Jump to content

Photo

Bar

• Please log in to reply
809 replies to this topic

#701 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 December 2005 - 11:14 PM

Jebiga. Pač niso vsi istega mnenja ko jaz. ;)

Drugače pa je tudi meni šla Alma ful na živce. Zaljubljena sama vase. smile.gif

Zdaj pa si samo treba izračunat koliko so danes zasužli s klici. blink.gif
  • 0

#702 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 17 December 2005 - 11:21 PM

53 mio 203.800 sit
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#703 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 17 December 2005 - 11:22 PM

QUOTE(Miky)
No ja sej zdej bojo pa usi k so za Mišota navijal rekl, da jim je kul k je Andrej zmagu.

In to bi rekli zakaj? Men je kul, da je andrej zmagal, ker sem hotla,da andrej zmaga. rolleyes.gif
  • 0

#704 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 December 2005 - 11:22 PM

kok je blo ene 350.000 klicev ane? 350.000 krat 150 SIT = 52.500.000 SIT rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#705 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 December 2005 - 11:43 PM

natančno 354000 glasov
  • 0

#706 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 17 December 2005 - 11:45 PM

QUOTE(žeula)
Ful je dober, kr je skor cel bar za Mišota navijov in potem zmaga Andrej!!!

men je bil dober komentar od Andreja, ko je rekel:

Sam je pa sigurno to, da ga je ravno ta podpora pokopala... Mišota mislim. Vsi so tam za njega navijal in tisti, ki smo bli za Andreja smo zato zarad občutka, da se Andreju slabo piše, pač vekrat klical (sej sem rekla... 6x wink.gif biggrin.gif )

pa tale izjava mi je še všeč (sploh smajli) :thumbleft:[/color]

QUOTE(pupa)
zmaga andrejuuu !! IPB Image

• 0
Posted Image

#707 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 December 2005 - 11:48 PM

Andrej mi deluje tak zahinavljeno! Čisto vse je mel v naprej splanirano mam občutek.
Nasploh ma folk v malem prstu. Polek tega, pa mu Jasna ne pomeni NIČ!! in tak kote je Ažbe reko --> nabijanje glasov! IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#708 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 18 December 2005 - 12:10 AM

jst bi pa rekla, da je pač tak, da določene stvari ohrani zase (res čudno blink.gif blink.gif blink.gif ). Očitno bi vsi ostali ful odprto govoril o "vezi" boljš o simpatiji, ki je imela možnost nastajat 2 tedna... in pol se Ažbe oglaša, da če ljubiš, pol bi to vsem povedu... ja, pi-zda pa ne po 2 tednih! HALOOOOO rolleyes.gif rolleyes.gif

Vsaj jst po tolkem času nikol še nisem bla v nič ziher. Pač ti je kul. Treba je pol stvari mal časa pustit, a ne... očitno se morta čez 2 tedna že žent, drugač je to vse neki "FAKE" (njuna ljubezen). Kr neki no!!!!

Sploh pa, prej bi verjela, da se laže, če bi izpovedoval svojo ljubezen tkole celi Sloveniji... po 2 TEDNIH! rolleyes.gif evil.gif

Reku je, da jo ima rad... men je blo to recimo zlo lepo. Jst rajš na tem gradim vezo, kot na neki zaljubljenosti (ki se ji itak pravilno reče ZAGLEDANOST). rolleyes.gif Tko!

In glede na to, da je Andrej zgledal bolj zadržan kot ne, vse to kar je govoril precej ustreza temu njegovmu tipu (karakterju).

• 0
Posted Image

#709 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 18 December 2005 - 01:11 AM

jej. kaz sem ful vesela da je andrej zmagu in sem tud navijala za njega. :wav: :wav: :wav: :wav:
  • 0
KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM. BISTVO JE OČEM NEVIDNO.
user posted image user posted image

#710 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2005 - 02:01 AM

.

Zmagal je ta pravi.

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#711 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 December 2005 - 11:09 AM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Polek tega, pa mu Jasna ne pomeni NIČ!!

Tole je pa meni tudi ful zgrešena izjava ... mislim poznala sta se dva tedna in bi mu naj ženska nevem kaj pomenla?? blink.gif Sej ni on kriv če se je Jasna ful zaljubila v njega ... pač se on ni, tle ne morš pomagat. rolleyes.gif Sicer je pa čist lepo rekel, da jo ima rad, kar se mi zdi, kot je že Tanjci rekla, ful lepo od njega.

Drugače pa ... čestitke Andreju, si je zaslužil!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#712 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 18 December 2005 - 11:22 AM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Andrej mi deluje tak zahinavljeno! Čisto vse je mel v naprej splanirano mam občutek.
Jaz sem tudi dobila tak občutek. Zato sem pa za Mišota glasovala. smile.gif

Sicer pa zdaj je konec. Kar je je. Moram pa priznat da je bil zanimiv finale. biggrin.gif ;) Čeprav si na začetku nisem mislila, da bo Andrej v njem smile.gif in da bo celo zmagal.
  • 0

#713 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 December 2005 - 12:06 PM

Andrej ni bil nikoli moj favorit ampak sem ful vesela njegove zmage in mu jo privoščim.

Če pogledate celo oddajo od začetka. Na začetku je bil Andrej zmeri nekje v ozadju, z njim ni bilo nič problemov, ostali so se do njega obnašali normalno kot tudi on do ostalih. V glavnem ni veljal za nobenega favorita.

Ko pa jih je presenetil z zmago pri Cupi in potem še pri Kematu se je pa začel vse spreminjat. Kar naenkrat so ga vsi začel grdo gledat, ga napadal z raznimi pripombani, ga ponižval, izpostavljal,...uglavnem spoznal so, da jim je velik tekmec...kar pa seveda niso pričakovali. S tem, ko je premagoval stolčke se je ta napetost ostalih barovcev do njega samo še stopnjevala, Andrej pa si je s tem pridobival glasove.

In jst sm prepričana, da Andrej ne bi nikol zmagou, če ne bi prišlo do takega odnosa med njimi. V bistvu so mu ostali položili zmago v roke s svojim pristranskim obnašanjem.

Tko, da ne govorte, da je blo tle kej zrežirano. Sej so bli vsi barovci z Gabrom na čelu za Mišota. Pol bi kvečjemu Mišo zmagou, zakaj bi Andrej?

Men se zdi čist logična posledica.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#714 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 December 2005 - 12:10 PM

miss*sixty super napisano!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#715 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 December 2005 - 12:10 PM

Hvala bogu, da je konec. Pa vesela sem za Andreja.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#716 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2005 - 12:15 PM

QUOTE(DiLeMa)

se podpisem
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#717 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 18 December 2005 - 12:39 PM

QUOTE(*pikica*)
QUOTE(DiLeMa)

se podpisem

jaz tud
  • 0

#718 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 18 December 2005 - 12:57 PM

kaj pa zdaj ko je konec bara .. ga bote kaj pogrešale ? biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#719 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 18 December 2005 - 12:58 PM

ne. jaz sem sam še čakala da andrej zmaga biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#720 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 December 2005 - 01:18 PM

Samo nekaj bi vprašala ...

če je katera glasovala za Mišota...jaz sem probala poslat sms in je vedno pisalo da številka ne obstaja itd...krnekaj ermm.gif .

.......
ps. brezveze se mi je tu nekaj prepirat, ker se meni še vseeno zdi, da je Andrej eno zahinavljeno bitje. jaz mam pač tako mnenje.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users