Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#701 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 October 2007 - 10:37 PM

QUOTE(laLa° @ 30. 10. 2007 - 22:32)  

Uhh, koliko nas je že.

Dilemica, kaj bi pa ti imela ?

Tudi ta omenjeni Paula's Choice 2% Beta Hydroxy Acid Gel ... sej me maska za čiščenje obraza tudi mika, ampak pustmo to - gel bi imela.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#702 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 30 October 2007 - 10:52 PM

Vse bi tudi, pa imate katero, ki bi naročila? tongue.gif

Na konc se bom še jst uklučla. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#703 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 October 2007 - 10:55 PM

Jaz kar odkrito povem, da nimam pojma, kako se to naroča, a rabiš kakšno kreditno kartico verjetno, ane? Uglavnem, če bo katera naročala in če bo še kakšen plac zame, count me in. Lahko tudi vnaprej pošljem denar, da ne bo treba zalagat. Sam ne me pol zajebat in se potuhnit z denarjem. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#704 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 10:22 AM

Punce, kako uporabljate Skinoren? Enkrat ali dvakrat na dan?
  • 0

#705 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 31 October 2007 - 10:44 AM

Jaz bi tudi PC mela. Gel z 1%.
Dilema, zakaj pa bi ti kar 2% vzela ? Ni boljše, da najprej manj vzameš ?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#706 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 11:03 AM

Optimalna koncentracija salicilne je 2%. Pa js itak ne bi uporabljala po celem obrazu, ampak samo na problematičnih mestih, zato mi je 1% brezveze.
  • 0

#707 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 October 2007 - 11:05 AM

Hmm, torej nas je že kar nekaj. 5? Poštnina je 16,5€ torej bi na vsako prišlo cca 3,3€, to je že sprejemljivo. (-tukaj- si lahko ogledate poštnino za Slo, po kilaži se gre.)

Kaj pa kartica, jo ima kera? Jaz se nisem še nič poglabljala v spletno stran, če se kateri da poiskat kakšni so možni načini plačila in katero kartico potrebuješ.. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#708 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 31 October 2007 - 11:13 AM

Dilema, s Skinorenom se maž samo ponoči. Nima smisla se zjutraj namazat, pol pa mejkap gor. Da ti skuri faco?
Jaz bi se dvakrat na dan namazala samo v primeru, da ne bi šla nikamor od doma. Sicer pa občutek Skinorena na obrazu men ni kul in ga že tud zarad tega ne bi imela čez dan gor. Pa še tanjša kožo, jaz sem po njem lupila kot kača.
  • 0

#709 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 11:16 AM

Frida, Skinoren ne tanjša kože, ampak samo lušči povrhnjico (kot vse te kisline, recimo salicilna, glikolna ...), da se potem koža hitreje obnavlja - tanjšanje kože je nekaj drugega in gre za dolgoročno spremembo. Ja, sej jaz se itak mažem samo zvečer s Skinorenom, mejkapa pa ne nanašam, sploh pudra že dolgo ne oz. recimo dvakrat na mesec. Me je pa zanimalo, kako druge uporabljate.
  • 0

#710 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 31 October 2007 - 11:29 AM

Aha kul, nisem vedla, da je razlika.
Jaz sem uporabljala Skinoren 6 let nazaj in lansko leto in prvič sem se lupila v kosih, grozno je bilo, lansko leto mi pa S sploh ni nič pomagal. Ampak ne vem kdo je že rekel, da so vmes spremenili sestavo.
  • 0

#711 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 11:44 AM

Fora je v tem, da Skinoren sam po sebi niti ni neka poosebljena agresija, ampak nekaterim preprosto ne paše. Recimo Differin naj bi bil močnejši, pa se zdi nekaterim v primerjavi s Skinorenom blažji in ga uporabljajo sploh čisto brez negativnih stranskih učinkov, in tudi obratno - nekateri se po Differinu ful lupijo in jih vse peče, pri Skinorenu pa sploh nič. Čisto odvisno od človeka do človeka, mi je pa žal, da Differina trenutno pri nas ni za dobit, ker je bil meni 1A. Jaz sem ga imela za odstranitev zamašenih lojnic (drugače prav aken in večjih težav z mozolji nimam in nikdar nisem imela) in mi je ful pomagal, kožo sem imela po zaključeni 3-mesečni kuri dobesedno popolno, kot retuširane face iz revij. Mogoče bi bil tudi tebi super, ampak kot pravim, zaenkrat ga v SLO ni za dobit. ermm.gif Zdej so se mi spet pojavile zamašene lojnice (zbrka hormonov po prenehanju jemanja KT) in velik gnojni mozolj na bradi, pa sem začela s Skinorenom, včeraj sem se prvič naflockala - upam, da bo pomagal vsaj pol toliko, kot Differin.
  • 0

#712 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 October 2007 - 12:23 PM

Kaj pol babe... a ma kera kartico? Najbrž ne bo nič iz tega, škoda smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#713 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 01:19 PM

Js sm že na začetku povedala, da žal nimam, drgač bi že prej kej naročala.
  • 0

#714 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 October 2007 - 01:38 PM

Jap, jaz tudi žal nimam.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#715 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 31 October 2007 - 02:15 PM

Meni se je pa koža, odkar jem Algea tablete, fuul izboljšala. Ne pomnim, kdaj sem mela nazadnje tko lepo, samo nakaj majhnih nepravilnosti je. cool.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#716 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 31 October 2007 - 02:41 PM

^^ Aja? Kje se jih pa dobi?
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#717 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 October 2007 - 02:43 PM

A to so one tablete v plastičnem belem lončku, spirulina alga? Jaz sem tudi to nekaj časa nazaj jemala, pa se mi ni zdelo da bi mi kej uplivalo na kožo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#718 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 31 October 2007 - 02:54 PM

Tele.

Dobi se jih v lekarnah.
  • 0

― V. Van Gogh

#719 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 October 2007 - 02:58 PM

Jap, te so. Nisem pa vedla da imajo tudi kak vpliv na kožo. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#720 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 31 October 2007 - 03:23 PM

Verjetno odvisno na koga. Med stranskimi učinki piše, da je možen napad hudih aken. huh.gif ohmy.gif
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users