Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1419 replies to this topic

#701 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26024 posts

Posted 31 July 2020 - 09:37 AM

Saj jih ima ogromno vikende na Krku.
Midva sva lani dala 70 na noc za apartma v Ninu, 2 spalnici in 2 kopalnici, do plaze 8 min hoje. Tudi za hrano sva veliko dala, ker je drazja kot pri nas. Ven sva sla jest samo enkrat, ker je z malim otrokom pac tezko. Ne vem, kdaj bomo lahko sli kam z letalom ...

Meni je bilo znatno lazje it z letalom kot z avtom zaradi male. Zdaj pa sploh, v bistvu imaš celo vrsto sedežev zase, ne posedajo ljudi iz različnih gospodinjstev skupaj.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#702 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19342 posts

Posted 31 July 2020 - 10:20 AM

Men se tudi zdi, da bi v primeru, da ne bi maral vožnje v avtu, lažje prenesli avion, ker neprimerno manj časa preživiš gor (če ne greš na druge celine)  in vseeno imaš možnost gibanja.

• 0

#703 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26024 posts

Posted 31 July 2020 - 10:41 AM

Ja, s tistimi robcki fajn prebrises vse naokrog, pa ce imas se nosilko sabo si sploh zmagala. Tisti dan se nam je res vse poklopilo, se zbudila se je zjutraj ravno pravi cas in ravno ob vzletu je bil cas za flaso. Edino na letaliscu bi morala potem se svoje pol ure odspati pred letom, pa so jo vedno znova zbudili s tistimi oznanili, tako da je sele med letom potem zaspala (po flasi), tako da tudi ni bilo sile. Potem je pa malo plezala po meni, malo gledala naokrog in se smehljala stevardesam, ki so ji mahale :D Ampak ok, enkrat je statisticno gledano nobenkrat, mogoce sem imela res sreco tisti dan. Ampak je vseeno lazje tistih nekaj ur tako prebrodit kot v avtu, ko se poskusa na vsak nacin izvit iz stolcka in ji med voznjo nikakor ne mores pomagat oz. ji omogocit drugacnega polozaja/aktivnosti. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#704 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 31 July 2020 - 11:15 AM

Mi okoli 200 na tri dni, ampak v to ni vsteta voznja, ker je pac ista za dva ali deset dni. Pa kampiramo in je razlika. Suhe stvari nesemo s sabo, kupujemo pa vecinoma sadje, zelenjavo, jogurte, jajca, kruh.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#705 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 31 July 2020 - 11:20 AM

Mi smo v bistvu ful zapravljali za kave, pijače, sladolede... In ko smo sli en vikend v AI hotel, je blo super, ker si imel vse na voljo.
  • 0

#706 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17057 posts

Posted 31 July 2020 - 11:45 AM

Na losinju je tko,vec ljudi kot junija, a restavracije prazne. Suncana uvala (dol pri hotelih) je nabita, cikat je poln (ajda, 80% kampa, tako na uc).
Prijatelj ima na Krku v Skrili (Stara Baska) mobilno, pa tudi pravi da je poln kamp.
V zalivu kjerse mi kopamo smo sami, ob 11 se pa tud nabere folka,samo takrat mi odhajamo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#707 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 31 July 2020 - 01:09 PM

Ko smo bili mi, je bilo precej ljudi tudi septembra, več kot kje drugje tak čas. Ampak letos baje nikjer ni pretirane gužve niti zdaj v glavni sezoni.

Jina, sanjaj... Mi smo na Viru, gužva ful, včeraj smo šli malo v Zadar - med 20 in 22...slika pove svoje.

Attached Files

• 0

#708 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86423 posts

Posted 31 July 2020 - 01:27 PM

Nimam kaj sanjat, mi gremo itak sept. Letos se mi nasploh zdi, da se pise in govori, da je veliko manj ljudi. Lani smo sli parkrat na izlet v Zadar in niti sredi dneva ni bilo nobene guzve.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#709 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 31 July 2020 - 05:25 PM

Meni se tudi zdi, da se piše, kot da je ful manj ljudi.
Za Krk pa verjamem, da je gužva, ker zanj itak pravijo, da je slovenski? :D

Midva se mi zdi da kar precej zapraviva za morje. Za 1 teden sigurno ene 700 eur. Sva pa imela vedno bolj cheap apartmaje, do lani in predlani. Predlani sva dala 50,5 na noč v juniju za studio apartma v Komiži, tik ob morju, lani pa 50 konec avgusta/začetek septembra za apartma z 2 spalnicama v Nerezinah, čez cesto od ta lepe plaže (Galboka). Ta dva apartmaja sta bila prva, da sta bila lepša in ful blizu plaže. Od doma pa zadnja leta nosiva samo domačo zelenjavo in sadje, marmelado, kake vložene kumare ali salamo, pač domače stvari ali če imava ravno kak paket kave še ipd. Fant je enkrat rekel, da dol v trgovinah niti niso ful drugače cene in da ne bova več nosila vsega od doma. Čeprav vem da v Komiži so pa bile dražje stvari v trgovinah. :P
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#710 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86423 posts

