Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#701 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 15 October 2006 - 11:35 AM

QUOTE(crna @ 14. 10. 2006 - 21:35) View Post
Mnja, verjetno sem malo pomešala kreme med sabo pa gledala kako drugo, ker itak nisem vedla kako se kutini reče po ang.
Je pa tuki ocena:
My Webpage

Moti me tisti alkohol, imam eno kremo za roke doma, ki ima nekje na istem mestu alkohol in ga kljub temu čutim. Zdej z AOK pa ne vem, a jih je dost ali ne. Pa UV zaščite nima, kože ne matira.

To kremi imam tudi sama doma in ti lahko povsem da je odlična. Je res samo vlažilna, nič ne zmasti kože, se takoj vpije noter....Meni sicer ogabno smrdi, ampak če si obraz umijem z medenim gelom od loccitane, vonj od gela prevlada nad kremo in voham samo medeni vonj.

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#702 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 15 October 2006 - 12:23 PM

trenutno uporabljam za obraz po toniku najprej skinoren, nato pa alverde jojobo po bradi in okol oči, drugod tf za suho kožo. Zdej , mam dva skinorena, ki ju mislm porabt, kupila bi si pa še avene bla bla smile.gif , pa mezanima, a loh skinoren uporabljam tud tkrt ko mam to avene al ne ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#703 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17689 posts

Posted 15 October 2006 - 02:27 PM

Raje ne.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#704 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 15 October 2006 - 05:08 PM

aha hvala, torej bom počakala še en do dva mesca s to kremo sad.gif
  • 0

#705 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 October 2006 - 07:46 PM

Sem se odločila, da grem fehtat tester v L'Occitane, nažalost pa drugje (Scheller, Lush) tega ne morem dobit, tak da vbistvu spet nisem šur katero točno, eno izmed teh treh pa ziher.
Sem pa opaztila na strani TBS nek vlažilen losjon s spf 15, kar bi blo super v kombinaciji z Lushem, oz. večino krem, samo ne vem, če bom šla kaj v ITA/AUT. Močno sumim, da bo nekoč moj.

Pa jasno malo več čistilnih mask bo treba zrihtat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#706 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 October 2006 - 08:24 PM

Ma sj je sonchika napisala,da tisti alkohol nima vpliva... zdj glede uv zaščite-izabela-pa tud mislm,da ni čist res,ker je tud sonchika v oceni napisala,da jo je premalo.
Je pa res,da kože ne masti,in jo fajn navlaži,matira.
Sam ne vem zakaj je sonchika napisala v prvi oceni,da je to en aizmed krem z malo aok?Ker kasneje je vendo napisala da jih ima,in v zadnji oceni celo,da jih ima veliko.Kot korenčkova.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#707 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 October 2006 - 08:39 PM

Mislim, da je spf 15 med letom dovolj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#708 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29905 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 October 2006 - 09:18 PM

crna, tudi v lushu se da nafehtat, da ti miniaturni pljunek kreme milostno dajo v mini plastičen prozoren lonček ali pa si jo kar tam namažeš na obraz. sicer kreme kar radodarno (znajo bit že nadležne ko pes s tem) špricajo po rokah - samo kaj naj si pomagam s kremo za obraz na rokah? rolleyes.gif osebno ti ultralight kreme za obraz iz lusha ne priporočam (je pa edina njihova s spfjem), ker je po moji izkušnji (probala sem jo enkrat) težka in nemazljiva. sicer pa ne bi smel bit problem s kako kremo brez spfja, ako se pudraš in maš puder s spfjem.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#709 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 October 2006 - 10:15 PM

QUOTE(Špela @ 15. 10. 2006 - 22:18) View Post

osebno ti ultralight kreme za obraz iz lusha ne priporočam (je pa edina njihova s spfjem), ker je po moji izkušnji (probala sem jo enkrat) težka in nemazljiva. sicer pa ne bi smel bit problem s kako kremo brez spfja, ako se pudraš in maš puder s spfjem.

