 - 09:17 PM

Njo sem samo sem in tja kdaj pogledala,ker mi je zoprna 😆 ja lara je pa na momente prav groteskna s to gestikulacijo in trepalnicami 😁
  • 0

#714 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 30 June 2021 - 07:36 AM

A spremlja katera Evo Ostrokljun? Ob ponedeljkih deli skrivnosti, ki ji jih ljudje zaupajo. Včasih ob branju prav pomislim, kako nerazburljivo življenje imam. :lol:
Ženske včasih pišejo, da jih je ustavil policaj, potem sta pa šla seksat v gozd npr. Ali pa ta teden je ena napisala, da ko je prvič spoznala fantove starše, je ugotovila, da je spala z vsemi tremi. Wtf?! :lol:
  • 0

#715 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 30 June 2021 - 07:47 AM

Pa daj, to se morajo ljudje norca delat, ali?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#716 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 30 June 2021 - 08:01 AM

Hmm, japajade. 😄 Kaj, a s policajem so šle seksat?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#717 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 30 June 2021 - 10:28 AM

Lol hahahahaah, verjetno so si to želele 😂
  • 0

#718 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 30 June 2021 - 10:34 AM

Sem jo sla pogledat, je pa ženska totalna faca, ful je smešna 😂
  • 0

#719 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 30 June 2021 - 11:49 AM

Ja, meni je tudi faca, ker je taka običajna punca. Se mi zdi, da se ne trudi s prikazovanjem nekega popolnega življenja, popolnega stanovanja, uporabe filtrov...

Matilda, s policajem, ja. :D Jaz zdaj kar pogledam ob ponedeljkih in se včasih prav nasmejim. Ena je npr tudi napisala, da je njo in sodelavca stranka zasačila na službenem wcju in se jima je hotela pridružit. :lol:

Ali pa ena, da je na prvi dan službe v lekarni dobila drisko in ko je šla na wc, je iz školjke pljusknilo po njeni beli uniformi, za preobleči pa ni imela ničesar. :lol: :lol:
  • 0

#720 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 30 June 2021 - 12:09 PM

ok, jaz sem se že ob branju vaših povzetkov nasmejala :D

očitno imam res najbolj (tudi spolno) dolgočasno življenje.

Ampak, kot pravijo: What ever makes you wet/hard.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users