Posted 31 July 2020 - 06:20 PM

A imas mogoce link od tega v Nerezinah?
  • 0

― V. Van Gogh

#711 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17057 posts

Posted 31 July 2020 - 06:55 PM

To pa se mene zanima ker apartma je :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#712 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 31 July 2020 - 08:47 PM

http://www.losinj-ap...nts.com/home-2/

Apartmani Lovrenović. Jaz sem jih lani našla na Google maps.:D Sem šla gledat, kje so lepe plaže v Nerezinah in nekatere nastanitve so že v zemljevidu. Niso pa luksuz opremljeni, če to iščeš. Midva sva lani itak ful pozno iskala, se nama je usralo, da sva sploh našla in za tako ceno, ampak lokacija nama je pa zmagala, ker je res dobesedno čez cesto plaža. Lastniki so bili tudi prijazni, starejši par, Hrvat in žena Nemka. Na koncu nama je dala 20 eur nazaj, kao da bo imela tamala za v šparovc. :lol:
  • 0

#713 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86423 posts

Posted 31 July 2020 - 09:32 PM

Hvala! :) Ste imeli s sabo prenosno posteljico ali je tam/ste spali skupaj? Mi imamo v avtu bolj malo prostora in bi ful prav prisla.
  • 0

― V. Van Gogh

#714 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27979 posts

Posted 31 July 2020 - 09:43 PM

marmelado

:D

Tudi jaz sem dobila vtis, da na Hrvaškem letos ni gneče, sploh južneje.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#715 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 31 July 2020 - 10:03 PM

Planet. :D Mi ni bilo takoj jasno, zakaj si marmelado kopirala, sem mislila, da je bil spet kak hecen auto correct. :D

Jina, prenosno posteljico so imeli tam, pa posteljnino zanjo tudi. Nisva nosila nič s sabo. Takrat je v bistvu prvič spala v drugi sobi.

Plaža Galboka je pa res luštna, majhna sicer. Ko smo bili mi tam, ni bilo gužve, ampak smo bili izven glavne sezone, ne vem, kako je sicer. Pa sence je tudi ful, je zraven še borov gozdiček. A je Lošinj res bolj skalnat? Ker kolikor sem jaz videla, je bilo v Nerezinah ostalo res bolj skalnato. Veli Lošinj mi je bil recimo ful lepo mestece, ampak za kopat pa jaz tja ne bi šla, ker so same skale ali pa betonirane "plaže".
  • 0

#716 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27979 posts

Posted 31 July 2020 - 10:11 PM

Je bolj skalnat Lošinj, ja.

Hehe : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#717 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 31 July 2020 - 10:18 PM

Joj na Lošinj imam tako lepe spomine, ker smo skor do mojega 18 leta vsako leto hodili v sindikalni dom. Se spomnim tega vonja borovcev in aloe, ki je vsepovsod rastla in mi je mama z njo blažila alergijo na sonce. Pa ko sem se "čisto po naključju" vstajala ob 6.00 uri zjutraj, da sem srečala simpatijo, ki je vsako jutro tekel mimo našega apartmaja :D
  • 0

#718 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86423 posts

Posted 31 July 2020 - 10:29 PM

Hvala, Marmelada! Sem jim že pisala, mi je všeč. Jaz bi raje šla kam bližje, da lahko gremo tudi čez dan. Si ne predstavljam, da bi morala po noči brez spanja viseti nekje do popoldneva, ko bi nas spustili v apartma. 

• 0

― V. Van Gogh

#719 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 31 July 2020 - 10:58 PM

Ni za kaj. :) Lani so še novo ograjo na vhodu na dvorišče montirali. :D Mi je bilo zanimivo tudi, kakšen sistem imajo za smeti. Za določene kontejnerje si moral imet kartico, da se je odprl. :)

Ja, mi smo lani prespali pri mojih na Primorskem, počakala sva, da se je tamala zjutraj zbudila, smo lepo normalno štartali dopoldne in prišli v apartma okrog 13h, 14h.
  • 0

#720 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17057 posts

Posted 01 August 2020 - 05:06 AM

Mi smo zdaj vsa leta hodili tocno na to plazo.do letos. Popoldne je cisto v senci. Med 8-10 ni folka, cez dan se pa nabije. Kako je sepptembra ne vem, ziher jih je manj. Ti apartmaji imajo pa super lokacijo, ja.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users