Jump to content

Photo

Nakup avtomobila

• Please log in to reply
914 replies to this topic

#701 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 28 March 2023 - 07:53 AM

Ker je za razliko od najinega (in prejsnjega) ful nizek, sploh za karavana. Pa med labradorko in zlatim prinasalcem zna bit malo razlike, Lars je ze tako med vecjimi te pasme.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#702 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 29 March 2023 - 05:04 PM

Danes sta ga kupila, v roku 2 tednov ga dobita. Ga bom se jaz stestirala. :thumbup:
  • 0

― V. Van Gogh

#703 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 30 March 2023 - 07:15 AM

MG je stara, celo klasična, britanska znamka avtomobilov. Periodično se pojavlja na naših cestah v opaznejšem številu. Angleži so imeli čisto svojo filozofijo, kakšen mora biti avto, močno drugačno od kontinentalne. Pred par tedni se je na tv pojavila reklama za MG suv, ki sta ga naročila Jinina starša. Me prav zanima, kako se bo obnesel. V mlajših letih bi si bil želel MG kabriolet, kultni avto je bil. Kar se tiče ekonomske racionalnosti pri nabavi družinskega avta, se je treba ozreti po manj prestižni znamki Dacia. Njihov SUV ponuja veliko za manj denarja, notri pa je Renaultov motor (Itak je Dacia romunski Renault). Zaradi konkurence mu morajo vgraditi primerljivo opremo, sicer ga ne bi mogli prodati. Kot celota ne zgleda slabo, ni pa prestiža. Zato je precej cenejši od konkurence.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#704 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 30 March 2023 - 07:18 AM

Ceden avto.

Ni mi pa jasno kaksne tezave imate spravit Larsa v karavana,ker ima kolegica Briarda in otroka,pa nikoli ne jamrata, vozijo se dnevno za vikende gredo pac s kamperjem okrog in spijo tudi vsi v kamperju tako da ocitnk je tudi obcutek prostora prj ljudeh lahko ful razlicen.

Aja predvceraj sem gledala pred vrtcem Tuscona,to nima p od prtljaznika,na zadnjih zicih pa tudi prostora za 2, ima pa veliko razdalijo med sprednjimi in zadnjimi sedezi.
  • 0

#705 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 30 March 2023 - 07:24 AM

A ni to kitajski avto? MG mislim?

• 0

#706 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 30 March 2023 - 07:27 AM

Ja kitajci so ga baje zaceli zdaj delat. Vi pa izdelujete kose za motor 🤣 tako da iz Idrije gre del kosov za izdelavo,kjer potem kitajci dajo se svojo plastiko in pleh da se potem pripelje nazaj v Slo in prodaja za 20k 🤣 toliko o krizi surovin in avtomobilski industriji 🙈
  • 0

#707 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 30 March 2023 - 07:28 AM

Ja, zadnjič sem naletela na ta podatek, ko sem šla guglat za tem. Nanjing :-) 

• 0

#708 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 30 March 2023 - 07:29 AM

Ja tudi jaz ker ga je od Jine fotr na fb objavil pa mi je ful ceden avto 🙂
  • 0

#709 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 30 March 2023 - 07:41 AM

Mi smo imeli ful dolgo Daewoo-ja doma kot družinski avto za 5, se je tudi super obnesel. Vidim, da je tudi GM 3/4 lastnik.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#710 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 30 March 2023 - 07:43 AM

Ne GM, MG. Mislim, zgoraj govorimo o MG. 

• 0

#711 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 30 March 2023 - 08:02 AM

Ups :D Kofein se ni prijel. Najbrž zato, ker se nisem imela časa kave spit 🙈
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#712 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 30 March 2023 - 08:04 AM

Ora, Clio GrandTour je tako nizek, da sem se jaz nestetokrat v glavo udarila, ker nisem navajena. Ce Lars sedi v prtljaznika, mora imet glavo sklonjeno. :D Uleze se sele takrat, ko se sprosti, se ne mara vozit.
A novi Tucson da ima majhen prtljaznik? Meni se ne zdi. Mislim, za nas sigurno dovolj. Sem pogledala, 540 L.

Sta pa starsa tega vzela:
https://www.avto.net...9&display=MG ZS
  • 0

― V. Van Gogh

#713 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 30 March 2023 - 08:06 AM

Ja visok je in ful ozek, tak trikoten je (ker je pac avto nekako bolj sportne oblike). Za Clio GT pa res ne vem kako visok je 🙂

Saj samo za morebitno previdnost, raje poglej dobro, se mi je zdelo,da sta vzglavja zadnjih sedezev skoraj do zadnjega stekla. Je pa nama tudi Tuscon ful vsec 🙂,ampak trenutno nam je Berlingo top, S pravi da imajo v ta novem kombijo enako placa v prtljazniku kot v tem avtu 🤣 (v sluzbi imajo namrec Berlingota in na novo nek Renaultov kombi).
  • 0

#714 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 30 March 2023 - 08:14 AM

Cena tega MG me res fascinira.
  • 0

#715 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 30 March 2023 - 08:26 AM

Mene tudi. Moj mali Yaris je bil več 🤪
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#716 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 30 March 2023 - 08:27 AM

Ze aprila se bo podrazil. So pa njihovi karavani 37k, sta rekla.

No, za Yarisa je pa meni greh dat toliko. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#717 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 30 March 2023 - 09:34 AM

Kolikor sem gledala so MG elektricni od 36.000€ dalje…
  • 0

#718 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 30 March 2023 - 10:50 AM

Jinadaze, tudi meni, ampak glede na to, kar sem jaz hotela od avta, se rabljenega ni splačalo nabaviti, ker ni bilo take razlike v ceni. Pa še samo 2 mes. sem rabila čakat. Avtomobili so se pa vsi nemarno podražili.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#719 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 06 April 2023 - 10:07 AM

3 dni imata zdaj MG-ja in sta zaenkrat navdusena. Res ima veliko dodatne opreme za to ceno. Pa fuul nizko porabo, 6 L pri mestni voznji. Najin Polo ima neprimerljivo vecjo, ful je pozresen za tak butast mali avto. Tu se pa res tudi starost pozna.
  • 0

― V. Van Gogh

#720 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 06 April 2023 - 10:12 AM

Nam je avto nekam majhen ratal. Ko damo notri butast vozicek, ni za nic vec. Se dobro, da imamo trugo za na dopust. Pomojem bomo morali scasoma kaj vecjega kupit. Mogoce kombi, haha. Pac imamo veliko shita ocitno. Pa stanovanje je tudi majhno ratalo...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users