Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#701 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 October 2007 - 12:54 PM

men pa ta reč full obteži in zmasti lase
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#702 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 October 2007 - 12:54 PM

Jaz imam svetlo rjave lase, pa se ne vidi tako zelo dobro kot na črnih! sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#703 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 05 October 2007 - 10:54 PM

Jaz imam eno vprašanje in bi prosila, če mi lahko čimprej odgovorite. oops.gif

Jutri se bom barvala na nekaj svetlejšega in si bom mogla tudi belit lase (zdaj imam temno rjave huh.gif ). Potem si bom sicer postrigla konice, ker bodo vrjetno malo uničene, ampak vseeno. Torej... kateri izdelki so MUST HAVE za nego takih las ? Ker nočem, da se mi zdaj čisto uničijo.
  • 0

#704 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 05 October 2007 - 11:00 PM

Malo unicili?Aj..
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#705 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 05 October 2007 - 11:04 PM

Ja pa dobro, to sem samo tak napisala. Je pa čisto možno, da se mi ne bodo fejst, ker jih bom prvič belila & že itak imam nasploh dost zdrave.
  • 0

#706 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 October 2007 - 09:14 AM

Jst bi ti priporočala Tigi OH šampon in balzam, ki je res dober za take kemično obdelane lase. Pa kakšna dobra maska za lase. Katera ti bodo pa druge še kaj svetovale, ker jst jih ravno ne uporabljam veliko.

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#707 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 October 2007 - 09:49 AM

Lala, beljenje zihr uniči lase. Še jaz, ko mam res močne in vzdržljive, sem mela po beljenju (ko sem šla iz črne na rjavo) kr ornk zmatrane, no. So ble konice ful scepljene in lasje tudi izsušeni. Ampak se da to vse popravit s kvalitetno nego. Boš morala pol kr dost odstrižt, pa res uporabljat ZELO kvalitetne proizvode. Kot je rekla Eve, Tigi Oatmeal & Honey kompletek dela čudeže, pa nanašaj regeneratorje na zelo sfrotirane lase in jih puščaj gor po eno uro in to pri vsakem pranju. Čez čas bodo že prišli k sebi, ampak ne kar čez noč.

Kakšno barvo pa sploh misliš zdej met?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#708 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 06 October 2007 - 01:03 PM

Ja beljenje je strup za lase. Zdej vem, zakaj so me frizerji vedno prepričevali, naj si ne belim las. Ampak efekt uničenih las se ne pozna takoj bo beljenju ampak potem po še parih barvanjih. In tudi ZELO dobri regeneratorji ne morejo popraviti uničenega lasu, lahko pa samo malo omilijo zadevo, da ni še slabša. To more prerast, druge opcije ni. Sicer ti pa ta temna full paše, premisli če bi res mogla it na svetlo.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#709 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 October 2007 - 01:23 PM

jz še zmer nevem kaj narest -> berite temo hvalimo&grajamo če se vam da. uglavnem čist sm že depresivna zarad teh las, že tko se izogibam frizerjem zj se jih bom pa še bat začela. sama bom kupla frizerske škarje pa bo. dejte mi prosm pomagat!
kako se pa npr. razčesujeta Mladoletna pa Nihrida?!anyone s skodranimi lasmi?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#710 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 October 2007 - 01:26 PM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 10. 2007 - 10:49) View Post

Lala, beljenje zihr uniči lase. Še jaz, ko mam res močne in vzdržljive, sem mela po beljenju (ko sem šla iz črne na rjavo) kr ornk zmatrane, no. So ble konice ful scepljene in lasje tudi izsušeni. Ampak se da to vse popravit s kvalitetno nego. Boš morala pol kr dost odstrižt, pa res uporabljat ZELO kvalitetne proizvode. Kot je rekla Eve, Tigi Oatmeal & Honey kompletek dela čudeže, pa nanašaj regeneratorje na zelo sfrotirane lase in jih puščaj gor po eno uro in to pri vsakem pranju. Čez čas bodo že prišli k sebi, ampak ne kar čez noč.

Kakšno barvo pa sploh misliš zdej met?

Sem po beljenju postrigla lase za sigurno 5 cm, samo so še vseeno kr izsušeni. Tisti Keune serum malo popravi zadevo, ampak še vseeno ni tako, kot prej. Bom vzela ta dvojček. smile.gif Hvala.
  • 0

#711 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 07 October 2007 - 01:30 PM

QUOTE(sahara @ 7. 10. 2007 - 14:23) View Post

jz še zmer nevem kaj narest -> berite temo hvalimo&grajamo če se vam da. uglavnem čist sm že depresivna zarad teh las, že tko se izogibam frizerjem zj se jih bom pa še bat začela. sama bom kupla frizerske škarje pa bo. dejte mi prosm pomagat!
kako se pa npr. razčesujeta Mladoletna pa Nihrida?!anyone s skodranimi lasmi?

jaz se postavljam v vrsto pri tem vprašanju!

imam isto strašne probleme, in to tako, da zadnje čase si jih samo še likam, ker si ji drugače dobesedno ne morem prečesat, tudi po umivanju ( pa uporabljam same OK stvari). Da ne omenjam kaki grozodejstveni "vozli" se mi delajo, potem ko so že posušeni...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#712 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14260 posts

