Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 04 October 2007 - 12:54 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 October 2007 - 12:54 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 October 2007 - 10:54 PM

Jutri se bom barvala na nekaj svetlejšega in si bom mogla tudi belit lase (zdaj imam temno rjave

Posted 05 October 2007 - 11:00 PM
Posted 05 October 2007 - 11:04 PM
Posted 06 October 2007 - 09:14 AM
Posted 06 October 2007 - 09:49 AM
Kakšno barvo pa sploh misliš zdej met?
Posted 06 October 2007 - 01:03 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 07 October 2007 - 01:23 PM
kako se pa npr. razčesujeta Mladoletna pa Nihrida?!anyone s skodranimi lasmi?

Posted 07 October 2007 - 01:26 PM
Lala, beljenje zihr uniči lase. Še jaz, ko mam res močne in vzdržljive, sem mela po beljenju (ko sem šla iz črne na rjavo) kr ornk zmatrane, no. So ble konice ful scepljene in lasje tudi izsušeni. Ampak se da to vse popravit s kvalitetno nego. Boš morala pol kr dost odstrižt, pa res uporabljat ZELO kvalitetne proizvode. Kot je rekla Eve, Tigi Oatmeal & Honey kompletek dela čudeže, pa nanašaj regeneratorje na zelo sfrotirane lase in jih puščaj gor po eno uro in to pri vsakem pranju. Čez čas bodo že prišli k sebi, ampak ne kar čez noč.
Kakšno barvo pa sploh misliš zdej met?
Sem po beljenju postrigla lase za sigurno 5 cm, samo so še vseeno kr izsušeni. Tisti Keune serum malo popravi zadevo, ampak še vseeno ni tako, kot prej. Bom vzela ta dvojček.

Posted 07 October 2007 - 01:30 PM
jz še zmer nevem kaj narest -> berite temo hvalimo&grajamo če se vam da. uglavnem čist sm že depresivna zarad teh las, že tko se izogibam frizerjem zj se jih bom pa še bat začela. sama bom kupla frizerske škarje pa bo. dejte mi prosm pomagat!
kako se pa npr. razčesujeta Mladoletna pa Nihrida?!anyone s skodranimi lasmi?
jaz se postavljam v vrsto pri tem vprašanju!
imam isto strašne probleme, in to tako, da zadnje čase si jih samo še likam, ker si ji drugače dobesedno ne morem prečesat, tudi po umivanju ( pa uporabljam same OK stvari). Da ne omenjam kaki grozodejstveni "vozli" se mi delajo, potem ko so že posušeni...
Posted 07 October 2007 - 01:36 PM
Ima pa nečakinja en preparat, ki ga pošpricaš na lase da se lažje razčešejo, od penatena se mi zdi in je rekla da je pomagal-če se zanesete na izjavo 7 letnega otroka

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 October 2007 - 02:12 PM
Ko si umijem lase, imam vedno na desni polovici glave en del las zavozlaznih, prav kepa nastane in potem je veselje to razčesavat (sploh mi ni jasno kako nastane, ker imam levo polovico super, niti enega zavozlanega laska, čisto gladko je). Ampak dejansko pri tem ne moreš bit nežen, tako da si potem vse lase potrgam in kmalu bo tam katastrofa.

meni se isto nardi, in to zato, ker si pač na eni strani glave začnem šampon penit in potem peno raznesem še po ostalih laseh. in tu, kjer penim šampon, si pač mal lase bolj ob glavo ribam, ne vem, kako nej to razložim, in se mi zato na tem mestu malo bolj zvozlajo - mam pol veselje to razčesavat, ker mi gre cela kepa las preč.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 October 2007 - 02:21 PM
Aja mogoče pa mate predolge lase, ker meni so se FUL vozlali, ko sem mela lase do riti, zdaj ko jih imam do ramen pa čisto nič.
Posted 07 October 2007 - 02:23 PM
Aja mogoče pa mate predolge lase
js ziher ne, ker mi še do brade ne sežejo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 October 2007 - 02:24 PM

Posted 07 October 2007 - 02:54 PM
js ziher ne, ker mi še do brade ne sežejo.
V bistvu sem mislila samo na Coco in Saharo, ker ti si že rekla, da si tako šamponiraš

Aja, Sahara, a maš drugače tanke lase ? Res ne razumem kako sem vam lahko tako vozlajo.
Posted 07 October 2007 - 09:05 PM
To, o čemer govorita Coco in Špela, pa ni od izsušenosti (ker za Špelo recimo vem, da zgledno skrbi za svoje zdrave lase) ampak se zgodi zaradi besnega šamponiranja.

P.S. Lase temeljito razčešite samo takrat, ko imate gor regenerator/masko (ker takrat glavnik lepo zdrsi), potem pa nič več.
Posted 09 October 2007 - 07:47 AM
meni se isto nardi, in to zato, ker si pač na eni strani glave začnem šampon penit in potem peno raznesem še po ostalih laseh. in tu, kjer penim šampon, si pač mal lase bolj ob glavo ribam, ne vem, kako nej to razložim, in se mi zato na tem mestu malo bolj zvozlajo - mam pol veselje to razčesavat, ker mi gre cela kepa las preč.

imam enako robleem. ampak ne razčesavam las, temveč jih izdatno namažem za regeneratorjem/masko in pustim. potem teh problemov ni več. si pa definitivno mokrih las, ki jih še nisem "nahranila" z masko/regeneratorjem ne češem. (preveč boli in škoda mi je las!!!)
Posted 10 October 2007 - 10:15 AM
Curly Wurly
Je bil tudi že ocenjen in ima odlične sestavine.
Mogoče bi v kombinaciji s kakšnim kvalitetnim balzamom znal kaj pomagat.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users