Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#701 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 August 2011 - 09:05 AM

Mene je enkrat sošolka izrezala iz slike in si dala ta odrezek za profilno! ohmy.gif lol1.gif
  • 0

#702 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 26 August 2011 - 09:22 AM

QUOTE(Jinadaze @ 21. 8. 2011 - 21:39) View Post

Prva je kar nekaj, nasploh ne razumem, zakaj bi kdo skrival letnico rojstva.

Jaz sem si pa skrila celotem rojstni datum, ne samo letnice. Mi je neumno, da bi mi na FB-ju voščili ljudje, samo zato, ker jih je pač FB opomnil, da imam rojstni dan. Drugače pa sploh vedeli ne bi. Tisti, ki vejo, kdaj imam rojstni dan in ki jim kaj pomenim, se bodo spomnili brez FB-ja. Tako vsaj vem, kdo se je res spomnil name, ne pa kdo je napisal neko prazno internetno voščilo.

Glede telefonske številke. Meni jo je napisalo na FB, ko sem na novem telefonu začela dostopat na FB. Tiste nastavitve za telefon, po kateri nas je vseh vprašalo, pa si nisem naložila. Na FB-ju imam sicer nastavljeno, da lahko tel. št. vidim samo jaz, ampak me zelo moti, da ima FB mojo številko, kar nekaj. Moram pogledat, če se da odstranit.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#703 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 26 August 2011 - 09:30 AM

QUOTE(Marmelada @ 26. 8. 2011 - 10:22) View Post

Jaz sem si pa skrila celotem rojstni datum, ne samo letnice. Mi je neumno, da bi mi na FB-ju voščili ljudje, samo zato, ker jih je pač FB opomnil, da imam rojstni dan. Drugače pa sploh vedeli ne bi. Tisti, ki vejo, kdaj imam rojstni dan in ki jim kaj pomenim, se bodo spomnili brez FB-ja. Tako vsaj vem, kdo se je res spomnil name, ne pa kdo je napisal neko prazno internetno voščilo.

Jaz sem to naredila že lani izključno zato, ker mi je šlo na živce to pisanje po zidu. Letos so se ob roj. dnevu name spomnili najbližji in prijateljice s katerimi se redno družim. Tudi voščilom preko FB se izogibam. Ne voščim vsakomur, za katerega vidim, da ima rojstni dan. Se raje poslužujem telefona ali pa osebnega voščila.
  • 0

#704 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 26 August 2011 - 09:38 AM

Jaz tudi. Eni so potem ful veseli, jeeeeeej, koliko ljudi mi je voščilo na FB-ju! V resnici pa polovico teh ljudi boli k. zate. Tudi jaz ne voščim preko fb-ja vsem, za katere vidim, da imajo rojstni dan. Tistim, ki so mi blizu, ponavadi sicer voščim tudi na fb-ju, ampak niti slučajno ne samo tam. FB voščilo se mi zdi ful prazno. Zato tem osebam nujno voščim tudi preko telefona ali osebno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#705 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 August 2011 - 09:41 PM

Speaking of which... laugh.gif
QUOTE(Ana @ 25. 8. 2011 - 22:47) View Post

Ful je smešno kot neka punca pač ugotovi v kateri pozi si je všeč in potem ima milijon slik v enaki pozi. laugh.gif

IPB Image
  • 0

#706 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85976 posts

Posted 26 August 2011 - 09:41 PM

laugh.gif thumbup.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#707 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2011 - 09:44 PM

Zakon slika!!! laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#708 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 August 2011 - 11:54 PM

Ja! To sem že vidla. Točno o tem govorim. evil.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#709 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2011 - 11:46 AM

Da boste vedle!!!!

Dragi fantje! Popolna punca ni tista ki je suha, z velikim oprsjem, bolj slečena,kot oblečena, z puno make-up-a in z modnimi oblačili! Popolna punca je tista, ki je zadovoljna sama z sabo, ki te posluša, razume, podpira, je zvesta, te zna nasmejati in ki te ima rada takšnega kot si!
-Če se strinjaš si prilepi na svoj zid !
  • 0
Viens, reste ici!

#710 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2011 - 11:49 AM

Ja, to že vemo. lol1.gif
Podobno, ampak ŠE boljše, obstaja tudi za fante, ampak je v italjanščini in ne morem prilepit. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#711 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85976 posts

Posted 27 August 2011 - 01:55 PM

Daj prevedi, me zanima.

• 0

― V. Van Gogh

#712 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2011 - 02:02 PM

Ok, čakaj, bom poiskala biggrin.gif Ampak šlo je o mišicah pa avtih, you know. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#713 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85976 posts

Posted 27 August 2011 - 02:05 PM

Si predstavljam, ja.
laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#714 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85976 posts

Posted 27 August 2011 - 03:56 PM

Vseeno nalimaj! mad.gif laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#715 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 August 2011 - 04:01 PM

Ne najdem. cry.gif laugh.gif

Sem pa našla en drugi biser (tudi prevedeno iz ITA)

Fant, ne zaljubi se v punco samo zato ker ima lepo rit, ali lepo stoječo trojko biggrin.gif, ne zaljubi se v njeno postavo, ta bo s časom šla v nič, rajši se zaljubi v vonj njene kože, v čustva ki ti jih podari s svojim nasmehom, zaljubi se v njene objeme in dotike, zaljubi se v njene nepopolnosti, naredi jih edinstvene in neponovljive. lol1.gif cry.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#716 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 August 2011 - 04:16 PM

Življenjske modrosti! Potem pa tulijo, da FB ni za nič dober. ˘˘
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#717 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85976 posts

Posted 27 August 2011 - 04:20 PM

laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#718 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 29 August 2011 - 08:01 AM

Še ena, srce parajoča misel za našo zbirko:

Moški:fantje so močnejši od deklet.Ženska:Oprostite?Ali lahko nosite svojega otroka od 3 kg v trebuhu devet mesecev?Lahko kuhate,čistite, in govorite po telefonu ob istem času?
Ali se lahko opečete na čelo z likalnikom za lase in se ne pritožujete?Lahko hodite cel dan v petah od12 cm?Lahko jokate celo noč,nato pa se zbudite zjutraj,kot da je vse v redu?Ne pozabite,fantje,ženske so nemočne le tako dolgo,dokler se ne posuši lak za nohte.Kopiranj in nalepi na svoj zid,če si ponosna,da si ženska.

hmm.gif

lol1.gif
  • 0

#719 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 August 2011 - 08:41 AM

Made my day! lol1.gif thumbup.gif
  • 0

#720 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 August 2011 - 08:41 AM

ohmy.gif cry.gif O pi*da.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users