What nightmares are made of

Zaroka / poroka
Posted 20 August 2015 - 06:49 AM
Posted 20 August 2015 - 07:10 AM
Meni je drugače Kostanjevica ful fajn. V njihovi "kapeli" izvajajo civilne obrede:
Posted 20 August 2015 - 07:39 AM
Je katera že bila na poroki, kjer je par sam napisal zaobljube? On si tega želi, meni je pa tudi veliko lepše, kot tisti standardni obred. Edino ne vem, če bi bila sposobna takrat to prebrati.
jaz sem bila ... v bistvu niti ni bila samo zaobljuba en drugemu .. zraven sta se še zahvaljevala svojim družinam, prijateljem ....
Jaz teh javnih zaobljub itak ne razumem najbolje in se mi je zdelo vse preveč cmeravo in preveč drame ... nevesto so izdala čustva/živci in je ene 3x padla v jok, on jo je potem miril in poskušal nadaljevat, pol cerkve v solzah od ganjenosti ... ker je to njima nekaj pomenilo, smo pač presedeli in poslušali.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 August 2015 - 09:05 AM
Ja, žal je marsikateri lep kraj predaleč, razen če se odločiš, da vsi ostanete/prespite tam. Na Lepeni so hišice, kjer se da prespat... Evo fotke s poroke prijateljice http://www.samorovan...je/galerija-07/ Pa tudi predlog za fotografa
Mogoče prečekiraš še te fotografe:
http://www.tinabrinar.com/ (sicer dela večinoma družinsko in portretno fotografijo, ampak verjetno tudi poročno na željo, mi je pa ona drugače top)
https://www.facebook.com/brinartina
http://www.fotorega.com/ (to sta moja prijatelja, mož in žena, fotkata oba)
Posted 20 August 2015 - 09:07 AM
S prvega linka:
Posted 20 August 2015 - 09:10 AM
Hahaha, ja, sem se tudi jaz nasmejala . Ampak lej, je taka pristna fotka, pač dogajanje, ne neka naštimana verjanta, ko so vsi speglani in se držijo kot da imajo kole v riti haha
.
Posted 20 August 2015 - 03:03 PM
No, take slike so moja nočna mora. Pa tiste s pijanimi svati na plesiču z zabrisanimi lučmi tudi. Ravno zato nočem celodnevnega paketa, bolj mi je pomembna kvaliteta, ne kvantiteta.
Ančka, hvala! Verjetno je ta prava, imajo pa tudi teraso, nisem še dobila slike.
Stična se mi ne zdi ravno primeren kraj za civilne poroke, me preveč spominja na verska romanja. Mi je pa od naštetih fotografov Neža Reisner najbolj všeč. Hvala za predloge!
Če katero zanima; na Grediču je meni ok. 45 € na osebo, najema ne zaračunajo, za sam obred pa ne vem cene.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2015 - 03:08 PM
V samostanu Kostanjevica sem tudi že bila na poroki in mi je notri ful všeč. Pa njima so še na pihala zaigrali eno pesem in je taka dobra akustika, da mi je šlo na jok.
Meni je fotografinja Nastja Kovačec TOP.
Posted 20 August 2015 - 03:12 PM
Meni je tudi ona najljubša, ampak ne ponuja takega paketa, ko ga jaz želim, razen izven sezone in med tednom. Da bi pa zato na petek prestavljala, mi pa tudi ni, ker bi morali potem vsi dopust jemati.
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2015 - 03:16 PM
Jaz se tudi ne bi v Sticni porocila, ampak ker je ze bilo govora o samostanih in gradovih in podobnem sem pac pristavila piskercek So mi pa fotografije Neze R ful vsec, tako da v bistvu lahko vidis, da tudi na precej ruralni in ne super ekstra posebni (beri: bozjastno dragi) lokaciji lahko lepe fotografije posnames. Pa precej blizje je od Trente
Kaj pa ce bi bila poroka popoldne/zvecer? Poleti itak ni tak problem, ker so dolgi dnevi, pa manj je moznosti, da bo 38C in da kaksna babica skupaj pade od vsega skupaj. Potem bi petek se prisel v postev recimo (da imas potem cez vikend cas se skup sestavit in dat noge v luft).
Posted 20 August 2015 - 03:23 PM
Točno, ja, saj se pred 16. ali 17. sigurno ne bi začelo, ker bi bila potem večerja, ne kosilo. Nekateri edino prirejajo poroke izključno na sobote. Vroče pa upam da ne bo preveč, ravno zato sva izbrala junij.
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2015 - 03:27 PM
Pa kaj, reces, da gre za fensi praznovanje obletnice, mogoce dobis "neporocni popust"
Posted 20 August 2015 - 03:28 PM
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2015 - 04:08 PM
Jaz sem prišla samo povedat, da mi je ful bedno ko nekateri izkoristijo poroke zato, da punco zaprosijo pred celotno zbrano druščino. Jaz kot nevesta tega ne bi želela oz. mi ne bi bilo prav, če bi kdo to naredil brez mojega vedenja.
Posted 20 August 2015 - 04:11 PM
A to se dejansko dogaja? Pa ne, da sem obsedena s tem, da bi morala bit v srediscu pozornosti, ampak se mi vseeno ne zdi primerno ... saj lahko to naredi zvecer, ko pride domov, ce mu ze prstan dela luknjo v zepu ali karkoli ze.
Posted 20 August 2015 - 04:27 PM
Joj zdej gledam fotke od tele Nastje Kovačec, res ma nore fotke. Pa tut precej lepe poroke fotografira.
Tole mi je SANJSKO.
After all this time?
Always.
Posted 20 August 2015 - 04:39 PM
ravno zato sva izbrala junij.
Pravilno. Najlepši mesec.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 August 2015 - 04:45 PM
After all this time?
Always.
Posted 20 August 2015 - 05:24 PM
A to se dejansko dogaja? Pa ne, da sem obsedena s tem, da bi morala bit v srediscu pozornosti, ampak se mi vseeno ne zdi primerno ... saj lahko to naredi zvecer, ko pride domov, ce mu ze prstan dela luknjo v zepu ali karkoli ze.
Oja, pogosto!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users