Jaz je tudi iz izkušenj ne priporočam. Jaz sem jo kupila in čeprav bi naj bila lahka (ultra lahka, haha), to NI. Res je mastna in težka (vpije se seveda na Nikolovo), najbolj hecno pa je, da sem po njej takorekoč luske dobila od izsušitve kože. Nein, danke.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#710 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 October 2006 - 11:09 PM

Ah ne, sej nisem imela v mislih Ultralight, ampak Cosmetil Lad. Super, grem pa še tja fehtat testerčke oops.gif .
Saj spf ni zdaj neki mus, je pa vseeno fajn, ker bolj zaupam dvojni zaščiti (t.j. spf v kremi in MUju), kot le enojni. Sej, če se bo izkazalo ono čudo iz TBSja za nekaj dobrega ni problema za naprej.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#711 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2006 - 11:15 AM

crna,
konkretno kateri losjon imaš v mislih od TBSja?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#712 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 October 2006 - 01:44 PM

Tisti seaweed pa še nekaj, samo sem ravno videla, da si že dala ocenit in je bolj ko ne poden. Škoda, za poleti bi blo kaj takega z aokji ful dobro.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#713 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 October 2006 - 10:23 PM

QUOTE(crna @ 15. 10. 2006 - 21:39) View Post

Mislim, da je spf 15 med letom dovolj.

crna-a to je blo meni namenjeno?sem šele zdj poštekala-po dnevu in pol...a to nej bi se nanašalo na kutinovo,da je dovolj spf 15?Sj ga nima ta krema...al sm narobe dojela?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#714 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 October 2006 - 09:01 PM

Ej ne vem, nekje se je omenjalo spfje... V glavnem Schellerjeve kreme imajo spf 10 in ne 15 (to naj bi imela L'Occitanejeva).
Nazadnje sem končala s Schellerjevo korenje/pomaranča v žepu (rabim magar neki švohcan sof).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#715 Pesimistična

Pesimistična

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 132 posts

Posted 03 November 2006 - 12:06 PM

Imam en problem in s tem povezano vprašanje. Sedaj ko postaja zmeraj bolj hladno dobim probleme z kožo na obrazu. T predel je masten lička pa zelo občutljiva (rdeča z drobnimi pikicami - nekako tako oops.gif ). Že tako si moram 2x na teden dat masko iz medu na obraz da je vsaj malo pomirjena koža na licih ampak kaj naj uporabljam sedaj ko je tako hladno? Potrebovala bi eno res dobro kremo za čez dan. Tako ki bi bila za masten T predel kot občutljivo kožo na licih. Do sedaj sem uporabljala od Garniera Total Fresh za zimo bi pa rabila nekaj več. Imate kak predlog? Sem razmišljala o Total Comfort od Garniera, Alverde- Sensitivcreme Jojoba ali pa od Schellerja Anti-Falten Weißer Tee und Ginseng Tagescreme. Žal nimam pojma kaj si naj nabavim zato je vsak predlog in nasvet dobrodošel.
  • 0
If I'm not back in five minutes... just wait longer!

#716 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 November 2006 - 12:23 PM

Kaj pa kakšen puder?
Sicer so pa vse tri izbrane kreme dobre.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#717 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 03 November 2006 - 12:23 PM

jz ti priporočam, da za zvečer uporabljaš alverde jojobo, ker je fajn mastna, in se ti bo čez noč ravno fajn vpila, zjutri pa uporab kremo od Schellerja alpa total fresh za suho in občutljivo kožo, garniereva comfort pa je menda slaba wink.gif
  • 0

#718 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 November 2006 - 12:24 PM

Comfort ni slaba.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#719 Pesimistična

Pesimistična

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 132 posts

Posted 03 November 2006 - 12:26 PM

QUOTE(sonchika @ 3. 11. 2006 - 12:23) View Post

Kaj pa kakšen puder?
Sicer so pa vse tri izbrane kreme dobre.

Pudra sploh ne uporabljam, razen tistega za prikrivanje manjših mozoljčkov.

• 0
If I'm not back in five minutes... just wait longer!

#720 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 03 November 2006 - 12:27 PM

QUOTE(sonchika @ 3. 11. 2006 - 12:24) View Post

Comfort ni slaba.

ups, pol sm pa zamešala z eno drugo garnierevo, k je bla ocenjena kot slaba se mi zdi smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users