Posted 07 October 2007 - 01:36 PM

Imam skodrane lase pa nimam posebnih težav z razčesevanjem. sem si kupila v Mullerju krtačo iz naravnih ščetin in mi ful manj las populi, traja pa malo dlje da jih razčeše. Je pa res, da se jaz rezčešem samo takrat ko si grem lase umit, ker drugače zgledam kot da bi iz osemdesetih ušla s ponesrečeno trajno.
Ima pa nečakinja en preparat, ki ga pošpricaš na lase da se lažje razčešejo, od penatena se mi zdi in je rekla da je pomagal-če se zanesete na izjavo 7 letnega otroka laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#713 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 October 2007 - 02:12 PM

QUOTE(Coco* @ 2. 10. 2007 - 16:11) View Post

Ko si umijem lase, imam vedno na desni polovici glave en del las zavozlaznih, prav kepa nastane in potem je veselje to razčesavat (sploh mi ni jasno kako nastane, ker imam levo polovico super, niti enega zavozlanega laska, čisto gladko je). Ampak dejansko pri tem ne moreš bit nežen, tako da si potem vse lase potrgam in kmalu bo tam katastrofa. ohmy.gif

meni se isto nardi, in to zato, ker si pač na eni strani glave začnem šampon penit in potem peno raznesem še po ostalih laseh. in tu, kjer penim šampon, si pač mal lase bolj ob glavo ribam, ne vem, kako nej to razložim, in se mi zato na tem mestu malo bolj zvozlajo - mam pol veselje to razčesavat, ker mi gre cela kepa las preč. ermm.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#714 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 07 October 2007 - 02:21 PM

Meni izpade pri vsakem pranju za celo pest las ven, pa se prej razčešem. Pa mi je kr groza gledat vse tiste lase, pa ne rečem, da se mi ful redčijo, ampak vseeno, lajse tudi na rastejo tako hitro., da bi mi nadomestili vse izpadle.
Aja mogoče pa mate predolge lase, ker meni so se FUL vozlali, ko sem mela lase do riti, zdaj ko jih imam do ramen pa čisto nič.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#715 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 October 2007 - 02:23 PM

QUOTE(Parvinder @ 7. 10. 2007 - 15:21) View Post

Aja mogoče pa mate predolge lase

js ziher ne, ker mi še do brade ne sežejo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#716 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 October 2007 - 02:24 PM

ne, pr men ni dolžina, čeprov pripomore tongue.gif se mi vozlajo že pr glavi, največ pa spodej, na tilniku. pač mam tak tip las, loh mam čist razčesana, bom 1x pomigala z glavo pa bo vse zvozlano. sam zanima me, kako za fuck naj se lažje češem, ker tole je MUKA.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#717 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 07 October 2007 - 02:54 PM

QUOTE(Špela @ 7. 10. 2007 - 15:23) View Post

js ziher ne, ker mi še do brade ne sežejo.

V bistvu sem mislila samo na Coco in Saharo, ker ti si že rekla, da si tako šamponiraš biggrin.gif
Aja, Sahara, a maš drugače tanke lase ? Res ne razumem kako sem vam lahko tako vozlajo.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#718 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 October 2007 - 09:05 PM

Izsušeni lasje (sploh skodrani so že po naravi nagnjeni k izsuševanju) se bolj vozljajo in težje češejo, ker niso prožni in gladki, zato se nekak zatikajo med sabo. Jaz ko sem mela izsušene lase (pa imam ravne) so se mi na tilniku delale dobesedno kepe zvozljanih las in je blo grozno. Jaz priporočam, da uporabljate čimbolj hranljivo in kvalitetno nego, regeneratorje/maske puščajte na laseh do eno uro in v tem vztrajajte vsaj ene dva meseca, pa če pol ne bo nič boljše, mi dejte glavo na štor in odsekajte.

To, o čemer govorita Coco in Špela, pa ni od izsušenosti (ker za Špelo recimo vem, da zgledno skrbi za svoje zdrave lase) ampak se zgodi zaradi besnega šamponiranja. laugh.gif Probajta najprej šampon v dlani zmešat z vodo, se bo potem lažje razporedil.

P.S. Lase temeljito razčešite samo takrat, ko imate gor regenerator/masko (ker takrat glavnik lepo zdrsi), potem pa nič več.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#719 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 09 October 2007 - 07:47 AM

QUOTE(Špela @ 7. 10. 2007 - 15:12) View Post

meni se isto nardi, in to zato, ker si pač na eni strani glave začnem šampon penit in potem peno raznesem še po ostalih laseh. in tu, kjer penim šampon, si pač mal lase bolj ob glavo ribam, ne vem, kako nej to razložim, in se mi zato na tem mestu malo bolj zvozlajo - mam pol veselje to razčesavat, ker mi gre cela kepa las preč. ermm.gif

imam enako robleem. ampak ne razčesavam las, temveč jih izdatno namažem za regeneratorjem/masko in pustim. potem teh problemov ni več. si pa definitivno mokrih las, ki jih še nisem "nahranila" z masko/regeneratorjem ne češem. (preveč boli in škoda mi je las!!!)

• 0

#720 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 10 October 2007 - 10:15 AM

Lush ima zdej tudi en nov šampon za skodrane in zavozlane lase.

Curly Wurly

Je bil tudi že ocenjen in ima odlične sestavine.

Mogoče bi v kombinaciji s kakšnim kvalitetnim balzamom znal kaj pomagat.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users